Obavijesti

News

Komentari 284

Svi se žele odmarati kao Tito: Brijuni za ovo ljeto rasprodani

Ljetovanja na Brijunima i dalje su hit, osobito za Ruse, Ukrajince, ali i Slovence. Tjedan dana najma u najskupljoj vili u kojoj je ljetovao Tito stoji 94.500 kuna

VIDEO

Popunjenost je fantastična. Vila Lovorka je puna od 15. lipnja do kraja kolovoza, a u vilama Primorka i Dubravka ima još jako malo slobodnih termina, kaže glasnogovornica Javne ustanove Brijuni Vesna Kunić.

Ljetovanja na Brijunima i dalje su hit, osobito za bogate Ruse, Ukrajince, ali i Slovence. Tjedan dana najma u najskupljoj vili u kojoj je ljetovao Josip Broz Tito stoji 94.500 kuna, i to bez ručka i večere. Dan odmora u najjeftinijoj vili Dubravki stoji 6750 kuna izvan “špice” sezone, a cijene variraju ovisno o veličina vila. Primorka može primiti osam, Lovorka šest, a Dubravka četvero gostiju.

- Cijena uključuje i doručak, cvjetni aranžman u vili te domaćicu sedam sati dnevno. Gosti dobivaju i vožnju gliserom u dolasku i odlasku, VIP razgledavanje otoka i korištenje jednog električnog automobila - kaže Kunić.

Ako netko od gostiju želi domaćicu izvan radnog vremena, to će ga stajati dodatnih 110 kuna na sat, a gosti mogu zatražiti kuhara u vili te konobara, naravno po dodatnoj cijeni od 90 kuna na sat. Gosti koji dolaze u vile traže mir i privatnost i ne žele da ih se ometa, a najčešće jedu u restoranu a la carte. Neki dubljeg džepa dovedu i svojeg kuhara po želji, ali za njega plaćaju dodatni smještaj.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Iznajmljujemo vile na tjedan dana, ali u slučaju nečije odgode dolaska vilu možemo iznajmiti i na tri dana. Nažalost, najma na jedan dan nema jer nam se ne isplati - kažu iz uprave Javne ustanove Brijuni.

Vila Lovorka obnovljena je prije pet godina, dok ostale nisu. No i takve su pravi mamac za bogate turiste.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 284
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a
Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović je najavio svoju konferenciju
POSTIZBORNI PREGOVORI

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović je najavio svoju konferenciju

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1