Obavijesti

News

Komentari 186

Što je lovio, lovio je: Ivici prvo uzeli Agrokor, a sada i titulu...

Ivica Todorić više nije nacionalni rekorder u lovu na jelene, njegov je rekord u nadmašio belgijski lovac Willy Vandervelpen u lovištu Hrvatskih šuma Kunjevci u Slavoniji

VIDEO

Belgijski lovac Willy Vandervelpen u lovištu Hrvatskih šuma Kunjevci ustrijelio je jelena kojega je stalno nacionalno povjerenstvo za ocjenu lovnih trofeja proglasilo novim nacionalnim prvakom.

Time je Ivica Todorić mjesto nacionalnog prvaka u još jednoj disciplini ustupio strancu. Belgijčev jelen bolji je za 0,91 CIC točku od jelena kojeg je Ivica Todorić 2004. godine ustrijelio u lovištu Garjevica u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji. Jeleni se ocjenjuju prema nizu kriterija - dužini roga, nadočnjaka, dužini i širini lopate, opsegu vijenca... Nema sumnje da će Todorić, koji je za lov pokazivao istu strast kao i za biznis, loše primiti tu vijest.

Svojedobno je iz Australije doveo jednog, a iz Mađarske drugog stručnjaka za genetiku koji su mu trebali osigurati ostvarenje jednog od najvećih životnih snova. Todorić je htio pošto-poto nadmašiti Titov lovački uspjeh s jelenom lopatarom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ni Todorić kao bloger ne posustaje. U zadnjoj objavi napao je premijera Plenkovića zbog godišnjeg pada indexa Zagrebačke burze Crobex. Prema Todorićevu mišljenju, pad Crobexa od 7,5 posto pokazuje kakav je stvarni doseg Plenkovićeve vladavine jer su svjetske burze rekordno rasle.

Todorić navodi kako je index S&P 500 (500 najvećih kompanija izlistanih na burzi u New Yorku) porastao čak 20 posto, Dow Jones porastao je 25 posto, dok je argentinski indeks porastao 73 posto. Posebno se osvrće na Argentinu tvrdeći kako je eksplozivan rast burze rezultat reformi koje je proveo predsjednik Maurito Macri, koji je reforme započeo prije dvije godine.     

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 186
VIDEO

'Čekalo se da Knighthead kupi obveznice i odbili Sber banku'
TODORIĆ NA BLOGU

'Čekalo se da Knighthead kupi obveznice i odbili Sber banku'

Ivica Todorić na blogu tvrdi da je Knighthead kupovao obveznice i nakon 9. travnja, a da je na sastanku u travnju odbijena Sber banka, jer se čekalo da Knighthead kupi potrebnu količinu obveznica

NOVA OBJAVA NA BLOGU

Ivica Todorić: Koga zastupa Dolički, Agrokor i Knighthead?

Todorić piše kako pod pritiskom javnosti Dolički brani svoj ugovor i svoj roll up, "zanemarujući činjenicu da se, kao i njegov poslodavac Ramljak, nalazi u neviđenom konfliktu interesa"
DORH izdao europski uhidbeni nalog protiv Ivice Todorića
traži ga policija

DORH izdao europski uhidbeni nalog protiv Ivice Todorića

Sukladno Zakonu o pravosudnoj suradnji u kaznenim stvarima s državama članicama Europske unije, DORH je izdao europski uhidbeni nalog protiv prvookrivljenog hrvatskog državljanina, priopćili su