Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Stigla je potvrda: Kosti nađene u šumi pripadaju Francuskinji!

Prije tjedan dana, 7. siječnja, ogulinski lovci pronašli su ljudske kosti. Odmah se posumnjalo da su to kosti mlade Francuskinje Anne-Cecile Pinel jer se radilo o kosturu mlade žene

Foto: Privatni album
96 komentara

Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku Medicinskog fakulteta na Šalati potvrdio je da ljudske kosti nađene u Tržiću Tounjskom pripadaju mladoj Francuskinji Anne-Cecile Pinel koja je prije tri godine nestala na festivalu Memento Demento. 

POGLEDAJTE VIDEO:

ČEKA SE SLUŽBENA POTVRDA Otac nestale Francuskinje: Za nas nema dvojbe, pronašli su je

Iz nalaza Zavoda proizlazi kako je provedena molekularno-genetska analiza posmrtnih ostataka nepoznate osobe pronađene 7. siječnja 2018. u mjestu Tržić Tounjski, zaseok Ključ, te kako navedeni posmrtni ostaci pripadaju državljanki Republike Francuske (1991.), stoji u priopćenju Državnog odvjetništva.

Prije tjedan dana ogulinski lovci pronašli su ljudske kosti. Odmah se posumnjalo da su to kosti mlade Francuskinje jer se radilo o kosturu mlade žene. Na lubanji je bio vidljiv prijelom baze lubanje kod slušnog otvora, na desnoj sljepoočnici. 

Osim toga, uz kostur su pronađene crne čizmice kakve je imala Anne-Cecile, slušni aparatić kakav je nosila te narukvica-ulaznica za festival Memento Demento oko ruke.

Možda vas zanima i ovo:
Message