Obavijesti

News

Komentari 12

Teško ozlijeđena curica i dalje je sedirana. Bulj: Sad sam se čuo s obitelji, pod velikim su stresom

Teško ozlijeđena curica i dalje je sedirana. Bulj: Sad sam se čuo s obitelji, pod velikim su stresom

Ništa se nije promijenilo od sinoć, kazali su za 24sata iz KBC-a Split. Djevojčica će danas, kažu nam, još biti sedirana

VIDEO

Stanje devetogodišnje djevojčice koja je u subotu teško ozlijeđena kada joj je na glavu u centru Sinja pao kamen s kuće uslijed jake bure i dalje je nepromijenjeno. Ona je jučer hitno operirana u splitskom KBC-u.

VIDEO: Mjesto nesreće u Sinju

Pokretanje videa...

sinj 00:49

Ništa se nije promijenilo od sinoć, kazali su za 24sata iz KBC-a Split.

- Djevojčica će danas još sigurno biti sedirana. Ostat će neko vrijeme na respiratoru jer je to normalna procedura nakon ovako duge i teške operacije. Nemamo nikakvih novih informacija od onih koje je Josip Krnić, pročelnik objedinjenog hitnog bolničkog prijema KBC-a Split, dao jučer navečer. Operacija je bila dugotrajna i tek ćemo vidjeti kako je protekla i kako će se stvari odvijati - rekla je za 24sata glasnogovornica KBC-a Split Kristina Bitanga.

Dr. Krnić: Nadamo se najboljem

Dr. Krnić u subotu navečer je govorio o stanju djevojčice.

VIDEO Orkanska bura odvalila kamen, pao na djevojčicu (9). Operirali je, u teškom je stanju
VIDEO Orkanska bura odvalila kamen,  pao na djevojčicu (9). Operirali je, u teškom je stanju

- Zaprimljena je devetogodišnja pacijentica s teškom ozljedom glave koja zahtjeva intenzivno pedijatrijsko liječenje nakon hitne neurokirurške operacije koja je obavljena u subotu poslijepodne. Sami opseg ozljede tek će se protekom vremena moći odrediti i vidjeti posljedice. Sad je nemoguće prognozirati ishod. Nadamo se najboljem. U ovom trenu je nemoguće reći više. Mi se uvijek nadamo najbolje, napravili smo sve na vrijeme. To je bila teška ozljeda glave - izjavio je Josip Krnić, pročelnik objedinjenog hitnog bolničkog prijema KBC-a Split u subotu navečer. 

Sinjski gradonačelnik Miro Bulj u stalnom je kontaktu s obitelji, kako nam je potvrdio.

- Bio sam sinoć u bolnici, operacija je završila. Čekamo novosti. I danas sam se čuo s njenom obitelji. Oni su naravno pod stresom kao i svi mi. Djevojčica je bila moja susjeda, znam svakog čovjeka u gradu, svi smo potreseni zbog toga što se dogodilo - rekao je za 24sata gradonačelnik Sinja Miro Bulj.
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm
PROMJENA VREMENA NA PUTU

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm

Kiša je već zahvatila dijelove Visa, Korčule i Pelješca, kao i dio samog sjevera države. Brojni stanovnici Hrvatske koji Praznik rada provode u prirodi nadaju se kako će ih kiša izbjeći, barem još neko vrijeme...

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'
4.3 PO RICHTERU

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'

RAKOVICA - Odmah sam pregledao snimke nadzorne kamere s vikendice u Rakovici. Potres se jasno vidi. Prvo je jako udarilo, a onda se tlo kratko zatreslo. To je udaljeno samo 2 kilometra od epicentra, javio nam je čitatelj koji je poslao snimku potresa magnitude 4.3 po Richteru koji je u srijedu u 5.38 zatresao na granici s BiH, samo 15 kilometara od Slunja.
Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima
VELIKA PROGNOZA

Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima

Promjenljivo oblačno i nestabilno. Uz umjeren razvoj oblaka mjestimice kiša i pljuskovi s grmljavinom osobito poslijepodne i navečer. Ponegdje pljuskovi mogu biti jače izraženi, stoji u prognozi DHMZ-a za srijedu...