Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
članak

Teror: Dječak mlati i zlostavlja 17 učenika, oni ne idu u školu

Strah od kolege: Dječak mlati svoje vršnjake u šestom razredu te je drzak i prema profesorima. Njih 17 danima uopće ne idu u školu. Roditelji hitno traže pomoć...

Komentari 341 Prikaži odgovore
Popularni
 • Popularni
 • Od najstarijeg
 • Od najnovijeg
 • Default avatar - Budni
  Budni

  Gospodo ime i prezime! !! Da se zna ,ko je tako dobro odgojio dijete! A ako je dikod, onda su nasi picke!

  18 Subota, 15.10.2016. u 19:10
  • Default avatar - dotepenka

   dotepenka: Maloljetnik, ništa od toga.

   Odgovori Subota, 15.10.2016. u 19:29
  • Avatar Karadarko_1

   Karadarko_1: Roditelji nisu maloljetni.

   Odgovori Subota, 15.10.2016. u 19:54
  • Default avatar - Deleted user

   Deleted user: ali su ocigledno maloumni...

   Odgovori Subota, 15.10.2016. u 20:18
  • Avatar Fenix7

   Fenix7: Nekad su takva djeca pohađala posebne škole. Danas imamo asistente u nastavi koje država masno plaća. Ovo je rezultat.

   Odgovori Subota, 15.10.2016. u 20:45
  • Default avatar - Poisonous

   Poisonous: 17-ero djece je u pitanju, mora biti bar netko tko zna jednog od roditelja i nek sazna ime, podijeli sa nama a mi dalje vršimo pritisak dijeleći na raznim mjestima i eto ti nelagode za roditelje koji će vrlo brzo ...prikaži još! o uvidjeti problem :)

   Odgovori Subota, 15.10.2016. u 20:52
  • Default avatar - Deleted user

   Deleted user: Dali bi ravnateljica poduzela nesto kada bi nju sacekao roditelj i usi joj navukao?

   Odgovori Subota, 15.10.2016. u 20:55
  • Avatar Fenix7

   Fenix7: Ne, sada će vjerojatno "asistent" dobiti zadatak da zajedno s bolesnim djetetom maltretira zdrave, jer zašto bi oni bili zdravi, a ovaj bolestan... Sory, ironija, ali tak' ispada.

   Odgovori Subota, 15.10.2016. u 21:07
  • Avatar žbrlj

   žbrlj: doseljenik iz bosne vlasnik malo veće firme u Bjelovaru puno zaposlenih i nitko mu ništa ne može

   Odgovori Subota, 15.10.2016. u 21:24
  • Default avatar - dr.House

   dr.House: Hm... gdje ima volje,nađe se i nacina

   Odgovori Subota, 15.10.2016. u 21:38
  • Avatar Ivan991

   Ivan991: Zna se dobro tko je to. Bjelovar nije velik grad i stanovnici sigurno znaju o kome se radi. Koliko je naša država zeznita je dokazano i ovim slučajem. Kad bi građani uzeli stvar u svoje ruke onda bi oni ispaštali, ...prikaži još! a iz ovog teksta sam skužio da vlasti boli ona stvar za ovaj slučaj. Država "ima" važnijih problema, pedagoške službe također... Vjerojatno će se Provjereno posvetit ovome. Oni se jedini pozabavljaju ovakvim slučajevima...

   Odgovori Subota, 15.10.2016. u 21:43
  • Avatar Fenix7

   Fenix7: Očito da ovaj klinac treba asistenta, a i roditelji. Samo ne u školi, nego u nekoj odvojenoj ustanovi. Zbog njega jednoga da pati cijeli razred???

   Odgovori Subota, 15.10.2016. u 22:44
  • Default avatar - Deleted user

   Deleted user: Klinca treba namlatiti s kupa s roditeljima da pola godine ne može sjedti ma stolicu, to što je on maloljetnik živo mi se hebe.

   Odgovori Nedjelja, 16.10.2016. u 00:01
  • Default avatar - umjereni pacifist

   umjereni pacifist: tatu,tatu

   Odgovori Nedjelja, 16.10.2016. u 02:54
  • Avatar krnjevo

   krnjevo: Fenix7, asistent u nastavi oblik je podrške učenicima s posebnim obrazovnim potrebama koji su uključeni u redovan sustav odgoja i obrazovanja. Nekako sumnjam da je ovaj mali zlostavljač dijete sa posebnim potrebama. Njemu ne treba asistent nego preodgoj u specijaliziranoj ...prikaži još! ustanovi za maloljetne delinkvente.

   Odgovori Nedjelja, 16.10.2016. u 09:31
  • Default avatar - dotepenka

   dotepenka: Laura, radi se o maloljetniku i zakon priječi da se s njegovim imenom iziđe u javnost. Šteta što se tate zlostavljene djece nisu organizirali i malom zlostavljaču "očitali" lekciju, koju su očito propustili učinati roditelji. A vjerojatno je i roditeljima ...prikaži još! zlostavljača potrebna ista lekcija, sve u svhu da na vlastitoj koži osjete kako se osjećaju zlostavljana djeca kada ih njihov princ mlati.

   Odgovori Nedjelja, 16.10.2016. u 11:37
  • Default avatar - umjereni pacifist

   umjereni pacifist: dotepenka ovo je živa istina, znam nekoliko slučajeva gdje sada sinovi i kćeri tuku roditelje. djeca vračaju roditeljima istom mjerom kojom su odrastala uz zlostavljače. poznajem te obitelji. dijete je kao takvo zaštićeno ali bi roditelje punim imenom,prezimenom pa fotografijom ...prikaži još! m trebalo u javnost a malog u popravni dom. tako se to prije radilo.

   Odgovori Nedjelja, 16.10.2016. u 14:52
  • Default avatar - dotepenka

   dotepenka: umjerini..., na sreću nisu mi poznati takvi slučajevi. Ali je sin imao svakodnevne susrete s jednim zlostavljačem u razredu punih 8 godina, koji je na blogu objavljivao sve što čini sinu. Nadležni u školi zatvarali su oči pred problemom sve ...prikaži još! do kraja 8. razreda, kada je na blogu osvanula slika razrednice s nacrtanim spolovilom otraga. Odnijela sam sliku razrednici i tek nakon toga zlostavljač je dobio ukor pred isključenje ali ne zbog zlostavljanja sina, već slike razrednice na blogu. Iako su sinu 22 godine i dan danas se živo sjeća tih zlostavljanja, pored zlostavljača prolazi kao da ga ne poznaje.

   Odgovori Nedjelja, 16.10.2016. u 15:37
  • Avatar Mitoikorupcija_1

   Mitoikorupcija_1: Prezime je Radič sin naseg Bjelovarskoga poduzetnika Prima nmjestaj

   Odgovori Ponedjeljak, 29.01.2018. u 19:42
 • Default avatar - Deleted user
  Deleted user

  I opet se većina "normalnih" učenika mora prilagoditi nasilniku! Ljudi Božji, pa u tome "prilagoditi se" nasilniku je najveći problem Hrvatske! On ima pažnju kakvu druga djeca nemaju, njemu se ide niz dlaku, profe ga puštaju da radi kaj hoće.... ...prikaži još! Dok ne zvekne nekog profu, ne bu niš od svega. Treba gaće dolje, preko koljena i 20 komada šibom po riti! I još sam blago napisala.....

  8 Subota, 15.10.2016. u 19:24
  • Avatar blondie8

   blondie8: meni se čini, da je taj zločesti klinac sin neke ugledne obitelji, da li je to sa političke ili neke druge strane, pa se ne može dirati, ravnateljica to najbolje zna...možda je klinac doma dobar pa roditelji ne vjeruju da ...prikaži još! a je to njihov sin...

   Odgovori Subota, 15.10.2016. u 21:09
  • Avatar Dolan

   Dolan: Takvi kad malo porastu, završe ko Katalenić. Ili u ladnom grobu.

   Odgovori Nedjelja, 16.10.2016. u 01:51
  • Avatar kuglica

   kuglica: zagorska puntarica, gaće dolje, preko koljena 20 komada i šibom po riti, a nakon toga učitelju momentalni otkaz, a problem ostaje...

   Odgovori Nedjelja, 16.10.2016. u 17:37
  • Default avatar - Deleted user

   Deleted user: Pa slijedeći put malo žešće....pa tko duže izdrži.....bolje nego da za dvije-tri godine on kokne nekog novog Luku Ritza, kaj ne?

   Odgovori Nedjelja, 16.10.2016. u 18:00
  • Avatar kuglica

   kuglica: Puntarica, se sjećaš nedavnog događaja u jednoj, mislim, splitskoj oš gdje je dvoje učenika iscipelarilo učiteljicu? Učiteljica je, između ostalog, zaradila prekršajnu prijavu zbog toga što se branila i pokušala uzvratiti!!!

   Odgovori Nedjelja, 16.10.2016. u 18:10
  • Default avatar - Deleted user

   Deleted user: Pa u tome i je cijeli problem! Sve je to krivo nasađeno. Uvijek naježi dobar i pošten, a bahati i zločesti idu dalje. Na kraju, očito mrak i štanga (nemrem vjerovat da bum to napisala), ispadnu najbolja preodgojna metoda za bitange.

   Odgovori Nedjelja, 16.10.2016. u 18:19
  • Avatar kuglica

   kuglica: Ja 17 godina radim u našem odgojno obr. sustavu i, vjeruj mi, mali nasilnik poznaje samo jezik nasilja... i kada bih smjela, i sama bih ponegdje upotrijebila 'zakon ulice iliti mrak i štanga sistem' kad vidim da od lijepih riječi ...prikaži još! i uvjeravanja te ovakvih i onakvih zamolbi nema ništa...jedan primjer: dvoje učenika se u razredu u vrijeme odmora 'nogometalo' papučama jedne djevojčice. Ušavši u razred, to sam, naravno, odmah vidjela (mala sva u suzama stoji i promatra kako dva razredna huligana rade to što rade) i nakon što su svi posjedali na svoja mjesta, ja lijepo zamolim ovu dvojicu da istupe naprijed, zamolim ih da se izuju i tada sam se ja sama nogometala njihovim papučama; klinci su me u čudu gledali jer se takvo nešto od mene ne očekuje, a ova dva huligana, sada bosa i posramljena, nisu cijeli sat zucnuli, a još su se morali oštećenoj ispričati. Takav postupak je bio potpuno neprofesionalan i nepedagoški s moje strane, ali ja u tom trenutku drugog načina nisam vidjela jer ta dvojica sustavno maltretiraju razred. I imam ludu sreću što od roditelja nitko nije reagirao jer da jest, eto meni prijave za oštećenje imovine učenika, nepedagoški pristup problemu i sl. Ali u razredu je mir i takvo nešto se više nikada nije ponovilo!!!

   Odgovori Nedjelja, 16.10.2016. u 18:46
  • Default avatar - Deleted user

   Deleted user: Svaka čast na poslu koji radiš! Znam curku kaj je odustala na trećoj godini Učiteljske akademije i rekla da ona to nikad ne bu radila. A to su prva četiri razreda pučke škole! Kaj je tek u sedmom i osmom?! ...prikaži još! Kad se samo sjetim kak smo mi slušali i poštivali profe i u OŠ i u gimnaziji! Drži se. Lp

   Odgovori Nedjelja, 16.10.2016. u 19:58
 • Avatar POTPEC
  POTPEC

  Rješenje jednostavno. Ravnateljici dati otkaz uz zabranu rada takvog i sličnog posla najmanje 5 godina, a ako želi raditi poslati je na selo nek bude maksimalno učiteljica. Nastavnicima i nastavnicama koji nisu ništa poduzimali skinuti par plača. Roditelje novčano kazniti. ...prikaži još! ti. Tek kad se počme dotićne drastično kažnjavati možda dođe i do nekog reda u našim školama i fakultetima.

  19 Subota, 15.10.2016. u 19:24
  • Avatar wj253

   wj253: I opet POTPEC- ove gluposti. Sve on zna i sve bi on napravio ali ne bi prstom pomaknuo čak i kad bi bio sposoban, a nije. Da ne govorim o "pametnim" metodama koje bi koristio i koje nemaju nikakve šanse.

   Odgovori Subota, 15.10.2016. u 19:31
  • Avatar POTPEC

   POTPEC: Opet doćerani dotepenac koji zna samo srat, a prijedloga ni jednog, pa makar ni u mislima, a kamoli napisanog.

   Odgovori Subota, 15.10.2016. u 19:37
  • Avatar wj253

   wj253: Kakve koristi od prijedloga poput tvojih kad su neprovedivi. Bolje ne napisati ništa kako bi drugi mislili da nisi pametan nego napisati glupost i otkloniti svaku sumnju.

   Odgovori Subota, 15.10.2016. u 19:44
  • Default avatar - Deleted user

   Deleted user: Njegov prijedlog je pustiti ga da maltretira sve oko sebe, možda je sam bio takav u školi pa sad brani takve.

   Odgovori Subota, 15.10.2016. u 19:45
  • Avatar POTPEC

   POTPEC: vehabojeb: Prijedlog je provediv, samo mi imamo u saboru takve ka ti koji razmišljaju da je bolje pričekati pa viditi krajni rezultat, a istovrimeno varati narod lažima kako nešto rade. Isto tako bi se i građani mogli organizirati i malo ...prikaži još! ravnaatelja-icu natamburat, kao i čaču dotićnog diteta.

   Odgovori Subota, 15.10.2016. u 19:53
  • Avatar blondie8

   blondie8: ...huligana poslati u popravni dom, dok roditelje treba kazniti što nisu ništa poduzeli u vezi toga....da je to moj sin, ubila bi ja u njemu vraga, na kraju bi bio anđeo...

   Odgovori Subota, 15.10.2016. u 21:06
  • Avatar Bjørndalen

   Bjørndalen: potpec okomio si se na krive ljude! nastavnici i ravnateljica su potpuno nemocni u takvim situacijama. cak po zakonu NE smiju ga udaljiti ni sa nastave! malog stite svi moguci zakoni o kojima ti pojma nemas! tebi su za cijelu ...prikaži još! situaciju krivi nastavnici ali nije taj mali njihovo dijete niti su ga oni odgajali nego neki slican tebi koji krivce trazi tamo gdje ne postoje!

   Odgovori Nedjelja, 16.10.2016. u 08:19
  • Avatar BILI KMEČAVAC

   BILI KMEČAVAC: Ako su roditelji poduzeli sve zakonske mogućnosti i nema pomoći, onda je vrijeme da uzmu stvar u svoje ruke

   Odgovori Nedjelja, 16.10.2016. u 08:43
  • Default avatar - Deleted user

   Deleted user: @Bjørndalen- Pa ovisi kakvi su i nastavnici, ima svega, npr. u mojoj osnovnoj školi uopće nisu reagirali kad bi vidjeli da netko nekoga maltretira, čak su silili da maltretirani učenik i dalje sjedi s nasilnikom, jedan od profesora se smijao ...prikaži još! kad bi to vidio, znao se i priključiti verbalno tome, a sam imao malo dijete doma, pa vi vidite kakav je to tip osobe. To što je netko nastavnik/ profesor ne znači da je moralna osoba, pobogu prof. bi trebali biti osobe kojima se zlostavljani učenici obraćaju, koji im pomažu, a ne ismijavaju se i govore da to nije do njih.

   Odgovori Nedjelja, 16.10.2016. u 09:35
  • Avatar BILI KMEČAVAC

   BILI KMEČAVAC: Problem je u zakonima i "pravnoj državi"

   Odgovori Nedjelja, 16.10.2016. u 09:39
  • Avatar POTPEC

   POTPEC: Bjørndalen: bez obzira šta zakon štiti po ko zna čijim zakonima, ravnateljica je tribala poduzeti neke mjere, npr. prijava nasilništva policiji, ili npr. davanjem trenutnog otkaza zbog nerada i nesposobnosti. Načina ona i nastavnici ima, isto tako zakonskih, kao da ...prikaži još! da sprijeće takve stvari, ali samo ako imaju volje i želju.

   Odgovori Nedjelja, 16.10.2016. u 11:35
  • Avatar kuglica

   kuglica: POTPEC, navedi barem jedan način, a da je zakonski opravdan i učinkovit u ovakvim situacijama i koji bi učitelji i nastavnici smjeli provesti, a da ne dobiju momentalni otkaz zbog nanošenja tjelesnih i psihičkih ozljeda maloljetniku...zar nisi čuo za nedavni ...prikaži još! slučaj u Splitu, čini mi se, gdje su dvije učenice skoro na smrt pretukle nastavnicu u školi i žena je dobila prekršajnu prijavu jer se, zamisli, branila od napada!!! Stoga te molim, daj mi navedi i jedan način (jer spominješ da ih ima) , a koji bi nastavnik smio primjeniti, a bez da zaradi prekršajnu prijavu ili da dobije otkaz...jer meni je takvih teoretičara u odgoju i obrazovanju preko glave...oni sve znaju dok su svjetlosnim godinama udaljeni od stvarnoga problema...a kada se traži konkretno rješavanje problema, tada nestanu u vidu magle...

   Odgovori Nedjelja, 16.10.2016. u 17:44
  • Avatar kuglica

   kuglica: lola, ti navodiš izuzetke koji ne potvrđuju pravilo, odnosno generaliziraš i ispada da su svi nastavnici loši i da, zapravo, podržavaju nasilje....prema postojećim zakonima i Pravilnicima, ovakav maloljetni nasilnik je zaštićen kao lički medvjed i vlas mu ne smije s ...prikaži još! glave pasti, a tome su najviše krivi pravobranitelji za djecu i njihova silovanja o dječjim pravima, pravima bez obveza i odgovornosti...a jedan nastavnik je tu nemoćan...zar nisi čitala?! Što su učinile ostale institucije?! Ništa!!

   Odgovori Nedjelja, 16.10.2016. u 17:49
  • Avatar POTPEC

   POTPEC: kuglica: A da je ravnateljica jednostavno izašla u javnost, na javnoj televiziji, dala svoj otkaz uz obrazloženje šta je poduzela, kada i kako. Isto tako i nastavnici kolo bi se zavrtilo, a kad se zavrti teško ga je zaustaviti. Pogledaj ...prikaži još! j kolo koje su pokrenuli studenti na filozofskom. Još se vrti i nikome nije baš drago šta se i dalje vrti.

   Odgovori Nedjelja, 16.10.2016. u 17:56
  • Avatar kuglica

   kuglica: E, s tim se i ja slažem: ravnateljica je trebala s tim problemom izaći u javnost, a zašto nije, to zna samo ona... i ne trebaju učitelji dobiti otkaz zbog tuđih krivih poteza, promašaja i postupaka...

   Odgovori Nedjelja, 16.10.2016. u 18:16
  • Avatar kuglica

   kuglica: Pokretanje kola na FF se ne može usporediti sa odgojem i obrazovanjem u oš...

   Odgovori Nedjelja, 16.10.2016. u 18:17
  • Avatar POTPEC

   POTPEC: Da izvineš sve su to ista sranja. Na jednoj strani se nalaze samo njoj znani problemi, a na drugoj interesi pojedinaca.

   Odgovori Nedjelja, 16.10.2016. u 20:41
  • Avatar wj253

   wj253: I opet POTPEC mudruje. Sve je on predložio što treba napraviti ali nikako da izvadi guzicu iz fotelje i provede to u praksi.

   Odgovori Nedjelja, 23.10.2016. u 22:23
  • Avatar POTPEC

   POTPEC: Eto dotepenac prigovara a dosad ni jedan provediv, a kamoli neprovediv prijedlog od njega nema. I neče ga nikad biti, jer samo SERE jer drukćije ni ne zna.

   Odgovori Nedjelja, 23.10.2016. u 22:33
 • Default avatar - nijetebriga
  nijetebriga

  Nema li ikog od osisanih i tetoviranih -bodybuilder u Hrvatskoj da ovog krelca saceka i posteno istambura, tako da ga ni rodjena mati ne prepozna...Nebi on nikoga vise maltretirao..

  18 Subota, 15.10.2016. u 19:19
  • Default avatar - nijetebriga

   nijetebriga: Kao prvo zena sam, drugo nisam nasilnik-nasilna ali kad jedan balava cijelu skolu tiranizira treba dobit cime drugima prijeti...Imas sta protiv, izvoli, daj nek ti dijete premlati...

   Odgovori Subota, 15.10.2016. u 19:40
  • Default avatar - Deleted user

   Deleted user: @vehabojeb- vodi si ga doma, nek ti sjedi s djecom i spava s njima u istoj sobi, udomi ga kad toliko braniš.

   Odgovori Subota, 15.10.2016. u 19:41
  • Avatar Sophie

   Sophie: ma ne obazirite se na ovog vehabojeba, samo provocira di god stigne, nema pametnijeg posla.

   Odgovori Subota, 15.10.2016. u 19:48
  • Avatar wj253

   wj253: Eto budite kriminalci, huligani i primitivci pa ga riješite njegovim metodama. Pitanje je u čemu ste onda bolji od njega.

   Odgovori Subota, 15.10.2016. u 19:53
  • Avatar Joker123

   Joker123: zašto bodybuilder više neki borac,tučar ili klošar

   Odgovori Subota, 15.10.2016. u 20:05
  • Default avatar - nijetebriga

   nijetebriga: Ma da mali samo napumapanog bodybuilder vidi, napunio bi gace...ne bi ruke mora na njega stavit...

   Odgovori Subota, 15.10.2016. u 20:08
  • Avatar Joker123

   Joker123: nijetebriga ok skužia san,al isto mislin da to njemu niš nebi značilo vjv ga kod kuće tuku ili neš pa je navika

   Odgovori Subota, 15.10.2016. u 20:11
  • Avatar komentator__Luka

   komentator__Luka: a kojim to drugim metodama da te čujem pametnog!

   Odgovori Subota, 15.10.2016. u 20:17
  • Default avatar - nijetebriga

   nijetebriga: Marinho@.... I to je sto kazes...sve je moguce, ali kad mu u skoli ne mogu na kraj stati onda se moras nekako napasti rjesiti... Nasi roditelji su baraci i meni rekli, tuci se ne smjete, ali ako vas netko tuce ...prikaži još! ce ili provocira branite se.. tako je i bilo, mi smo se znali braniti rukama, i verbalno...

   Odgovori Subota, 15.10.2016. u 20:18
  • Avatar Joker123

   Joker123: svaćan ja tebe ,inače san protiv svakog nasilja osin naravno ovog šta ti kažeš u samoobrani, pa i ja san se triba branit,žal mi je te dice šta oće ić u školu učit družit se s prijateljima a ovi ih maltretira

   Odgovori Subota, 15.10.2016. u 20:26
  • Default avatar - nijetebriga

   nijetebriga: Marinho@.... Da bas zbog toga, djeca se boje u skolu ici zbog jednog balavca koji se umislio da moze po njegovom bti... Meni nezamislivo da bas nitko nista ne moze poduzeti da mu se stane na kraju... U njem.bi takav ...prikaži još! v dobio opomenu jednu dvje-roditelji pismeno obajvesteni, ako nista ne pomaze izbacili bi ga iz skole...

   Odgovori Subota, 15.10.2016. u 20:32
  • Avatar Deleted user

   Deleted user: Klinac ide u 6 raz.OŠ ,kako bi to neko ošišani ,istetovirani bilder rješavao?Pa nisu ti ljudi nasilnici ništa više ili manje od onih u odjelu s kravatama.Postoje odgojno -obrazovne ustanove za takve,treba ga udaljiti iz škole ako ga ne mogu ...prikaži još! u postaviti u red,ne može cijeli razred biti taoc neodgojenog klipana.

   Odgovori Subota, 15.10.2016. u 20:33
  • Avatar Joker123

   Joker123: javit se u centar za socijalnu skrb on triba u popravni dom,a roditelje nekako kaznit kako zakon to diktira vjv oduzimanjen diteta,fallen angel da upravo to nemože cili razred bit taoc jednog momka

   Odgovori Subota, 15.10.2016. u 20:35
  • Avatar Deleted user

   Deleted user: To sam i napisala,u popravni dom,čitam tu junačine koji bi ga premlačivali,kosti mu lomili,ljudi pa m*lac ima 12g. Marinho_1 doro si napisao/la oduzet ga roditeljima jer su sasvim zakazali u odgoju.

   Odgovori Subota, 15.10.2016. u 20:45
  • Default avatar - JP19

   JP19: Ma neka ga stambura neki njegov vrsnjak koji trenira neku borilacku vjestinu....

   Odgovori Subota, 15.10.2016. u 21:41
  • Default avatar - kole02

   kole02: Vehabojeb, u 5.raz osnovne škole sa nama je krenuo ponavljac po drugi put i sve nas je maltretirao tukao, prijetio, pravio pizdarije, uglavnom slično kao i ovaj,bio je 2 godine stariji od nas i za glavu viši od svih, to ...prikaži još! je trajalo neko vrijeme dok nam nije dopizdilo pa smo se dogovorili, skupili se i ubili boga u njemu, nikad više nikoga nije pipnuo

   Odgovori Subota, 15.10.2016. u 22:48
  • Default avatar - Inax

   Inax: @Kole02 - ista stvar kod nas, ne znam, današnja djeca su previše "majoneze".

   Odgovori Nedjelja, 16.10.2016. u 00:56
  • Avatar vozi Miško

   vozi Miško: E tako se to radi kole02, ako ne ide drugačije.

   Odgovori Nedjelja, 16.10.2016. u 03:12
 • Default avatar - razmisli2x
  razmisli2x

  i sto se na kraju desi, prebace djete u drugu skolu da drugi ucenici imaju problem, umjesto da djete prebace u neku ustanovu ili drugu obitelj jer ocito njegova roditelji niti znaju niti mogu odgajati djete

  3 Subota, 15.10.2016. u 19:21
  • Avatar Daenerys_T

   Daenerys_T: Svaka cast na komentaru! Upravo to treba napraviti, plakao bi on i molio da nece nikad vise.

   Odgovori Subota, 15.10.2016. u 19:58
  • Avatar kuglica

   kuglica: Bravo!! A tko bi takvu odluku o premještanju u drugu obitelj trebao donijeti?!? Škola koja nema zakonske ovlasti za to?! Socijalna služba? Policija?! Svi mi znamo sve u teoriji, no, u praksi je to ipak malo teže i drugačije...

   Odgovori Nedjelja, 16.10.2016. u 17:51
  • Avatar Daenerys_T

   Daenerys_T: Svaka zemlja ima svoje zakone sto se tice tih odluka...pa tako i Hrvatska...znam jednu djevojku koja je tako zavrsila u srednjoj skoli, a imala je normalne roditelje..tko donosi odluku ne znam - ali to ne znaci da je to neprovedivo. ...prikaži još! Najbolje da dopustimo totalnu anarhiju. Najlakse je na sve rec ne moze se...zato nam i je tako kako je...nek se institucije prime posla...a ako nemaju ovlasti nek se izglasaju zakoni koji ce im to omogućiti.

   Odgovori Ponedjeljak, 17.10.2016. u 17:02
 • Default avatar - AndrijaKatalenicDras
  AndrijaKatalenicDras

  Vrijeda na nacionalnoj osnovi..njih 17 ?! Ne kuzim.. kakav je to razred?! Skola?!

  17 Subota, 15.10.2016. u 19:06
  • Avatar sarkastik76

   sarkastik76: a ja ne razumin ove koji su ti dali +, šta ne može netko od tih 17 mimozica bit druge nacionalnosti?

   Odgovori Nedjelja, 16.10.2016. u 07:48
  • Default avatar - AndrijaKatalenicDras

   AndrijaKatalenicDras: Naravno da moze bit druge nacionalnosti..samo me interesira ko je on nacionalnosti a koje su nacionalnosti tih 17...mada pretpostavljam s obzirom na zupaniju..samo je zalosno zakaj mediji onda sute. Da su srbi u pitanju vec bi sve udruge etobiznisa radile..da ...prikaži još! su romi isto tak..znaci nekaj ne stima

   Odgovori Nedjelja, 16.10.2016. u 09:48
  • Default avatar - fudo2008

   fudo2008: mali je bošnjak muslimanske vjeroispovijesti

   Odgovori Nedjelja, 16.10.2016. u 22:28
  • Avatar sarkastik76

   sarkastik76: oli neko od tih 17 recimo 2-oje ne može bit srbin, rom, slovenac, bosanac...

   Odgovori Ponedjeljak, 17.10.2016. u 06:06
  • Default avatar - AndrijaKatalenicDras

   AndrijaKatalenicDras: WTF??!! krivi nick imas...lupetambezveze76 bi bio bolji

   Odgovori Ponedjeljak, 17.10.2016. u 09:56
  • Avatar sarkastik76

   sarkastik76: ne tvoj je pogrešan, PedofilKatalenićNaKvadrat

   Odgovori Ponedjeljak, 17.10.2016. u 14:50
  • Default avatar - AndrijaKatalenicDras

   AndrijaKatalenicDras: hahahaha uuu ti si ono neki mastermajnd... hahahahah al si .....aj aj lupetaj i dalje

   Odgovori Ponedjeljak, 17.10.2016. u 15:33
  • Avatar sarkastik76

   sarkastik76: a ti pušikarić na 9 potenciju

   Odgovori Ponedjeljak, 17.10.2016. u 16:40
  • Default avatar - AndrijaKatalenicDras

   AndrijaKatalenicDras: fakat mislis da si ..ono..pametan

   Odgovori Ponedjeljak, 17.10.2016. u 16:58
  • Avatar sarkastik76

   sarkastik76: pušikariću aj malo posjeti katalenića ubijte ovo kišno vrime kako samo vi znate.

   Odgovori Utorak, 18.10.2016. u 18:05
  • Default avatar - AndrijaKatalenicDras

   AndrijaKatalenicDras: Hebote koji si tu um..sarkastik76 the mastermajnd..koja velicina..vauuuu. Sigurno kad stojis ispred ogledala sam sebi govoris kak si pametan..kak si cooool

   Odgovori Srijeda, 19.10.2016. u 15:39
  • Avatar sarkastik76

   sarkastik76: da ja sam kralj svita, a ti si katalenićev topli b...

   Odgovori Srijeda, 19.10.2016. u 22:50
  • Default avatar - AndrijaKatalenicDras

   AndrijaKatalenicDras: to je to????!!!! VAUUUUUU al si mi pokazao sad... :)

   Odgovori Četvrtak, 20.10.2016. u 00:52
  • Avatar sarkastik76

   sarkastik76: i sad bi se ja sa tobom triba ovdi nastavit prepucavat

   Odgovori Četvrtak, 20.10.2016. u 05:16
  • Default avatar - AndrijaKatalenicDras

   AndrijaKatalenicDras: Paaa prvi si poceja vridat..tebra

   Odgovori Četvrtak, 20.10.2016. u 10:51
  • Avatar sarkastik76

   sarkastik76: nisam tebra! vrati se i pogledaj, ali sve ok! svo sranje bilo u tome aj živija!

   Odgovori Četvrtak, 20.10.2016. u 16:21
  • Default avatar - AndrijaKatalenicDras

   AndrijaKatalenicDras: Ne..krivo si ti mene u startu skuzio..al razumijem zakaj. Nisi iz naseg kraja,Neznas zakaj nesmijemo nikaj reci protiv bilo koje manjine makar nam svaki dan tuku djecu i pljackaju...provaljuju u kuce..imanja..napadaju.A ja sam sumnja na jednu manjinu... Zivija i ti meni

   Odgovori Četvrtak, 20.10.2016. u 22:57
 • Default avatar - monikakarla
  monikakarla

  Svašta.....pa u moje vrjeme bi se m svi udružili i njega namlatili...i kad krene na jednog ..svi u obranu!!!!Ta djeca su tako smotana....Strašno

  6 Subota, 15.10.2016. u 19:33
  • Default avatar - user_460356

   user_460356: Istina. Ja neznam ko je tu gori, on jer je to što je, il oni jer se njih 17ero nezna obranit od njeg.

   Odgovori Subota, 15.10.2016. u 19:43
  • Avatar wj253

   wj253: Da, tako to rade kriminalci, huligani i primitivci.

   Odgovori Subota, 15.10.2016. u 19:48
  • Avatar kaname

   kaname: tako se zove opstanak,niko te neće mazit u životu ,moraš se naučit izborit za sebe..niko ne podržava nasilje, al nekima dok zube ne pokažeš gaze te dok mogu

   Odgovori Subota, 15.10.2016. u 21:15
  • Avatar Behemot

   Behemot: Ako je Rom, sigurno nije sam i ispred škole čeka dvoznamenkasto pojačanje .. Dapače jedan Bjelovarčanin mi je rekao da su Romi preplavili Bjelovar, da ih se tamo naseljava jer je prazan prostor ..

   Odgovori Subota, 15.10.2016. u 21:16
  • Default avatar - monikakarla

   monikakarla: Šta ti Vehabojeb..želiš reći!? Da smo kriminalci ,huligani kad se braniš? PRIMITIVNI!??? Pa bolje nekad biti i to nego da te svi ....kad hoće i koliko hoće...A ti se naguzi pa daj samo.

   Odgovori Subota, 15.10.2016. u 23:00
  • Default avatar - -error-

   -error-: Ako je rom onda bi stvarno mogao biti problem, oni si previše dopuštaju, ponavljaju razred par puta i onda maltretiraju

   Odgovori Nedjelja, 16.10.2016. u 06:10
 • Default avatar - rosethorn
  rosethorn

  u petom me je počeo maltretirati, u 6. sam ga nalupala , isčupala mu dvije šake kose i do kraja osnovne nikog nije dirnuo.Zar to danas djeca ne znaju riješiti bez roditelja i nastavnika?Zar nemaju barem malo samostalnosti i nagona ...prikaži još! na za opstanak? Ponekad se u životu moraš za nešto i sam izboriti....

  8 Subota, 15.10.2016. u 19:44
  • Default avatar - nijetebriga

   nijetebriga: Tesko ti mozes sa ovakvima na kraj ... Treba tu netko drugi intervenrati, jaci od njega... mene je jedna dripac koji je peti razred tri puta ponavljao uhvatio za brust.. Dobio je postenu samarcinu, drugi put kad je isto pokusao ...prikaži još! dobio je drvenom pernicom po glavi da se raspala a on na sivanje mora ici...Od onda nikad vise ni najmanji pokusaj nije napravio...

   Odgovori Subota, 15.10.2016. u 20:03
  • Avatar alfa romeo stelvio

   alfa romeo stelvio: brust?

   Odgovori Subota, 15.10.2016. u 20:25
  • Avatar podvodna_neman

   podvodna_neman: Okay, i što ako je fizički jači?. sad su oni krivi jer ga ne mogu pretući, pa nije život vestern da dobro na kraju pobjeđuje. Da li je to ring pa da se natječu?

   Odgovori Subota, 15.10.2016. u 23:30
  • Avatar dzeny4

   dzeny4: jos malo pa cemo kao u americi s pistoljem u skolu

   Odgovori Subota, 15.10.2016. u 23:36
  • Default avatar - rosethorn

   rosethorn: nijetebriga @ -drugo su ponavljači(mislim da ih danas ni nema jer ih pošalju u spec. školu ), ali i fizički jači ima slabu točku....Mene su učili (pa onda i ja svoje ) - nikad ne započinjati tuču, ali kad te ...prikaži još! e netko tuče - onda vrati!!!

   Odgovori Nedjelja, 16.10.2016. u 09:05
  • Avatar lovac na tuljane

   lovac na tuljane: Imao sam sličan problem. Huligan iz razreda mi maltretirao kćer. Žena bila par puta kod razrednice, pedagogice, ravnatelja, i sve dalje po starom. Jednog dana kćer došla kući plačući - bacio joj školsku torbu sa kata iznad (na stubištu) na ...prikaži još! glavu. Bio sam taj dan doma, lijepio pločice. Kćer za ruku i pred školu, da mi ga pokaže. Sav od ljepila, u radnom odijelu, i par šamara je riješilo problem. Dalje je bio mir.

   Odgovori Nedjelja, 16.10.2016. u 10:12
  • Default avatar - nijetebriga

   nijetebriga: rosrthorn@... I nasi roditelji su nam tako govorili, zapocet tucu ne smjes, ali se branit, il rukama ili verbalno.. Ocito da se djeca danas nikako ne znaju branit i obranit od napasnika poput ovoga..malo je jedinstva i u skolama -nema ...prikaži još! grupiranja da se pomogne u nevolji jedan drugom(grupa) jedino ako je mobbing u pitanju, e onda se ukljuce svi razredi jedne skole i fokusiraju na jednoga.. Ovo nije mobbing, ovo je teroriziranje cijelog razreda od balavca koji ocito osim nasilan biti drugo nista ne zna..

   Odgovori Nedjelja, 16.10.2016. u 10:41
  • Default avatar - rosethorn

   rosethorn: nijetebriga @ - slažem se.Izgubio se i autoritet nastavnika jer neki roditelji ne vide da krivo odgajaju djecu- njihova djeca nikad ništa nisu kriva, ne smiju dobiti kaznu od nastavnika ni u vidu prepisivanja jedne recenice 10 puta.....Znam za slučaj ...prikaži još! j takvog asocijalnog ponašanja koji je rješen izdvajanjem iz obitelji(djed i baka su rušili autoritet roditelja i klinjo je mislio da mu je svugdje sve dopušteno kao kod kuće) i danas je to pristojan i dobro odgojen mladić,ali su se svi potrudili - i nastavnica i ravnateljica i soc.službe,a baka i djed su tiho.....

   Odgovori Nedjelja, 16.10.2016. u 11:16
 • Default avatar - lulea
  lulea

  Evo primjera iii od mene.Stariju kćer maltretira grupica cura,njih 4-5 već 2 godine.Dalje od verbalnog vrijeđanja ne idu,,nisu sigurne bi li pobrale batine od nje.Ali verbalno je svako malo vrijeđaju.Kćer se potuži razrednoj-na moju inicijativu-a ona joj odgovori-jooojjj,pa treba NJIH ...prikaži još! razumijeti,jednoj tata ima rak,,drugoj su roditelji razvedeni a treća živi sa majkom koja ne može sa njom na kraj već su joj dodijelili skrbnika.Njih treba razumijeti!??Kaže joj ako ti majka dođe u školu i ode kod pedagoga ili ravnateljice da će samo njoj biti gore,,više će ju zezati jer ih je rekla!??Na to joj je moja kćer rekla-ok,onda ni meni ništa ne govorite kad jednoj od njih razbijem usta.I rekla sam joj da može,slobodno.Samo nek ju taknu,nek se usude.I žao mi je što sam svoju djecu odgajala da budu ljudi,,da se ne tuku,,da ne diraju nikoga.Svijet se puno promjenio otkad smo mi bili djeca i škole su nam prave đungle postale.Djecu nam zlostavljaju,traumatiziraju a mi kao roditelji smo u većini slčajeva nemoćni.Sistem je podbacio,djeca su nam nezaštićena.

  5 Subota, 15.10.2016. u 19:55
  • Default avatar - jelenaZGB

   jelenaZGB: kako ju verbalno vrijeđaju? daj primjer...

   Odgovori Subota, 15.10.2016. u 20:46
  • Default avatar - Josip Joe Milovich

   Josip Joe Milovich: 1. Nek upiše neku borilačku vještinu, za curice predlažem Krav Magu, najosnovnije stvari se nauče za par treninga, u ovom slučaju to je dovoljno. 2. Nek sljedeći put kad joj jedna od njih obrati nek joj se unese u facu ...prikaži još! i vrati najodvratnijim uvredama i provokacijama koje joj padnu na pamet i nek pokuša inicirati neki fizički kontakt da je pokuša udariti ili gurnuti. 3.Nek demonstrira naučeno na treningu. Garantiram da će do kraja školovanja sve četiri gledati u pod kad budu prolazile kraj nje.

   Odgovori Subota, 15.10.2016. u 23:05
  • Default avatar - tEnS

   tEnS: Čitaj između redaka Jelena... ne pitaj gluposti,,, lulea i neka ih opali, hebeš ti fino odgajat djecu šta to vrijedi da je vrijeđaju, prestat će samo nek ih opandrči jednu po jednu ionako je sustav na njezinoj strani i to ...prikaži još! je to, žalosno ali to je vjv jedini način...

   Odgovori Subota, 15.10.2016. u 23:06
  • Default avatar - tEnS

   tEnS: ili to što Joca kaže

   Odgovori Subota, 15.10.2016. u 23:07
  • Avatar vozi Miško

   vozi Miško: Lulea, potpuno si u pravu.

   Odgovori Nedjelja, 16.10.2016. u 03:16
 • Default avatar - CharlieHarper
  CharlieHarper

  Dotično derište u popravni a službu,ravnateljicu i učitelje koji to dopustaju poslat na burzu!

  12 Subota, 15.10.2016. u 19:26
  • Default avatar - ritabeluga

   ritabeluga: bravo..točno to...meni nije jasno kako se to moglo dogoditi dok su tu bili asistent i učiteljica...

   Odgovori Subota, 15.10.2016. u 19:34
  • Avatar Fenix7

   Fenix7: Ako ima asistenta, onda je sve jasno. U školi moje djece redovno je uposleno nekoliko asistenata za djecu problematičnog ponašanja. Svima redom dijagnoza je (kao) rubni autizam.... Žao mi je stvarno bolesne i invalidne djece, ali većina ovih je samo ...prikaži još! odgojno zapuštena. A o "asistentima" bolje ne pričati. (Ako se sjećate, "asistent u nastavi" bila je i ona "mama" koja je stavila vlastito dijete u auto i odvezla se s njim ubiti u jezero zbog problema u braku). "Bravo" za asistente i sustav!

   Odgovori Subota, 15.10.2016. u 20:59
  • Avatar kuglica

   kuglica: Bravo, CharlieHArper! Vidim da si ti jedan od eminentnih internetskih stručnjaka za odgoj i obrazovanje pa mi, molim te, objasni, tko je, prema postojećem Zakonu i Pravilniku o izricanju pedagoških mjera ovlašten donositi mjeru o slanju nasilnika u popravni dom?!? ...prikaži još! Ti bi učitelje na burzu i to samo zato jer netko nije svoje dijete odgojio kako treba i samo zato jer je netko iskrojio zakone koji idu na ruku nasilniku pa su zato nastavnici krivi i njih treba na burzu pa će problem za taj čas biti riješen!! Mali će prestati maltretirati druge i svijet će postati bolje mjesto za život...

   Odgovori Nedjelja, 16.10.2016. u 17:58
  • Default avatar - ritabeluga

   ritabeluga: nastavnici premalo rade na tom problemu...

   Odgovori Nedjelja, 16.10.2016. u 18:01
  • Avatar kuglica

   kuglica: ritabelunga, nisu nastavnici ti koji donose i izglasavaju ovakve pravilnike i zakone; njih donose uglavnom nekompetentni ljudi koji sa odgojem i obrazovanjem imaju upravo onoliko veze koliko imaju krokodil i kvantna mehanika, ali ti su ljudi instalirani po raznim stranačkim ...prikaži još! i rodjačkim linijama pa to postaje garancija njihove kompetentnosti...

   Odgovori Nedjelja, 16.10.2016. u 18:12
  • Default avatar - ritabeluga

   ritabeluga: apsolutno si upravu...ali kao što se nastavnici znaju buniti da su im male plaće (što i jesu) trebali bi se pobuniti i zbog takvih stvari....evo nedavno su se u poljskoj nastavnici pobunili zbog novog prekonzervativnog kurikuluma za djecu....ne kažem ja ...prikaži još! da je krivnja isključivo učitelja, ali i oni ne čine ništa, a trebali bi....

   Odgovori Nedjelja, 16.10.2016. u 18:50
  • Avatar kuglica

   kuglica: ritabelunga, nastavnici i učitelji su nebrojeno puta regirali zbog suludih pravilnika o pedagoškim mjerama jer bi se donošenjem na snagu istih autoritet nastavnika smanjio još više, povećala bi se bespotrebna administracija, a željeni učinak bi izostao... i ne, nije istina ...prikaži još! da se nastavnici bore 'samo za plaće' već i za bolje uvjete rada, a tu neminovno spadaju i ti nakaradni zakoni i pravilnici, samo, na žalost, struku nitko ne poštuje i ne sluša...to govorim iz svojeg 17ogodišnjeg iskustva u prosvjeti...

   Odgovori Nedjelja, 16.10.2016. u 18:57
  • Default avatar - ritabeluga

   ritabeluga: ne bih se složila...nigdje kolektivno i javno nisu istupali po tim pitanjima....štrajkovi su zbog plaća, nikad nisam čula da su zbog suludog gradiva ili nečeg drugog...

   Odgovori Nedjelja, 16.10.2016. u 19:02
  • Avatar kuglica

   kuglica: ...naravno da to nisi čula jer nikome nije u interesu bilo jednog nastavnika prikazati kao javnog djelatnika koji se, osim za povećanje plaća, bori i za bolje uvjete rada...mediji su u službi politike i njima je bio cilj nastavnike ocrniti ...prikaži još! kao neradničku bagru koja neosjetljivo gleda samo sebe i svoj interes ne bi li se bijes javnosti uperio upravo prema nastavnicima koji su, ionako privilegirana kasta jer, zamisli, primaju plaću za svoj rad...

   Odgovori Nedjelja, 16.10.2016. u 19:12
  • Default avatar - ritabeluga

   ritabeluga: ja ne mislim da su nastavnici neradnici, niti mislim da su dovoljno plaćeni za svoj rad...nemojmo sad kriviti medije...znamo svi kakvi su mediji....i ne govorimo o pojedincima...lijepo sam rekla "kolektivno istupili"......

   Odgovori Nedjelja, 16.10.2016. u 19:23
  • Avatar kuglica

   kuglica: To ne misliš ti, ali je takva slika o nastavnicima uvriježena u glavama ljudi upravo zahvaljujući medijima...ponavljam, kolektivno se istupalo sa svakim štrajkom o navedenim problemima, ali to nikoga nije bilo briga jer su se u prvi plan uvijek stavljale ...prikaži još! plaće i borba nastavnika za veće plaće...zato i jest takva percepcija javnosti o poslu učitelja/nastavnika: ništ ne delaju, piju kavu po zbornicama, u 12 idu doma, štrajkaju samo za veće plaće i šest mjeseci su na godišnjem...i sad reci da ovo nije slika o jednom učitelju kakvu prosječan Hrvat ima u svojoj glavi...a sve zahvaljujući kome?!?

   Odgovori Nedjelja, 16.10.2016. u 20:04
  • Default avatar - ritabeluga

   ritabeluga: vjerovatno si upravu, za sliku u glavama prosječnih hrvata....ali ne možeš me uvjeriti da su samo mediji krivi...u školi moje djece od profesora uglavnom dobijam odgovore da oni tu ništa ne mogu..inercija na sve strane od ravnatelja, učitelja, roditelja...

   Odgovori Nedjelja, 16.10.2016. u 21:10
 • Default avatar - Poisonous
  Poisonous

  jel zna netko šta o njemu, ime, slika, nacionalnost bilo što?

  10 Subota, 15.10.2016. u 19:10
 • Avatar emaOs
  emaOs

  Je li ovo samo meni nenormalno ? On zlostavlja njih 17, a oni trpe njegovo zlostavljanje i ništa ne poduzimaju !?

  4 Subota, 15.10.2016. u 19:40
  • Avatar vinja

   vinja: To upravo i ja razmišljam. Naprosto nije normalno da se 17 učenika dade maltretirati od jednog i ne brani se. A valjda taj jedan ima i nekakve roditelje a oni se uopće ne spominju, kao ni njima se ništa ne ...prikaži još! može. Ukratko, sve jako nenormalno, ako je točno.

   Odgovori Subota, 15.10.2016. u 22:07
  • Avatar day

   day: emaOs.....nije samo tebi.....imala sam takav primjer u razredu moje kćeri......ali ona je imala pametnu razrednicu koja je djeci rekla da se smiju braniti čak i pod satom....odmah....i da se nikome ne daju maltretirati.....kad su djeca dobila zeleno svjetlo sve je ...prikaži još! bilo lako.....čim je nasilnik krenuo na jednog od njih svi su se skupili i navalili na njega......kad je jednom osjetio kako je to kad se male ruke slože više nikada nije ni pomislio da bi nekome nešto napravio....ma ni ružno pogledao.....skidam kapu dotičnoj UČITELJICI.....ne samo da je djecu naučila da nikome ne dozvole da ih zlostavlja....već ih je od prvog razreda osnovne škole naučila da pomažu jedno drugome, da se brinu, da budu pravi prijatelji

   Odgovori Ponedjeljak, 17.10.2016. u 14:50
  • Avatar emaOs

   emaOs: day@ Kada bi se svi učitelji tako postavili, pretpostavljam da bi i zlostavljanja među djecom bilo puno manje. Ne zvuči lijepo, ali ponekad je silom na silu jedini lijek, nažalost.

   Odgovori Ponedjeljak, 17.10.2016. u 16:55
  • Avatar day

   day: emaOs....zato sam UČITELJICA i napisal velikim slovima....jer ta žena zaista zaslužuje respekt, za razliku od onih koji samo brže-bolje odrađuju ono što moraju i ne zanima ih ništa drugo

   Odgovori Utorak, 18.10.2016. u 10:12
 • Avatar matildamatilda
  matildamatilda

  ajme što bi ga namlatila,onako u mraku,hranio bi se na slamku barem pola godine

  13 Subota, 15.10.2016. u 19:34
 • Avatar popcorn2
  popcorn2

  Vjerovatno je mulac Rom.Protiv manjinaca se ne smije zucnuti.U tome je kvaka.

  3 Subota, 15.10.2016. u 20:04
  • Avatar blondie8

   blondie8: narod se mora pobuniti protiv toga zakona, gdje su manjine zaštićene, pitam se zašto, tko je tu gazda, oni ili mi koji smo tu oduvijek i da li s mi moramo njima prilagoditi ili oni nama. Pisati novi zakon, gdje ...prikaži još! smo svi isti, nema privilegija i svatko mora raditi, zaraditi i živjeti kao svi mi. Šteta, što manjine nisu u Kanadi, gdje se moraš ti prilagoditi njihovom životu, tako su to rekli i isla ako žele doći k njima.

   Odgovori Subota, 15.10.2016. u 21:03
  • Avatar cedevitammm

   cedevitammm: Pise gore u komentarima da su iz Bosne i da mu otac ima firmu u Bjelovaru gdje zaposljava puno ljudi, pa je valjda u tome kvaka.

   Odgovori Subota, 15.10.2016. u 22:53
  • Avatar blondie8

   blondie8: cedevitammm...ako je to tako, tada i nije čudno što ima "imunitet", žalosno, što ravnateljica i učitelji ne reagiraju zbog toga, dala bi ja njima, vratili bi se oni, odakle su došli...u njihovo rodno mjesto, neka tamo maltretiraju ....imaju ti bosanci ...prikaži još! ci i dobro zaleđe i vladi, to je sigurno....

   Odgovori Nedjelja, 16.10.2016. u 06:33
 • Avatar dundu
  dundu

  17 cjece sa 17 palica,i udri budalu

  4 Subota, 15.10.2016. u 19:49
 • Avatar m@rin@c
  m@rin@c

  To se mora riješiti u korjenu, jer kad odraste, biti će problem za društvo i okolinu a možda nekog i ubije. Ima permanentno rješenje ali.................

  Subota, 15.10.2016. u 20:29
 • Avatar TIHA VODA
  TIHA VODA

  "Strašni klaunovi", nasilnici u školama koje se ne kažnjava, , potplaćeni i poniženi nastavnici...., sistematska proizvodnja kaosa u društvu , sve se više intenzivira: Do kad tako?

  4 Subota, 15.10.2016. u 19:11
  • Avatar Karadarko_1

   Karadarko_1: Dok ne odu Hdz i Sdp sa scene skupa sa svojim neredom koji su uveli zadnjih dvadesetak godina.

   Odgovori Subota, 15.10.2016. u 20:00
  • Avatar Car Mrgud Vazdacenzurirani

   Car Mrgud Vazdacenzurirani: E vidiš Karadarko... to je sukus svih problema u rvackoj jer taj šljam najlakše lovi u mutnoj vodi... sva zla proizlaze iz toga jer u i malo sređenoj državi, bandi se sužuje prostor za lapanje...

   Odgovori Subota, 15.10.2016. u 20:16
  • Default avatar - bezbrizni1

   bezbrizni1: hahahahaa mali nasilnik je sigurno clan neke stranke hahahahahah

   Odgovori Nedjelja, 16.10.2016. u 00:05
  • Avatar vozi Miško

   vozi Miško: Možda on nije, ali tatica bi mogao biti.

   Odgovori Nedjelja, 16.10.2016. u 03:21
 • Default avatar - believe000
  believe000

  Da je moj takav mislim da bi siba radila svaki dan dok se ne promijeni. Sta ce taj tek u srednjoj skoli raditi, ako uopce dogura do tamo?!

  Subota, 15.10.2016. u 19:13
 • Default avatar - Deleted user
  Deleted user

  Ovo je malo nekarakterističan bully, inače su na meti takvima uvijek jedan ili nekolicina učenika koje zlostavlja, a drugi im se pridružuju, podržavaju ih ili se prave da ne vide zlostavljanje, tako je u preko 90% slučajeva, a publika mu ...prikaži još! je najbitnija jer se voli osjećati moćno, a ovaj zlostavlja sve skupa, hm.

  3 Subota, 15.10.2016. u 19:29
  • Avatar kaname

   kaname: da ,nešto je čudno, spominje se i pomagač u nastavi ,tako da ko zna kakvih dečko ima problema..mislim da se zato i radi sve u rukavicama,ko zna kako su se ponašali prema njemu,možda su se rugali,omalovažavali i onda se on ...prikaži još! jednostavno na taj način brani jer ne zna drugi,i koliko god da radi pogrešno opravda se tim da su oni prvi vrijeđali njega a vjerovatno tako i roditelji mu misle ..nema tu pomaka ,sve mi se čini

   Odgovori Subota, 15.10.2016. u 21:25
  • Default avatar - v_v

   v_v: Imamo sličnu situaciju u vrtiću... Dijete s vjerojatno dijagnosticiranim au tuče drugu djecu ali je kao osoba s posebnim potrebama u tretmanu pozitivne diskriminacije i prije će sva druga djeca biti otjerana ili izbaćena nego zo koje je još k ...prikaži još! k tome dijete tate s PTSP-om kojeg se tete boje...

   Odgovori Nedjelja, 16.10.2016. u 06:43
  • Avatar kaname

   kaname: bilo bi super kad bih mogao dobit pomagača ,e sad to može dobit ako ima papire da stvarno ima au ,nažalost ta djeca nemaju izbora ,prvu stvar koju im savjetuju je vrtić jer kod rehabilitatora,logopeda čekaju na red ,nigdje nema ...prikaži još! mjesta ,i onda im prvo predlože vrtić što je dobra stvar al ako tete ne mogu same pomagač bi super stvar bila.Djetetu se treba kvalitetno pomoći,tako da i on napreduje,da mu bude ugodno ,da drugoj djeci bude dobro i da kad krene u školu on ima usađene manire kako se treba ponašati.Svako djete je jedinstveno i svakom treba drugačiji pristup, bilo da je djete s p.p ili bez .Kod nas u vrtiću imamo dva tri neodgojena nasilnika koji su katastrofa dok imamo 2 djece s p.p koji su krasni i nemaju ni pomagače ,nit kog diraju nit zlostavljaju uklopili su se fino koliko mogu ,tako da ih dijagnoze ne svrstavaju kakvi su i kakvi će bit.lp

   Odgovori Nedjelja, 16.10.2016. u 09:01
 • Avatar alfa romeo stelvio
  alfa romeo stelvio

  ljuta trava na ljutu ranu!

  Subota, 15.10.2016. u 19:29
 • Ne slažeš se? Komentiraj!

  Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.
Message