Obavijesti

News

Komentari 53

Sve za pobjedu: SDP je preko HDZ-ovog oglasa lijepio svoj

Sve za pobjedu: SDP  je preko HDZ-ovog oglasa lijepio svoj
1

Narodna Koalicija je u Krapinsko-zagorskoj, 3. izbornoj jedinici, kupila 1000 komada Zagorskog lista i preko oglasa kojeg je platio HDZ lijepila svoje oglase, nakon čega su se novine dijelile javno.

VIDEO

Iz Županijskog odbora Krapinsko-zagorske županije stiže priopćenje koje oštro osuđuje ponašanje članova Narodne koalicije koje smatraju 'neciviliziranim, netolerantnim i ispod razine ponašanja ozbiljnih i odgovornih ljudi.'

Primili smo niz poziva i upita građana oko neciviliziranog ponašanja članova Narodne koalicije, koji su danas prilikom druženja sa građanima u Krapini, devastirali prostor u javnom mediju koji je rezervirala Hrvatska demokratska zajednica (fizičkim preljepljivanjem promotivnog plakata Hrvatske demokratske zajednice) - piše u priopćenju Županijskog odbora.
Na reakciju su se odlučili nakon niza poziva i upita građana. Naime, tvrde kako je Narodna Koalicija kupila 1000 komada Zagorskog lista i preko oglasa kojeg je platio HDZ lijepe svoje oglase, nakon čega se novine dijele javno. 

- Uistinu je nedopustivo da državni i lokalni dužnosnici (saborska zastupnica Marija Puh, gradonačelnik Pregrade Marko Vešligaj), te oni koji pretendiraju na javne dužnosti (ostali kandidati sa liste Narodne koalicije), na takav način pokušavaju komunicirati sa našim građanima.

Hrvatska demokratska zajednica prijaviti će ovakvo ponašanje članova Narodne koalicije Državnom izbornom povjerenstvu, a budući da se radi o javnom prostoru u javnom mediju koji je rezerviran i zakupljen od strane Hrvatske demokratske zajednice, izvidjeti ćemo ostale mogućnosti pravne zaštite."

Pozivaju sve sudionike aktualne političke utakmice na dostojanstveno i civilizirano ponašanje, na sučeljavanje programima i argumentima, a ne na vođenje političke utakmice na način da se devastiraju nečiji promotivni materijali.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 53
VIDEO

Plenković: Na stolu je i opcija bez Mosta, ali to nije prioritet
HDZ I MOST, ŠESTA RUNDA

Plenković: Na stolu je i opcija bez Mosta, ali to nije prioritet

Nakon gotovo šestosatnih pregovora o vladi izaslanstva HDZ-a i Mosta u srijedu su raspravili podijelu resora, Most je najavio da će u četvrtak donijeti konačnu odluku...

Predsjednica najavila: U srijedu konzultacije o novom premijeru
MANDATAR VLADE

Predsjednica najavila: U srijedu konzultacije o novom premijeru

Konzultacije s izabranim zastupnicima, odnosno predstavnicima stranaka i koalicija o tome kome će predsjednica Republike povjeriti mandat za sastavljanje Vlade trebali bi početi u 12 sati
Rezultati izbora u ponedjeljak, konzultacije o Vladi od utorka
USKORO NOVA VLADA

Rezultati izbora u ponedjeljak, konzultacije o Vladi od utorka

Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović najavila je da kreće s konzultacijama o sastavljanju Vlade u utorak, čim od DIP-a dobije službene rezultate izbora