Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
37 komentara

Suprugu silovao u zatvoru pred očima djece i cijelu je izrezao...

Njemačka: Žena je rekla mužu Torstenu S. (36) da ga više neće posjećivati u zatvoru i da želi rastavu. On je postao agresivan. Potrgao joj je odjeću i prisilio ju na seks te ju je teško ozlijedio staklom

Foto: Wikimedia
37 komentara

Muškarcu koji je svoju suprugu silovao u zatvoru počelo je u utorak suđenje na sudu u njemačkom Koblenzu.

Supruga je 2. studenog 2017. došla zajedno s djecom u zatvor Diez. Bili su u odvojenoj zatvorskoj sobi za posjete. Žena je rekla mužu Torstenu S. (36) da ga više neće posjećivati u zatvoru i da želi rastavu.

On je postao agresivan. Potrgao joj je odjeću i prisilio ju na seks te ju je teško ozlijedio komadićem porculanskog stakla kojeg je imao kod sebe. Staklom ju je porezao po prstima, vratu i očima. Pokušao ju je zadaviti stišćući njenu ogrlicu oko vrata. Sinu je pokušao slomiti ruku. Sve je vidio drugi zatvorenik koji je pokušao pomoći dječaku i ženi, ali je muškarac nasrnuo i na njega i pokušao ga ubiti.

Njemački mediji ne navode gdje su bili čuvari niti tko je za sve bio odgovoran no navode kako je nakon ovog incidenta naređeno da uvijek dva čuvara budu u sobi za posjete, a soba od 170 kvadrata je tako preuređena da ju čuvari pod nadzorom imaju cijelu. Torstenu sude zbog silovanja supruge te pokušaja ubojstva.

Torsten S. već služi zatvorsku kaznu jer je ubio bivšu partnericu. Ranije je osuđen na dugogodišnju kaznu zatvora s mogućnošću pomilovanja. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message