Obavijesti

News

Komentari 30

Taksijem se zabio u navijače u Moskvi, sedmero ozlijeđenih

Taksijem se zabio u navijače u Moskvi, sedmero ozlijeđenih
8

Policija je privela vozača taxija koji je imao kirgistansku vozačku dozvolu, napisale su moskovske prometne vlasti na društvenim medijima. Novinska agencija Interfax javlja kako je vozač možda bio pijan

VIDEO

U naletu taksija na prolaznike u subotu u središtu Moskve, dva koraka od Crvenog trga, ozlijeđeno je sedmero ljudi, a vozač je priveden pošto je navjerojatnije izgubio kontrolu nad vozilom, objavile su vlasti u Rusiji koja je domaćin Svjetskog nogometnog prvenstva.

POGLEDAJTE GALERIJU:

A police officer blocks the way as ambulances are parked near a damaged taxi, which ran into a crowd of people in central Moscow A damaged taxi, which ran into a crowd of people, is evacuated in central Moscow
8
| Foto: Twitter/Screenhot/Pixsell/Press Asocciation

- Danas, blizu ulice Ilinke, kod broja 5/2, vozač taksija se popeo na nogostup i ozlijedio prolaznike- navodi rusko ministarstvo unutarnjih poslova u priopćenju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ministarstvo je prvo bilo objavilo podatak o osmero ozlijeđenih, a zatim je u novom priopćenju reklo da je ozlijeđeno sedam ljudi. Među njima su dva "lakše ozlijeđena" meksička državljanina, objavilo je meksičko veleposlanstvo u Rusiji.

- Riječ je o običnoj prometnoj nezgodi u kojoj nitko nije teže ozlijeđen - rekao je izvor u medicinskoj službi, a prenosi agencija Interfax.

- Po prvim spoznajama, uzrok nesreće je gubitak kontrole nad vozilom. Vozač je priveden u policijsku stanicu - navodi rusko ministarstvo unutarnjih poslova, dodajući da se te informacije "provjeravaju".

Čin "nije bio planiran, po onome što je rekao vozač", objavila je na Twitteru služba za nadzor cestovnog prometa u Moskvi.

Vozač je 28-godišnji Kirgiz, vidljivo je iz preslike njegove vozačke dozvole koju je ta služba objavila na društvenoj mreži.

Ista služba je objavila i druge fotografije na kojima se vidi taksi, žuta honda Solaris, na nogostupu, s odbojnikom koji leži na zemlji.

Rusija je među zemljama s najvećom smrtnosti na cestama, napose zbog vožnje pod utjecajem alkohola, loše cestovne infrastrukture i nepoštovanja prometnih propisa.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

VIDEO Milanović: 'Ovo sve je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati'
O MANDATARU, PLENKOVIĆU, USTAVNOM SUDU...

VIDEO Milanović: 'Ovo sve je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati'

Predsjednik Milanović se svojim ponašanjem sam doveo u situaciju da se isključuje od mogućnosti da bude mandatar. Političke stranke koje ga podržavaju toga moraju biti svjesne, poručili su s Ustavnog suda
VIDEO Ustavni sud: Milanović ne može biti mandatar ni premijer čak i ako da ostavku
STOP ZA MILANOVIĆA

VIDEO Ustavni sud: Milanović ne može biti mandatar ni premijer čak i ako da ostavku

Na Ustavnom sudu se raspravljalo o načinu na koji se predsjednik RH Zoran Milanović angažirao u izbornoj kampanji