Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Tata (63): 'Karlo je bio omiljen u društvu, svi su ga baš voljeli'

Nema šanse da se Karlo ne bi javio ako je vidio u novinama i na televiziji da ga tražimo i koliko smo zabrinuti. Učinio bi to ponajviše zbog dede i bake, rekla je Jasna Kurtanjek (60), mama nestalog Karla (23) iz Zagreba

Hrvatska - Azerbajdzan
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
76 komentara

Karlo koji je u srijedu nestao sa zagrebačkih Vrbana u kojima živi s roditeljima i dvije sestre, bio je, tvrdi njegova majka, jako vezan uz djeda i baku koje je obožavao.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ne bi se nikad igrao s njihovim životima. Zna da to malo još života što imaju, ne bi preživjeli znajući da nas je napustio bez riječi i da se namjerno ne javlja - potreseno će majka. Ni Karlov tata Dubravko (62) ne može vjerovati da je Karlo svojevoljno otišao i odlučio im se ne javljati.

- To je nemoguće. On nije bio takav. Bio je omiljen u društvu, svi su ga voljeli. Jako je dobar bio, nismo s njim imali problema. Ne bi nas samo tako napustio - govorio Dubravko.

POGLEDAJTE VIDEOVIJESTI:

Stol u kuhinji prepun je Karlovih slika. Gledajući bespomoćno u njih, roditelji nam otkrivaju da su sa sinom bili u dobrim odnosima i da njegovu nestanku nije prethodila nikakva svađa. Kažu i da nije bio problematičan ni depresivan te da se nije žalio ninašto. Bio je povezan i sa sestrama Doroteom (28) i Editom (29). Rijetko je izlazio, bio je skroman, radio je preko student servisa u Lisinskom, trenirao je stolni tenis, brinuo se za zdravlje i pazio na prehranu. Imao je i dobre ocjene. Roditeljima nikad nije rekao da ima ozbiljnu vezu.

- Razgovarali smo s njegovim prijateljima i nitko ne zna gdje bi Karlo mogao biti. Sada sve nade polažemo u policiju, iako do sada još, nažalost, nisu puno toga otkrili - rekla je Karlova majka. Podsjetimo, Karlo je u srijedu ujutro biciklom krenuo iz Palinovečke ulice na Vrbanima, na Ekonomski fakultet na Kennedyjevom trgu. Imao je kolokvij i krenuo je dosta rano pa ga ostali ukućani nisu vidjeli. Najveći problem vide u tome što je Karlo tog jutra kući ostavio mobitel i to u ladici. Navodno je imao problema s baterijom pa je moguće, smatraju, da ga je namjerno ostavio znajući da neće imati previše koristi od njega. Ipak, sumnjivo im je što ga je zatvorio u ladicu, a nije ga ostavio na nekom drugom, uobičajenom mjestu, npr, radnom stolu.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message