Obavijesti

News

Komentari 38

Stotine se oprostile od obitelji poginule kod Okučana: 'Bili su divni, ljeti su radili u Hrvatskoj'

Stotine se oprostile od obitelji poginule kod Okučana: 'Bili su divni, ljeti su radili u Hrvatskoj'
5

Svi smo nijemi od tuge i ne znamo što smo bogu zgriješili da tako završe. Cijela Čonoplja plače za njima, kažu mještani koji su se u srijedu oprostili od troje članova obitelji koji su poginuli u stravičnoj nesreći kod Okučana

VIDEO

U stravičnoj prometnoj nesreći na A3 kod Okučana poginula su braća Duško (35) i Damir (38) Perić te njihova majka Radmila (54). Na pogrebu u Čonoplji kod Sombora u srijedu se okupilo nekoliko stotina ljudi.

- Anđeli moji, tata prati svoje sinove, moje anđele. Odoše moja tri lijepa anđela - govorio je Čedomir, otac i suprug preminulih.

Za preminule Periće sugrađani Čonoplje imaju samo riječi hvale.

- Možda ovo sve zvuči kao klišej i ono 'o pokojniku sve najljepše', ali Duško i Damir su bili divni dečki i mnogima su mogli biti primjer. Duško je završio za kuhara i bio je pravi majstor u kuhinji te je zbog toga dobio posao u Hrvatskoj u jednom poznatom restoranu gdje je s bratom odlazio raditi na ljeto. Damir je radio kao konobar i sve je dobro funkcioniralo. Snalazili su se, bili su pošteni i vrijedni i imali su dovoljno za život koji je sada, nažalost, prijevremeno prekinut - rekla je za Blic prijateljice preminulih.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Otkrila je i da je Duško za sobom ostavio suprugu Ivanu s kojom je bio dvije godine u braku i s kojom je planirao osnovati obitelj čim budu financijski stabilni. Damir se još nije oženio.

- Svi smo nijemi od tuge i ne znamo što smo bogu zgriješili da tako završe. Cijela Čonoplja plače za njima. Nas je ovdje malo, svega oko pet tisuća stanovnika i svatko svakoga poznaje. Duška, Damira i Radmilu znali su svi i pamtit će ih samo po dobrome - rekla je prijateljica.

U strašnoj nesreći kod Okučana mu poginula cijela obitelj: 'Da mi je barem jedan sin ostao živ'
U strašnoj nesreći kod Okučana mu poginula cijela obitelj: 'Da mi je barem jedan sin ostao živ'

Vanja, sestra Duškove supruge, kaže kako još uvijek ne može vjerovati da više nema zeta Damira i tetku Radmilu, kako ju je od milja zvala. Dodala je i da jako brine za sestru Ivanu i Čedomira, oca i supruga poginulih.

- Od kada su nam javili za ovu strahotu, ne možemo doći sebi. Trudim se biti prisebna kako bih probala utješiti Ivanu i Čedomira koji po cijeli dan jeca i jedino što izgovara je "da mi je bar jedan sin ostao živ". Ne znam kako će se ovo sve završiti ni hoće li oni ovo izdržati. Pristižu rodbina i prijatelji sa svih strana u nadi da će ih netko utješiti i pomoći im. Nema njihovih najmilijih. Nadam se da će poslije ove strahote moći živjeti koliko toliko normalnim životom - rekla je Vanja.

Kako je ispričala, Duško i Damir su zajedno s majkom u petak krenuli u Bosnu da obiđu kuću pokojne bake. 

Uzrok stravične prometne nesreće koja se oko 15.10 dogodila u petak kod Okučana je neprilagođena brzina.

VIDEO Strava kod Okučana: U teškom sudaru automobila i kamiona poginulo troje ljudi
VIDEO Strava kod Okučana: U teškom sudaru automobila i kamiona poginulo troje ljudi

Vozač Armin B., 25-godišnji državljanin BiH, upravljao je teretnim vozilom pulskih registracijskih oznaka kada se frontalno sudario s osobnim automobilom tročlane obitelji iz Srbije koja je poginula u sudaru na kraku prvog prometnog čvora Okučani kod mjesta Gornji Bogičevci. Vozač kamiona bit će kazneno prijavljen zbog izazivanja prometne nesreće sa smrtnim ishodom, a prijeti mu za to višegodišnji zatvor.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a
Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović je najavio svoju konferenciju
POSTIZBORNI PREGOVORI

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović je najavio svoju konferenciju

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1