Obavijesti

News

Komentari 20

Sumnjiče ju za smrt bogatog muža, a sada ima novog dečka

Sumnjiče ju za smrt bogatog muža, a sada ima novog dečka

Barry Pring, milijunaš iz Velike Britanije upoznao je Gannu Ziuzinu na internetu. Letio je u Ukrajinu kako bi se viđali, a na kraju su se vjenčali. Na prvu godišnjicu braka Britanac je poginuo...

VIDEO

Ganna Ziuzina (38), bivša striptizeta iz Ukrajine u žižu britanske javnosti prvi je put dospjela u veljači 2008. godine kada je poginuo njezin muž, britanski biznismen i milijunaš Barry Pring.

Upoznali su se na internetu i potom vjenčali, a tog su dana slavili prvu godišnjicu braka. Tijekom večere obilno su pili vodku, a kada su krenuli, Ganna je Barryja, tada 47-godišnjaka, ostavila na rubu ceste da čeka taksi jer se ona morala vratiti po rukavice koje je ostavila u restoranu. Tada je na milijunaša naletio kamion, bez svjetala i bez znakova kočenja. Njegova obitelj vjeruje da iza svega stoji Ganna.

Slučaj je istražila ukrajinska policija, a 2011. objasnili su kako je uzrok smrti prometna nesreća. Obitelj međutim nije to prihvatila, uvjerena da je Ganna zavela Barryja te kasnije organizirala njegovo ubojstvo zbog imanja vrijednog 1.5 milijuna funti. Obitelj je otada potrošila oko 100.000 funti na privatne istražitelje, a vjeruju kako je sustav uključen u slučaj potkupljen te da se sve zataškava.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ispred svoje vile uživa s novom ljubavi

Istraga je ponovo otvorena, uključene su i britanske službe, no 'Crnu Udovicu' ništa ne brine. Ima novu ljubav i uživa u suncu ispred svoje skupocjene vile na španjolskim obalama.

Upijajući sunce u Costa del Solu na jugu Španjolske, internet mladenka, ili poznatije 'Crna Udovica' Ganna Ziuzina viđena je početkom srpnja kako sa svojim novim odabranikom, geodetom iz Londona Ivanom Listerom. Par je viđen nedaleko od svoje 700.000 funti vrijedne vile Marbella. Prvi je to put da se pojavila u javnosti nakon siječnja kada su voditelji istrage kazali kako se ozbiljno razmatra ubojstvo kako uzrok smrti Barryja Pringa.

Nakon istrage koju je provela ukrajinska policija i zatvorila ju 2011. zaključeno je da je uzrok smrti prometna nesreća, no obitelj preminulog Britanca izborila se za ponovnu istragu koja će uključivati i britanske službe. U siječnju ove godine istraga je u ozbiljno razmatranje uzela scenarij da je Pring prevaren i navučen da stoji pored ceste prije nego ga je udario kamion. Ganna je na to reagirala riječima kako joj nije dana šansa da svjedoči i da nisu iznijeti neki od glavnih dokaza.

U međuvremenu je promijenila i ime, zove se Julianna Moore, sa svojim novim dečkom ima dvogodišnju kćer, a u Costa del Solu s njima ima u posjedu dvije vile. U prvoj žive njih dvoje s kćeri, a u drugoj njezini roditelji. Što se tiče slučaja Barryja Pringa, istraga se nastavlja.

Dan Pringove smrti

Prvu godišnjicu braka par je, na muževljevo inzistiranje, odlučio proslaviti u restoranu tradicionalne ukrajinske hrane u Kijevu. Uz večeru, kako je poslije utvrđeno, popili su 20 rundi vodke. Kada su krenuli kući, Ganna je pozvala taksi te rekla mužu da stiže tek za 40 minuta, a da se ona mora vratiti u restoran po rukavice. Barry je ostao sam na neoznačenom prostoru uz cestu čekajući taksi, a dok je Ganna bila u restoranu na njega je naletio kamion i usmrtio ga. Detalji koji su ponajviše obitelj naveli na sumnju su ti što kamion nije imao prednjih svjetala te da je imao ukradene registarske tablice, kojima su kasnije pronašli izvorište nedaleko od Gannine kuće u Kijevu. Otpočetka je, kaže obitelj, sve bilo neprirodno.

- Barry je bio potpuno pod njezinom kontrolom. Bio je zaluđen, a s njezine strane sve je bilo neprirodno i lažno - kaže Peter Clifford, Barryjev najbolji prijatelj i kum s vjenčanja. Prisjetio se večere s njim i Gannom u Ukrajini kada mu je ona rekla kako je tamošnja policija potkupljiva i da se može sve prikriti ako im se plati. Na toj večeri je bila i Gannina prijateljica Tatiana koja mu je, kaže, u jednom trenutku rekla: Barry je dobio što je želio, sad je vrijeme da Ganna dobije ono što ona želi.

Ta se dva detalja Barryjevu prijatelju vrte u mislima još od njegove smrti. Njegovi brat i majka uvjereni su da iza svega stoji Ukrajinka. 

- Primio sam poziv od Ganne. Rekla je 'Dogodila se nesreća, pripremi se - Barry je mrtav. Ganna mi je rekla da je stajala tik pored njega kada ga je udario kamion. Kasnije je promijenila iskaz kazavši kako je bila udaljena metar od Barryja te da je upravo bila krenula po rukavice koje su joj ostale u restoranu, kazao je tada brat Barryja Pringa.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'
NAKON IZBORNE NOĆI

Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'

Kao i do sada, ja ću se i u ovoj situaciji do kraja držati slova i duha hrvatskog Ustava - napisao je Milanović

Slaže li se Vlada PP? Penava je rješenje za ostanak HDZ-a na vlasti. Ovo su glavne prepreke
PENAVA 'NA IZVOL'TE'

Slaže li se Vlada PP? Penava je rješenje za ostanak HDZ-a na vlasti. Ovo su glavne prepreke

Plus+ Ako je Penava spreman uzeti sve što mu Plenković ponudi, u zamjenu za Pupovčev “skalp”, onda imamo vladu
Možemo! i Rijeke pravde imaju više glasova, a devet mandata manje od Plenkovićeva HDZ-a
PROKLETSTVO D'HONDTA

Možemo! i Rijeke pravde imaju više glasova, a devet mandata manje od Plenkovićeva HDZ-a

Izborna matematika kaže da HDZ s partnerima ima 729.864 glasa i 61 mandat, a Rijeke pravde i možemovci u zbroju imaju oko 731.750 glasova. Točno 1886 više od HDZ-a za svega 52 mandata (42+10)