Obavijesti

News

Komentari 69

Susjedi u šoku: 'Bio je utučen, tražio je dozvolu za oružje...'

Susjedi u šoku: 'Bio je utučen, tražio je dozvolu za oružje...'
5

Policija sumnja da je Anicu Masnjak u Donjem Čemehovcu kod Zaprešića ubio njezin sin Marijo (30) koji se nedavno vratio utučen s puta u inozemstvo

VIDEO

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:12

Bio je jutros u trgovini i ponašao se sasvim uobičajeno. Kasnije je i njegova majka navratila... Ne mogu vjerovati da se to dogodilo, užasno sam potresena, rekla je prodavačica iz obližnje trgovine.

Pokretanje videa...

00:45

Policija sumnja da je Anicu Masnjak (49) ubio sin Marijo (30) jučer u Donjem Čemehovcu nedaleko od Zaprešića, oko podneva u obiteljskoj kući. Na mjesto događaja izašao je zamjenik županijskog državnog odvjetnika koji je rukovodio očevidom.

- Policijski očevid je u tijeku i nakon njega će biti poznate detaljnije informacije - kratko su izvijestili iz PU zagrebačke.

Marijo se prije tri dana vratio u rodnu kuću iz inozemstva, gdje je radio, i čudno se ponašao, tvrde susjedi. Okolina je zamijetila promjene u njegovu ponašanju, ali nisu ni pomišljali da bi mogao počiniti tako strašan zločin.

- Prolazio sam oko 11 sati autom kraj njegove kuće. Stao sam, potrubio i mahnuo mu, no on nije ozdravio. Samo je stajao pred ulazom. Bilo mi je to jako neobično - kazao je član lovačkog društva koji poznaje Marija, koji je također član. Dodao je da Marijo nije imao dozvolu za posjedovanje oružja te da je zahtjev za dozvolu podnio nedavno.

Susjedi su za preminulu Anicu rekli da je bila jako vrijedna. Uzgajala je voće i povrće i prodavala ga na tržnici u Zaprešiću. Marijo ima mlađu sestru koja ide u sedmi razred i koja je jučer, kad joj je brat ubio majku, bila u školi. Brigu o njoj je privremeno preuzeo njezin ujak.

Prodavačica iz trgovine u Donjem Čemehovcu rekla nam je da Masnjakove poznaje jako dobro.

- Potresena sam kad sam čula što se zbilo. Još ne mogu vjerovati da je Marijo učinio takvo nešto jer sve što je radio je radio za svoju majku i sestru - kazala nam je prodavačica. Preko vikenda se vratio sa službenog puta i bio je jako utučen. Brat ubijene je plačući rekao da sad nema više nikoga. Prvi susjedi Masnjakovih koji su i u rodbinskom odnosu s njima šokirani su tragedijom te jučer nisu htjeli razgovarati.

Nije poznato zbog čega bi sin ubio majku. Susjedi kažu da je Mario radio u inozemstvu te je imao dobro plaćen posao. Uvijek je pomagao majci i sestri, a njegov otac je preminuo prije pet godina.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 69
VIDEO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori
Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk