Obavijesti

News

Savršen zimski odmor za obitelji, rekreativce i sportaše

Savršen zimski odmor za obitelji, rekreativce i sportaše
5

Na samo 260 kilometara od Zagreba nalazi se Nassfeld, jedno od najboljih austrijskih skijališta, s puno snijega i najviše sunčanih sati u Alpama

Gostima je na raspolaganju iznimna infrastruktura od preko 30 žičara (ove godine izgrađena je šesterosjednica Rudnigsattelbahn), a na ukupno 110 kilometara staza, Nassfeld nudi se skijanje za sve kategorije skijaša: početnike, rekreativce ili profesionalce.

Ako volite zimu, a niste zaljubljenik u skijanje, Nassfeld nudi i uživanje u ostalim zimskim sportovima: klizanju, boardanju, planinarenju ili biatlonu.

Prvi put u sezoni 2015/16. Nassfeld je omogućio gostima iz Hrvatske da sami kreiraju svoj zimski odmor, a djeci osiguraju školu skijanja u “Hrvatskom tjednu”. Više detalja zatražite na: hrvatska@nassfeld.at 

Nassfeld svoje goste iznenađuje besplatnim internetom direktno na skijaškim  stazama, a svako dijete do 10 godina subotom dnevnu skijašku kartu plaća samo 10 eura .

Bogata je i gastro ponuda koju Nassfeld nudi svojim posjetiteljima. Brojne skijaške kolibe i restorani direktno na stazama pozivaju goste originalnim pićima i ukusnim zalogajima.  Za sve koji vole izazove posebna je atrakcija “noćno skijanje subotom “ na jednoj od najdužih osvijetljenih staza u Alpama pod nazivom „Šarena staza“.

Nassfeld jamči da svi za tri dana mogu naučiti skijati

Svi koji rezerviraju zimski  odmor u Nassfeldu, po bilo kojem od ponuđenih paketa, ne smiju propustiti uz odabrani Nassfeld paket, naučiti skijati ili bordati u 3 dana uz garanciju uspjeha  za 129 eura. Ponuda se sastoji od 3-dnevnog tečaja skijanja (u ukupnom trajanju od 6 sati), najma opreme (skije, štapovi, pancerice, kaciga ili bord, cipele i kaciga).

Uživajte u brojnim zimskim sportovima, klizanju, planinarenju, biatlonu

Na novoj Park zabavnoj stazi naći će se mješavina najboljih stvari sa staza, zabavnog parka i krosa. Preko 11 valova, 2 skoka i novih strmih zavoja, čekaju na sve one koji obožavaju adrenalinske sportove.

Na SkiMovie stazi za paralelnu utrku možete odmjeriti svoje znanje s prijateljima koje će biti automatski snimljeno i koje ćete imati kao vrijednu  uspomena na skijanje u  Nassfeldu.

Za klizanje po snijegu na raspolaganju je preko 50 kilometara dvotračnih skijaških i klizačkih staza u parku prirode Wiessensee. Ljubitelji nordijskih sportova mogu se veseliti biatlon ponudi.

Ako ste raspoloženi  za aktivan glazbeni odmor, Nassfeld vam ove godine nudi  «Najglasiji zimski odmor u Europi» 1. Zimski Metal Festival na svijetu „ Full Metal Mountain“  a održat će se na Nassfeldu u terminu  28.03. – 03.04.2016.

Više informacija na www.nassfeld.hr


Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa