Obavijesti

News

Komentari 24

Strava: Umjesto silikona joj u grudi ubrizgao svinjsku mast

SRBIJA: S.V. (22) je dobila upalu i prve znakove sepse. Otišla je drugom liječniku koji je rekao da je tvar imala takve karakteristike kao da je djevojka imala rak

VIDEO

S.V. (22) iz Srbije ispričala je kako je zbog povećanja grudi umalo umrla. Rekla je da joj je liječnik umjesto sterilnih implantanata u grudi ubrizgao svinjsku mast. 

- Željela sam staviti silikone, ali mi je jedna djevojka koja je povećala grudi rekla da je bolje masno tkivo i preporučila mi je jednog liječnika. Bilo mi je čudno što me primio u svojem stanu u Beogradu, ali mi je pokazao neke stranice na internetu i uvjerio me da je vrhunski kirurg i da trebam ubrizgati masno tkivo. Kada sam pitala kakva je to mast, rekao mi je da se ne brinem. Operirao me u svojem stanu. Mjesec dana je sve bilo u redu, a onda su me počele boljeti grudi.

Dobila sam otekline. Odmah sam otišla kod liječnika koji me je operirao. Rekao je da imam upalu i injekcijom mi je vadio gnoj. Četiri puta sam išla na vađenje gnoja. Svaki put je bilo sve gore. Shvatila sam da je stvar vrlo ozbiljna i otišla sam dugom liječniku - rekla je S.V.

Borko Đorđević, estetski kirurg je rekao za Alo da je djevojka kod njega došla u vrlo lošem stanju. Imala je temperaturu, čvorove po žlijezdama i znakove sepse. 

- Nakon smirivanja sepse u grudima je pronađeno strano tkivo koje je na prvi pogled izgledalo kao svinjska mast. Patološki pregled je pokazao da tvar ima pH mekotkivnih tumora, što je isto kao da je imala rak - rekao je Đorđević. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 24

VIDEO

Strašna snimka napada na bus ZET-a! Vozač: 'Urlao je da će me ubiti, imao je nadljudsku snagu'
VOZAČ ZA 24SATA

Strašna snimka napada na bus ZET-a! Vozač: 'Urlao je da će me ubiti, imao je nadljudsku snagu'

Vozač ZET-a, otac dvoje male djece, u subotu u 23.47 proživio je strašan napad: 'Udarao je glavom, rukama i nogama u staklo. Govorio mi je da će me ubiti. Još se tresem. Staklo me rasjeklo', rekao nam je

Pogledajte nevrijeme koje ide na Hrvatsku! Na karti veće od Istre, upalio se sustav za oluje
OBORINSKA MASA

Pogledajte nevrijeme koje ide na Hrvatsku! Na karti veće od Istre, upalio se sustav za oluje

Što se tiče utorka, bit će promjenjivo oblačno sa sunčanim razdobljima i nestabilno. Mjestimice kiša, lokalno i jaki pljuskovima praćeni grmljavinom
Tragedija kod Varaždina: Sin je ubio svog oca pa ranio i majku?
POLICIJA GA JE UHITILA

Tragedija kod Varaždina: Sin je ubio svog oca pa ranio i majku?

Nakon pružanja hitne medicinske pomoći, ozlijeđeni muškarac je preminuo na mjestu događaja