Obavijesti

News

Komentari 41

Svjedoci su policiji dojavili ime sumnjivca za otmicu Maddie

Svjedoci su policiji dojavili ime sumnjivca za otmicu Maddie
4

Policija je nedavno objavila fotorobot osumnjičenog. On je napravljen još 2008. no Scotland Yard je tek sada objavio da je muškarac s fotorobota glavni sumnjivac

VIDEO

Britanska policija "zatrpana" je pozivima nakon što je objavljen fotorobot čovjeka koji je osumnjičen da je oteo Madeleine McCann. 

Neki svjedoci su dali policiji i imena. Dvoje ljudi je dalo isto ime, a jedan je svjedok dao ime muškarca koji je prema saznanju policije, u to vrijeme bio u Portugalu, piše Daily Mail. Ime sumnjivca policija ipak još nema jer se svi pozivi koji su im stigli istražuju.   

Podsjetimo, Madeleine je nestala tijekom ljetovanja s roditeljima u Portugalu, samo nekoliko dana prije četvrtog rođendana.

Identificirali ga svjedoci

Policija je nedavno objavila najnovije rezultate o potrazi. Detektivi su od obitelji iz Irske dobile informaciju da su vidjeli muškarca koji je u noći kad je curica nestala, nosio dijete kroz resort u kojem je bila smještena i obitelj McCann. 

Martin Smith umirovljeni biznismen koji ima 70-ak godina se vraćao u svoj apartman nakon večere sa ženom, djecom i unucima. Vidio je muškarca koji nosi dijete plave kose staro oko četiri godine. Smith je priznao kako onda nije imao naočale te je kasnije rekao da je to mogao biti tata nestale curice Gerry McCann. No kasnije su svjedoci potvrdili kako je McCann u to vrijeme bio za večerom te je britanska policija kasnije izjavila da su sigurni da on nema veze s otmicom i nestankom kćeri. 

Smith je nakon nestanka curice razgovarao s portugalskom policijom no tada nije mogao prepoznati sumnjivca. I njegovi unuci su rekli kako ga ne mogu identificirati. U rujnu 2007. Smith se opet javio policiji i rekao kako je na televiziji vidio McCanna te da bi on mogao biti čovjek kojeg je vidio u resortu. No policajci su u razgovoru s oko 500 svjedoka utvrdili da je McCann bio u restoranu pa su Smithovu izjavu doveli u pitanje. Sad se pretpostavlja da je Smith zapravo vidio otmičara, a ne McCanna. Izjavu policiji dala je i Smithova supruga Mary.

 Detektivska agencija koju je unajmila obitelj McCann napravila je 2008. godine fotorobote i to na temelju izjava Smithovih. Slike su objavljene tek sada jer je Scotland Yard objavio da je muškarac s fotorobota glavni sumnjivac. 

>>> Slučaj McCann: Nakon emisije policiji se javilo tisuću građana

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

Jezivi detalji ubojstva na nasipu  u Zagrebu: Prerezao joj je vrat pa nazvao policiju i predao se
OGLASILA SE I POLICIJA

Jezivi detalji ubojstva na nasipu u Zagrebu: Prerezao joj je vrat pa nazvao policiju i predao se

Kako neslužbeno doznajemo, muškarac je ženi rasjekao vrat u blizini ruševne bolnice, a onda zvao policiju i predao se. Policija je pronašla tijelo uz samu Savu, a identitet žene još nije poznat.

Pogledajte oluju koja je prošla Istru i kreće se prema središnjoj Hrvatskoj. Moguća je i tuča...
VELIKA OBORINSKA MASA

Pogledajte oluju koja je prošla Istru i kreće se prema središnjoj Hrvatskoj. Moguća je i tuča...

DHMZ je ranije upozorio da su moguće grmljavinske oluje, a za istočnu Hrvatsku i tuča. Nestabilno vrijeme nastavit će se i sutra
Grmljavinsko nevrijeme u više regija, za jednu moguća i tuča!
DANAS POGORŠANJE VREMENA

Grmljavinsko nevrijeme u više regija, za jednu moguća i tuča!

Vrijeme će u utorak i srijedu biti prilično nestabilno, a mogući su i pljuskovi s grmljavinom. Za više regija upaljen je žuti meteoalarm, a na kopnu se očekuje i pad temperature