Obavijesti

News

Komentari 18

Tata Svaguša odriče se sina: Joško za mene više ne postoji!

Tata Svaguša odriče se sina: Joško za mene više ne postoji!
1

Bivši predsjednik Hajduka, supruzi će navodno ostaviti 59 milijuna kuna. U vezi je navodno s Dajanom Stojić. Svagušin otac Mirko, razočaran je rastavom braka

VIDEO

Navodno su se Joško i Jasminka Svaguša dogovorili o razvodu. Svagušine tvrtke Svaguša i Bobis vrijede oko 118 milijuna kuna, a Jasminki će pripasti polovica. Razvod Splićane nije iznenadio. Svaguša je za Večernji potvrdio da se razvode te rekao da ostaje u odličnim odnosima sa suprugom.

Priča se da je odustao od burnog noćnog života i posvetio se tjelovježbi zbog djevojke Dajane Stojić s kojom je više puta viđen zajedno. Oboje demantiraju vezu iako su ih fotografirali zajedno u Zračnoj luci Zagreb gdje su sletjeli nakon odmora u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Dajana je vlasnica tvrtke Dizajn s potpisom, koja je osmislila internet stranicu Svagušinih tvrtki. Inače, Dajana je kao i Kerumova Fani Horvat rođena istog dana, 27. srpnja.

Ako će Svagušu sloboda doista stajati 59 milijuna kuna, bit će to drugi najskuplji razvod u Splitu. Više je, piše Jutarnji, supruzi platio splitski građevinski poduzetnik Zvonko Kotarac, čak 200 milijuna kuna. Željka Keruma je razvod stajao 56 milijuna kuna.

Razvodom i sinovim potezima je posebno razočaran Svagušin otac Mirko.

- Za mene Joško više ne postoji, a Bog dao zdravlja mojoj nevjesti - rekao je Mirko Svaguša za Večernji list. Bivši predsjednik Hajduka već neko vrijeme ne živi sa suprugom, s kojom ima dvoje djece.

Više pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.