Obavijesti

News

Komentari 0

Sukob blizanki u Rijeci: Dajana odbila svjedočiti protiv Sare

Sukob blizanki u Rijeci: Dajana odbila svjedočiti protiv Sare
1

Dajana Grković u srijedu nije željela svjedočiti protiv svoje blizanka Sare Grković, koja je optužena da je sestri nanijela tešku tjelesnu ozljedu, ali je rekla kako želi ostati u sudnici

VIDEO

Dajana Grković, blizanka Sare Grković koja je optužena da je sestri nanijela tešku tjelesnu ozljedu, jučer je pred vijećem kojim predsjeda sutkinja Brankica Grgurić umjesto svjedočenja odabrala drugu opciju – blagodat nesvjedočenja na koju ima pravo.

– Ne želim svjedočiti, ali bih do kraja rasprave ostala u sudnici – kratko je rekla sestra koja se od tog kobnog 31. siječnja prošle godine kada ju je Sara teško ozlijedila zadavši joj dva uboda nožem, uspješno oporavila, piše Novi list.

Nel Pavletić/Pixsell

U srijedu je pak svjedočila predstavnica suvlasnika stanova iz Ulice braće Bačić 30 gdje se krvavi incident između sestara dogodio tog 31. siječnja prošle godine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

– Meni osobno nitko nije prijavljivao buku ili galamu iz stana u kojem su živjele sestre blizankinje, niti sam ih osobno ikada čula, iako živim na četvrtom katu, a sestre u suterenskom stanu. Ne znam je li uopće pristojno spominjati susjedu koja je preminula prije dvije godine i koja je stanovala odmah iznad njihova stana, a požalila se da je znala čuti kako se sestre svađaju i tuku – kratko je objasnila svjedokinja pa je otpuštena iz sudnice.

Sara Grković optužena je da je nakon verbalnog i fizičkog sukoba sa sestrom Dajanom, s namjerom da je teško ozlijedi, uzela kuhinjski nož oštrice 20 centimetara i zadala joj dvije ubodne rane u lijevu natkoljenicu i trbuh. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a