Obavijesti

News

U Međimurju zvjerski silovao ženu, naplaćivao gledanje: 'U sobu bi ušao maskirani čovjek'

U Međimurju zvjerski silovao ženu, naplaćivao gledanje: 'U sobu bi ušao maskirani čovjek'

Godinu dana je silovao svoju bivšu suprugu. Svaki put bi u prostoriju ušla nepoznata maskirana osoba i za novac gledala što joj radi. Groznim činom je ostala i trudna..

VIDEO

Muškarac (42) iz Međimurja optužen je za stravična silovanja bivše žene koja je počinio pred maskiranim ljudima kojima je naplaćivao da gledaju. 

Prema optužnici koju je protiv njega ovih dana podignulo Županijsko državno odvjetništvo, brutalna silovanja počinio je od srpnja 2006. do travnja 2007. godine. Prijeti mu do 10 godina zatvora, prenosi Danica

- U podstanarskom stanu joj je tijekom srpnja 2006., nakon što ju je prvo izudarao rukama po glavi i tijelu, a potom bacio na krevet i vezao joj ruke za rub kreveta, skinuo gaćice te joj, unatoč njezinom traženju da ju pusti i pokušajima da ga odgurne nogama, raširio noge - napisano je u optužnici. 

Silovao ju je i prijetio da će ju ubiti ako ikome ispriča što je napravio. 

Groznim činom je ostala i trudna

Nakon nekoliko navrata seksualnog odnosa bez njezinog pristanka, završila je trudna. 

- Nakon toga u šest navrata je protiv njezine volje s njom imao spolne odnose. Svaki put u prostoriju je ušla nepoznata maskirana osoba i za novac gledala što joj radi, a on je sve radnje snimao te je potom prisiljavao da gleda snimku, zaprijetivši joj svaki put da će je ubiti ako o događaju nekome ispriča. Prilikom spolnih odnosa je zadobivala ozljede i krvarila iz spolovila te ujedno ostala trudna i rodila zajedničko dijete. Kaznena djela silovanja počinjena su na osobito okrutan i osobito ponižavajući način, a silovana ženska osoba ostala je trudna - upozorili su tužitelji. 

Žena sve to ne bi ni prijavila da je 2006.godine nije napao u kafiću u kojem je radila kao spremačica. 

U teškom psihičkom stanju završila je na psihijatriji čakovečke bolnice te liječnicima ispričala sve što joj se u životu događalo.

- Došla je u jako teškom stanju. Prvo nije mogla uopće govoriti, čak je i povraćala. Nakon godinu dana, kroz savjetovanje se njezino stanje poboljšalo - rekla je svjedokinja iz obiteljskog savjetovališta. 

Trauma koja ju je dovela do ruba je bilo razbojništvo na radnom mjestu. Tom prilikom je zadobila i ozljede. 

Stručne osobe u bolnici i savjetovalištu tada su doznale i za silovanja te su je uputile da sve prijavi mjerodavnim službama.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.