Obavijesti

News

Komentari 45

Ljudima dobrog srca dodijeljene nagrade Ponos Hrvatske: Pogledajte tko su dobitnici

Ljudima dobrog srca dodijeljene nagrade Ponos Hrvatske: Pogledajte tko su dobitnici

Nagradu Ponos Hrvatske 24sata, u suradnji s HRT-om, dodjeljuje već 18. put za redom. Ovogodišnji dobitnici izabrani su između stotinjak hvalevrijednih priča

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Sortiranje događaja
sponzori

Ponosni pokrovitelji Ponosa Hrvatske su Pevex, Hrvatska pošta, HEP, Erste banka, INA, OTP banka, PPD, Končar, Telemach, Fina, Studenac i Germania.

20.47

Damir Zurub i ronilački klub 'Roniti se mora' su Ponos Hrvatske

- Htio bih se zahvaliti svim članovima kluba i svim roniocima Hrvatske. Teška situacija u kojoj jesmo ne sprječava nas da radimo dobro za sve nas.

20.44

Supetarski vatrogasci su Ponos Hrvatske. 

- Intervencija je krenula kao svaka druga, no ubrzo se pokazalo suprotno. Djeca su bila relativno neozljeđena, dok su roditelji bili zaglavljeni i njihovo je spašavanje zahtijevalo opreznije spašavanje. Majka djece me zamolila da se pobrinem za njezinu djecu i ja sam joj to obećanje dao.

- Kod nas intervencije inače završavaju kada se vozila vrate u bazu, no kada su iz tih viozila iskočila ta dva klinca znali smo da intervencija tek kreće. Obitelj je s nama provela divnih 14 dana. Intervencija se pretvorila u divno prijateljstvo.

20.32

Josko Šarić Škaro, Mijo Pašalić i Jovica Šegan su Ponos Hrvatske

- Okidač da krenemo bio je potres u Petrinji. Htjeli smo pokazati zajedništvo Makarske rivijere i eto za osam mjeseci smo napravili fenomenalnu kuću.

- Imali smo jedan cilj, a to je bilo da pomognemo jednoj obitelji. U odabiru obitelji pomogao nam je prijatelj iz Petrinje. Izabrali smo pravu obitelj i jako smo ponosni na njih.

- U kontaktu smo s obitelji. Njihova nas je sudbina ujedinila i postali smo obitelj,

Komentari 45