News

Komentari 60

Strava u Ivancu: Muškarac ubio ženu pa je onda presudio i sebi, oboje su bili policijski službenici

Strava u Ivancu: Muškarac ubio ženu pa je onda presudio i sebi, oboje su bili policijski službenici

U jednom stanu u Ivancu pronađena dva tijela muške i ženske osobe. Policija je utvrdila da su oboje bili policijski službenici zaposleni u PU varaždinskoj. U tijeku je očevid

Prema izvješću iz Policijske uprave varaždinske u Ivancu su u jednom stanu su pronašli dvoje mrtvih ljudi. Riječ je o muškarcu i ženi, a policija je utvrdila da su oboje bili policijski službenici zaposleni u PU varaždinskoj.

POGLEDAJTE VIDEO:

Policija je dojavu zaprimila danas oko 13,40 sati nakon čega su policijski službenici izašli na teren u očevid. 

- Danas oko 13.40 sati OKCP PU varaždinske zaprimio je dojavu da su u jednom stanu u Ivancu pronađena dva tijela muške i ženske osobe. Utvrđeno je da se radi o policijskim službenicima PU varaždinske. U tijeku je očevid - navode iz PU varaždinske.

Kako neslužbeno doznajemo, policajac je ubio ženu s kojom je živio, u stanu pored osnovne škole u Ivancu, a potom presudio i sebi. Da bi ušli u stan policija je morala zatražiti pomoć DVD-a Ivanec.

Načelnik PU varaždinske Predrag Benčić izrazio je duboku sućut obiteljima policijskih službenika.

- Ovo je jedan događaj koji u povijesti PU varaždinske nije bio zabilježen i koji je zasigurno šokirao sve nas, sve radne kolege. takav događaj se ne pamti na području naše uprave. Uz stalnu edukaciju policijskih službenika koje provodimo, liječničke preglede, dogodilo se ono što smo najmanje htjeli i željeli - rekao je načelnik Benčić.

POGLEDAJTE VIDEO:

Uskoro više...

Najčitaniji članci