Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Sve je bilo puno dima. Dugova nemam, nitko nam nije prijetio'

Od detonacije ga je spasio naslon kauča na kojem je ležao. Dio udarnog vala primila je i konstrukcija prozora kraj koje je nepoznati bombaš ostavio napravu

Foto: Bogdan Blotnej/24sata

Iako blijed i duboko potresen, Zaprešićanin je prošao bez ijedne ogrebotine kad je u noći na utorak oko 3.30 sati eksplodirala bomba. Bila je udaljena manje od metra od kauča na kojem je spavao.

POGLEDAJTE VIDEO:

U Zaprešiću bacili bombu na zgradu, popucali prozori stana: “U šoku smo. Ne znamo zašto ju je netko postavio.”

U Zaprešiću bacili bombu na zgradu, popucali prozori stana: “U šoku smo. Ne znamo zašto ju je netko postavio.” Više na http://bit.ly/2p7ivpC Reporter: Bogdan Blotnej

Posted by 24sata on 13. ožujka 2018

- Eksplozija me probudila. Bio sam dezorijentiran jer nisam znao što je bilo. Sve je bilo puno dima i smrdjelo je jako po barutu - rekao nam je u utorak potreseni muškarac iz Ulice Ivana Vencla.

Foto: Bogdan Blotnej/24sata

Od detonacije ga je spasio naslon kauča na kojem je ležao. Dio udarnog vala primila je i konstrukcija prozora kraj koje je nepoznati bombaš ostavio napravu. U stanu je u tom trenutku bila i njegova žena, vlasnica stana, koja je također u šoku. Snažna detonacija porazbijala im je prozore, a krhotine stakla razletjele su se po namještaju, tepihu i cijeloj sobi. Uništeno je i nekoliko ormara iz kojih su poispadale stvari.

Foto: Bogdan Blotnej/24sata

Nakon očevida prestrašena obitelj uspjela je očistiti prostorije. Ostatke prozora morali su izvaditi te im je ostala velika rupa u zidu. Zaprešićkim policajcima su u istrazi eksplozije danas pomagali i kolege iz Zagreba. Zasad nemaju sumnjivca koji je ostavio eksploziv kraj kuće.

- Nisu nam prijetili, a dugova nemamo. Ne znamo zašto se na nas netko namjerio - kažu u obitelji.

Krhotine su ispunile cijeli kontejner

Snažna detonacija porazbijala je stakla u stanu, pa se muškarac probudio okružen brojnim krhotinama. Od direktnog udara spasio ga je naslonjač kauča, koji je primio veći dio udarnog vala. Iz stana su morali iznijeti gotovo sve kako bi ga očistili.     

Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL

Možda vas zanima i ovo:
Message