Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
535 komentara

Svećenik snimao orgije u crkvi, a ljubavnice vodio i u Hrvatsku

Otac Andrea Contin (48) je navodno odlazio na luksuzna putovanja sa svojim ljubavnicama. Među destinacijama koje je obišao tako se nalaze Francuska, Austrija i - Hrvatska

535 komentara

Talijanski svećenik optužen je za podvođenje svojih 15 ljubavnica te za snimanje orgija u rektoratu crkve, piše International Business Times.

Otac Andrea Contin, 48-godišnji svećenik u Crkvi San Lazzaro u Padovi, nalazi se pod policijskom istragom zbog psihološkog nasilja, i to nakon što su policiju kontaktirale tri pripadnice njegove župe.

Policija je u racijama kod Contina zaplijenila seks igračke i pornografske uratke, pišu lokalni mediji.

Contin je optužen za podvođenje svojih ljubavnica muškarcima putem web stranica za razmjenu žena, a navodno je odlazio i na luksuzna putovanja sa svojim ljubavnicama. Među destinacijama koje je obišao tako se nalaze Francuska, Austrija i - Hrvatska.

Posjetio svingerski resort u Francuskoj

Svećenik je navodno posjetio i poznati svingerski resort Cap d'Agde u Francuskoj, piše Corriere del Veneto.

Jedna od navodnih bivših ljubavnica svećenika za Il Mattino di Padova rekla je kako ju je Contin porukama i pozivima naganjao i prije nego što su završili u krevetu.

- Radili smo to u rektoratu i u različitim kućama. Neću reći puno više jer je istraga u tijeku. Kada? U svako doba dana i noći - kazala je 49-godišnjakinja u anonimnom intervjuu.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message