Obavijesti

News

Komentari 48

Stručnjaci uživo na 24sata govore o važnosti reforma

Stručnjaci uživo na 24sata govore o važnosti reforma
1

Danas u trećem izdanju velike online panel rasprave ‘Reforme odmah’: kako spasiti Hrvatsku? Andrej Grubišić, Hrvoje Zgombić, Denis Čupić i Željko Ivančević uživo govore o mogućim posljedicama koje očekuju naše gospodarstvo nakon epidemije koronavirusa

VIDEO

Višetjedna karantena domaće ekonomije istaknula je potrebitost reforma za spas hrvatskog gospodarstva i stvaranja novih vrijednosti. Trenutno se svi pitaju koliko dugo možemo izdržati bez reforma i hoće li nas snaći grčki scenarij. 

Ovo je treći u nizu panel na temu Reforme odmah: kako spasiti Hrvatsku? koje 24sata donosi svojoj publici, kako bi i u ovoj situaciji iskoristili svoj doseg i utjecaj da osvijestimo o aktualnoj problematici i savjetima stručnjaka pomognemo domaćem gospodarstvu.

Ugledni ekonomisti i poduzetnici o stanju gospodarstva

U želji da vam pružimo odgovore kako Hrvatska funkcionira u uvjetima neočekivanih šokova, poput epidemije koronavirusa i koje mjere je potrebno poduzeti za oporavak gospodarstva, danas na Facebook kanalu 24sata, održat će se treće izdanje online panel rasprave s relevantnim hrvatskim ekonomistima i poduzetnicima.

U live panel raspravi gostovat će  Andrej Grubišić (vlasnik tvrtke Grubišić & Partneri i profesor na Zagrebačkoj školi ekonomije i menadžmenta na dodiplomskom i MBA studiju ), Hrvoje Zgombić (vlasnik tvrtke Zgombić d.o.o.), Denis Čupić (predsjednik HUP Udruge Developera i i ujedno i jedan od njenih osnivača) i Željko Ivančević (lobist i konzultant u Bruxellesu), a i ovaj posljednji panel u nizu moderira direktor 24sata, Boris Trupčević.

Njihove poruke bitno je poslušati

Andrej Grubišić vlasnik je tvrtke za poslovno i financijsko savjetovanje – Grubišić & Partneri i profesor na Zagrebačkoj školi ekonomije i menadžmenta na dodiplomskom i MBA studiju. Zadužen je za organizaciju, konceptualno postavljanje projekta, nadzor i koordinaciju egzekucije, kontrolu kvalitete, savjetovanje klijenata i osiguranje svih preduvjeta za zatvaranje transakcijskih procesa. Andrej je suosnivač hrvatskog ogranka Turnaround Management Association (TMA) i član njenog upravnog odbora zadužen za edukaciju.

Hrvoje Zgombić, mr. sc., ovlašteni je porezni savjetnik i sudski vještak, ovlašteni revizor, stariji partner i predsjednik Uprave društva Zgombić. Jedan je od stručnjaka koji je surađivao na izradi porezne reforme, a njegovo stručno područje su transferne cijene, PDV i porez na dohodak.

Željko Ivančević je dugogodišnji lobist i konzultant u Bruxellesu. Direktor je ECS-Brussels, vodeće tvrtke u području savjetovanja o europskim pitanjima i korporativnim strategijama vezanim uz odnos Europske unije i ove regije, te pružanje usluga strateškog, pravnog i financijskog savjetovanja u regiji i u Europskoj uniji.

Denis Čupić predsjednik je HUP Udruge Developera, granske udruge unutar Hrvatske udruge poslodavaca i ujedno je bio i jedan od njenih osnivača. Udruga okuplja sve relevantne ulagače i developere u Hrvatskoj. Cilj udruge je djelovanje na poboljšanju investicijske klime i vrlo proaktivno nastupa na polju zakonodavnih inicijativa.

Pratite uživo prijenos na 24sata

Naši panelisti, ugledni hrvatski ekonomisti i poduzetnici, u trećem izdanju panel rasprave pod nazivom Reforme odmah: kako spasiti Hrvatsku? [vol. 3] iz prve ruke će odgovarati na brojna aktualna pitanja o nužnim mjerama hrvatske Vlade za očuvanje ekonomije.

Prošli tjedan s nama su bili Vedrana Pribičević, Davor Huić, Ivan Koprić i Boris Podobnik. Cijelo drugo izdanje panel rasprave Reforme odmah: kako spasiti Hrvatsku možete pogledati na linku.

Ne propustite pridružiti nam se u live prijenosu na 24sata, danas u 16:00 sati.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 48
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa