Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Stariji brat u šoku: 'Nenadovo tijelo bilo je 3 dana u bunaru...'

Nenad Vrbelj (44) preminuo je kada je pao u bunar u svom dvorištu u Koprivničkom Ivancu. Živio je sam. Pri padu udario je glavom u beton, izgubio svijest i utopio se...

Foto: Željko Rukavina/24sata
38 komentara

U četvrtak sam oko 19.30 sati otišao do brata Nenada, koji je živio sam u roditeljskoj kući i tada mi je rekao da će morati popraviti struju na hidroforu, jer nema vode, kazao nam je u ponedjeljak njegov osam godina stariji brat Davor Vrbelj (52) iz Koprivničkog Ivanca koji je zajedno sa suprugom pronašao bratovo tijelo u nedjelju u bunaru.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Davor nam je ispričao da su on i supruga redovito skrbili i obilazili 44-godišnjeg Nenada, koji je bio nezaposlen i u naselju koje je udaljeno nekoliko kilometra od Koprivnice ga obilazili.

U petak nakon posla Davor je došao u dvorište između dvije kuće koje dijeli samo jedno imanje i nije vidio brata. Pomislio je da je otišao negdje raditi.

Na bunaru je bio odmaknut betonski poklopac koji je u ravnini zemlje i kako nam je rekao 'naluknuo' se i vidio u vodi nešto, za što je pomislio da je krpa

Foto: Željko Rukavina/24sata

'Kad je žena rekla da vidi kućnu papuču, uhvatila me panika'

- Stavio sam poklopac na bunar da slučajno netko ne bi upao u njega i taj dan otišao na posao. U subotu sam ponovo došao, ali ga nisam našao. Pomislio sam da je nekome nešto otišao pomoći. Noć sa subote na nedjelju me mučila neka mora i jedva sam dočekao jutro i otišao k bratu u dvorište i podigao poklopac i opet vidio tu istu krpu. Pozvao sam ženu oko 11.30 koja je došla i kazala da ona vidi kućnu papuču. Tad me uhvatila panika i zvao sam policiju. Oni su pozvali vatrogasce koji su utvrdili da je doista beživotno tijelo moga mlađeg brata tri dana u bunaru – kazao nam je potresenim glasom Davor, koji si predbacuje kako nije mogao odmah prepoznati da to nije krpa nego kućna papuča.

UKLJUČIVAO HIDROPUMPU Tragedija kod Koprivnice: Upao u bunar, udario glavom i umro

Vatrogasci morali rezati cijevi da se spuste po tijelo

Ubrzo su vatrogasci spustili ljestve i morali izrezati cijevi kako bi se spustili u nekoliko metara dubok bunar koji je jako uzak. Na glavi nesretnog čovjeka, za kojeg govore da je želio pomoći i da je održavao sa svima solidne odnose, bila smrtonosna rana koja je nastala pri padu u bunar. Najvjerojatnije je od udarca u betonsku stjenku izgubio svijest i utopio se.

Koprivnička je policija obavila očevid kojim je utvrđeno da nema tragova nasilne smrti, već da je nesretni muškarac poginuo pri padu u bunar. U policijskom priopćenju se navodi da će o ovom nesretnom slučaju izvijestili Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu.

Foto: Željko Rukavina/24sata

Neki od susjeda s kojima smo razgovarali su nam rekli kako su stariji brat i njegova supruga pomagali tragično preminulom i da su bili u jako dobrim odnosima. Sahrana nesretnog preminulog čovjeka bit će u utorak na mjesnom groblju u Koprivničkom Ivancu.

Možda vas zanima i ovo:
Message