News

Komentari 34

'Stresla se cijela kuća! Bila su dvojica, pobjegli su s novcem'

'Stresla se cijela kuća! Bila su dvojica, pobjegli su s novcem'

Pljačkaši su bankomat PBZ-a koji se nalazi u prostoru knjižare u središtu Pisarovine vrlo vjerojatno raznijeli plinom. Nakon eksplozije ušli su u knjižaru, iz bankomata uzeli kasete s novcem i otišli u smjeru V. Gorice

Pet minuta poslije jedan sat stresla se cijela kuća. Pogledao sam na prozor. Bankomat je bio raznesen, vrata knjižare otvorena, a sivi automobil stajao je bočno uz knjižaru i pomicao se unatrag. Jedan muškarac je ušao u knjižaru i iznosio dijelove bankomata, vjerojatno kasete s novcem i ubacio ih u automobil, a drugi je bio u autu. Ovaj je sjeo u auto, polagano su krenuli i otišli u smjeru Lučelnice, ispričao nam je očevidac pljačke bankomata u Pisarovini kojeg su noću u utorak poslije 1 sat raznijeli i opljačkali za sada nepoznati počinitelji.

Pljačkaši su bankomat PBZ-a koji se nalazi u prostoru knjižare u središtu mjesta vrlo vjerojatno raznijeli plinom. Uslijed eksplozije kućište uređaja je potpuno raznijeto nakon čega su ušli u knjižaru i iz bankomata uzeli kasete s novcem i otišli u smjeru Velike Gorice. Inače se u prostoru knjižare nalazi još jedan bankomat Erste banke koji nije opljačkan. Za sada se ne zna koliko su novca počinitelji ukrali.

Uslijed eksplozije koja, po pričanju mještana, nije bila toliko glasna, nastala su i manja oštećenja unutar same knjižare. U eksploziji nije nitko ozlijeđen.   

'Auto je doslovno protutnjio mjestom'

- Noću u 1,24 sata čula sam auto koji je doslovno protutnjio mjestom što mi je bilo jako neobično, a ujutro kada sam išla na posao vidjela sam da policija osigurava mjesto uz cestu prema Velikoj Gorici gdje su pljačkaši vjerojatno odbacili kasete u kojima se nalazio novac. Inače je to dva kilometra dalje od Pisarovine - ispričala nam je mještanka.

Policija je od jutra na mjestu događaja radila očevid, te provode daljnju istragu u cilju utvrđivanja počinitelja. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci