Obavijesti

News

Komentari 44

Swingerski vodič: Kako uloviti 'jednoroga' i ne slomiti pelvis

Swingerski vodič: Kako uloviti 'jednoroga' i ne slomiti pelvis
3

Zlatna pravila svinganja su: ne laži o sebi, godinama, statusu i orijentaciji. Postoji swinganje jedan na jedan, trojac, potpuna zamjena, meka zamjena i grupnjaci...

VIDEO

Amerikanac Daniel Stern iz Los Angelesa tri godine seksao se s desecima parova i pojedinaca kako bi istražio i shvatio subkulturu koja se naziva 'The Lifestyle'. U svojoj knjizi 'Swingland' objasnio je kako su zahvaljujući internetu swingeri izašli iz predgrađa i uselili se u susjedstvo. 

Među njegovim osvajanjima je i 'puma' u 50-im godinama koja uživa u seksu s vojnicima i majka dvoje djece koja je od zločestog policajca postala brižna i topla nakon što joj je petogodišnjak uletio u sobu dok je bila u klinču

Daniel je postao toliko popularan da je imao po tri družice tjedno. Među njima je bila i jedna supruga koja je toliko glasno vrištala da se bojao da susjedi ne zovu policiju. 

Prije akcije morate naučiti 'swingerske zapovijedi'

Na jednoj zabavi bio je tri desetljeća mlađi od drugih gostiju. Starice su se doslovno borile za njega. S vremenom je naučio 'swingerske zapovijedi' kako bi ga prihvatili kao vještog slobodnog muškarca. Vodič bi trebao omogućiti drugim muškarcima koji se planiraju okušati u swingerskim vodama. 

Stern je zaštitio identitet svih ljudi koje spominje u knjizi dok je o sebi bio sasvim iskren. Swinganje mu je pomoglo da prebrodi vlastite nelagode i tjeskobe u seksu. 

Zlatna pravila swinganja su: ne laži o sebi, godinama, statusu i orijentaciji. Potencijalnim swingerima poručuje da ne osuđuje druge, prihvate odbijanje i budu pristojni kada se to dogodi. Postoji seks jedan na jedan, trojac, potpuna zamjena u kojoj se dva para seksaju međusobno i meka zamjena gdje se partneri mijenjaju, ali bez konkretnog seksualnog čina te grupnjaci. 

Tko kaže da jednorozi ne postoje?!

Slobodne žene nazivaju se 'jednorozi' jer su toliko rijetka pojava da ih treba čuvati kao oči u glavi. 

Stern doznaje za orgije preko Craigslista ili seks stranica na internetu. Objašnjava kako prije partija ide na masturbacijsku dijetu kako ne bi zakazao. 

Muškarac grubog glasa nazvao ga je za jednu zabavu i rekao:

- Znači, imaš iskustva s grubim seksom?. U osam sati navečer otišao je na adresu. Dočekala ga je Arianna u svijetlo plavom čipkastom grudnjaku i gaćicama u kompletu. Stern i još jedan muškarac neobavezno su pričali o laminatu dok ih nisu odveli su susjednu sobu. Tamo je na krevetu ležala Gina. Ruke i noge bile su joj vezane za krevet, a na njezinom sitnom potamnjelom torzu bili su porazbacani paketići kondoma svih boja i veličina.

- Izgledala je kao najukusniji desert - rekao je. Stern je bio jedan od četvorice aktera seksa s njom i domaćicom koja je otvorila vrata. Sve je bilo divno dok nije stao na madrac. Glava mu je zapela u ventilator na stropu. Bilo je krvi posvuda. 

- Sasvim sam ubio raspoloženje - napisao je. Dok se seksao s jednom istreniranom damom ozlijedio je pelvis. Bacila ga je sa sebe na pod. 

'Nakon orgazma svih orgazama mislio sam da je umrla'

Na jednoj zabavi jeo je sa 'švedskog stola' koji je bio na jednoj ženi. U jednom trenutku Jackie je skočila na njega. Pozvala je još dvojicu muškarca da dođu pomoći. Situacija se zahuktavala dok Jackie nije doživjela orgazam svih orgazama. Srušila se na Sterna koji je nekoliko sekundi mislio da je mrtva

Kada je došao na seks sa jednom suprugom, prvo je morao proći razgovor s njezinim mužem. Predstavio se kao dosadni heteroseksualac. Morao je reći je li spreman na oralni seks, koliko mu je velik penis, ima li obrijane testise, kako se ljubi i koristi li kondome. Prošao je prijemni i odradio posao

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 44
VIDEO

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku
UŽAS U MEKSIKU

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku

Državno odvjetništvo meksičke savezne države Baje Californije navelo je da će forenzičari analizirati tijela kako bi se utvrdilo radi li se o nestaloj braći.

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić
POLICIJA OBJAVILA

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić

Sin (28) je oštrim predmetnom zadao više ubodnih rana 68-godišnjakinjoj majci...
'Imamo 76 ruku i bez zastupnika manjina': Tko je misteriozni žeton u slagalici nove Vlade?
DOGOVORILI SU VLADU?

'Imamo 76 ruku i bez zastupnika manjina': Tko je misteriozni žeton u slagalici nove Vlade?

Plus+ Domovinski pokret i HDZ s Vesnom Vučemilović imaju 75 ruku. Fali im jedna bez manjina. IZ DP-a tvrde da imaju i tu ruku