Obavijesti

News

Komentari 156

Četvero mrtvih kod Sinja, dijete se bori za život. Migranti bježali policiji. Otkrili su nove detalje

Četvero mrtvih kod Sinja, dijete se bori za život. Migranti bježali policiji. Otkrili su nove detalje
2

Četiri osobe su smrtno stradale na mjestu događaja, a ostale osobe koje su se nalazile u vozilu su prevezene na pružanje liječničke pomoći.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Sortiranje događaja
12.30

Izvanredna presica u KBC Split o nesreći s 4 mrtvih kod Sinja: Dvoje djece je hitno operirano

Zaprimili smo pet stranih državljana, svi su muškarci, od kojih je dvoje maloljetno. Odmah su operirani i na intenzivnoj su. U životnoj su opasnosti. Dvojica muškaraca su hitno operirana, jedan je u životnoj opasnosti. Peti muškarac ima lakše ozljede.Ne znamo koje  su nacionalnosti pacijenti budući da nisu imali dokumente - rekao je Josip Krnić, voditelj objedinjenog hitnog prijema  KBC-a Split.

Po procjeni liječnika jedno je dijete između oko 12 godina, a drugo između 16 i 18 godina.

VIŠE PROČITAJTE OVDJE

11.17

Operacije ozlijeđenih još traju, kako neslužbeno doznajemo riječ je ozlijedama glave i unutarnjih organa.

11.10

Nekoliko sati nakon nesreće, vozilo Lovrinca je došlo po tijela poginulih

24sata
24sata
10.10

Bulj se oglasio o nesreći u Brnazama: Vojska na granicu na kritične točke odmah, kako bi pomogla našoj policiji

- Kao gradonačelnik Sinja želim izraziti sućut zbog smrti četvero ljudi koji su kao ilegalni migranti prešli našu granicu. Nadam se isto tako da će se petero ozlijeđenih uskoro oporaviti. Ova tragedija pokazuje koliki problem imamo s krijumčarima i ilegalnim prelascima naše granice zbog čega je ugrožena sigurnost, ne samo onih koji ilegalno prelaze granicu, nego i naših građana, o kojim kao izabrani gradonačelnik i zastupnik trebam prvenstveno voditi računa. O ovom problemu sam pisao i predsjedniku Vlade Plenkoviću i predsjedniku RH Zoranu Milanoviću, ali apsolutno ništa nisu poduzeli.

S druge strane, dobar dio medija se sprdao kada sam govorio o ovom problemu i kada sam rekao da ako država ništa ne poduzme i ako ne pošalje vojsku na državnu granicu da će se narod morati sam početi organizirati. Tada su se me ismijavali i govorili o Buljevim seoskim stražama. Nije mi drago da sam bio u pravu, volio bi da su oni bili u pravu, a ja u krivu kada sam govorio o ovom problemu. Vojska na granicu na kritične točke odmah, kako bi pomogla našoj policiji - poručio je Bulj.

 

10.03

Davor Božinović o tragičnoj prometnoj nesreći kod Sinja

Komentari 156