Obavijesti

News

Komentari 205

Evo što sve Šuica ima: Dionice, zemljište, kuća u Dubrovniku...

Evo što sve Šuica ima: Dionice, zemljište, kuća u Dubrovniku...
1

Kandidatkinja za potpredsjednicu Europske komisije Dubravka Šuica objavila je na stranicama Komisije izjavu o financijskim interesima uoči ovotjednog saslušanja pred odborima Europskog parlamenta..

Dubravka Šuica na stranicama Europske komisije objavila je što sve posjeduje, uoči ovotjednog saslušanja pred odborima Europskog parlamenta. Pitanje vrijednosti njene imovine prvi je pokrenuo GONG.

Kandidatkinja za potpredsjednicu Europske komisije Dubravka Šuica objavila je na stranicama Komisije izjavu o financijskim interesima, uoči ovotjednog saslušanja pred odborima Europskog parlamenta.  Iz dokumenta se vidi da Šuica ima 69 dionica Atlantske plovidbe.

Od nekretnina njen suprug ima obiteljsku kuću u Dubrovniku, stan u Zagrebu, vikendicu u Blidinju u BiH te kuću pokojnih roditelja i zemlju na Pelješcu gdje je suprug u djelomičnom vlasništvu. 

Šuica je spomenula i kuću u Cavtatu koja se gradi od 1988. godine, a o kojoj je jučer objavila status na Twitteru. Kaže da je kuća naslijeđena od pokojnih roditelja.

Pokretanje videa ...

01:21