News

Komentari 24

Stiže hladna fronta, bit će i 10 stupnjeva manje, moguća tuča

Stiže hladna fronta, bit će i 10 stupnjeva manje, moguća tuča

U utorak će biti pretežno sunčano, mjestimice uz umjerenu naoblaku te iznadprosječno toplo. Iznadprosječno toplo, djelomice ili pretežno sunčano bit će i u srijedu

Pretežno vedro i toplo vrijeme trebalo bi se zadržati do četvrtka. 

U utorak će biti pretežno sunčano, mjestimice uz umjerenu naoblaku te iznadprosječno toplo. Iznadprosječno toplo, djelomice ili pretežno sunčano bit će i u srijedu. Najviša dnevna temperatura će biti uglavnom od 26 do 31 °C. 

U četvrtak stiže hladna fronta. Bit će lokalno obilnije oborine, jakog vjetra, a moguća je i pojave tuče, rekla je meteorologinja Tea Blažević s N1 televizije.

Temperature će pasti krajem tjedna i za desetak stupnjeva u dijelovima unutrašnjosti.

Osvježit će i duž obale, zapuhat će bura. Na moru može biti pojave nevera.

HRVATSKA DANAS

Pretežno sunčano, mjestimice uz umjerenu naoblaku te iznadprosječno toplo. Ujutro u unutrašnjosti ponegdje kratkotrajna magla.

Vjetar slab, na Jadranu poslijepodne do umjeren zapadni i jugozapadni, na otvorenom moru sjeverozapadni, a ujutro burin. Najviša temperatura zraka uglavnom od 27 do 31 °C, piše na Državnom hidrometeorološkom zavodu

HRVATSKA SUTRA

Djelomice sunčano uz postupan porast naoblake sa zapada. Najviše sunčanog vremena bit će na istoku i jugu zemlje, no prema večeri na Jadranu i u predjelima uz njega mjestimice je moguće malo kiše ili poneki pljusak. Vjetar slab i umjeren jugozapadni i zapadni, a na Jadranu navečer na sjevernom dijelu i jugo. Najniža temperatura zraka od 9 do 14, na Jadranu između 18 i 23, a najviša uglavnom od 27 do 32 °C.