Obavijesti

News

Komentari 46

Stravična prometna nesreća u Međimurju: Šestero ozlijeđenih

Stravična prometna nesreća u Međimurju: Šestero ozlijeđenih
3

Kako neslužbeno doznajemo, automobil varaždinskih registracija je stajao u koloni vozila, te je na njega naletio drugi automobil varaždinskih registracija

U prometnoj nesreći u utorak u 13.29 sati, na državnoj cesti između Gornjeg Kuršanca i Pušćina kod kućnog broja 145, a u kojoj su sudjelovala tri automobila, čak je šest ljudi ozlijeđeno.

Četvero ljudi prevezeno je vozilom Hitne medicinske pomoći u čakovečku bolnicu, a dvoje je samo zatražilo medicinsku pomoć u bolnici.

Kako neslužbeno doznajemo, automobil varaždinskih registracija je stajao u koloni vozila, te je na njega naletio drugi automobil varaždinskih registracija. Taj drugi automobil se odbio nakon udarca od automobila koji je stajao u koloni, te je odbačen na suprotni kolnički trak i sudario se s vozilom čakovečkih registracija koji je nailazimo iz suprotnog smjera.

Prema prvim informacijama, nitko ne bi trebao biti životno ugrožen, iako ozljede stradalih za sada nisu okvalificirane. Cesta je zatvorena za sav promet koji se odvija obilazno, te je u tijeku očevid, doznajemo u PU međimurskoj.