News

Komentari 80

Tinejdžerica u Rusiji viknula da je Putin sotona, obitelj se brzo ispričala: Krivo smo je odgojili!

Tinejdžerica u Rusiji viknula da je Putin sotona, obitelj se brzo ispričala: Krivo smo je odgojili!

Snimka se brzo proširila društvenim mrežama i tako došla na radar policije koja je djevojku sa snimke identificirala kao Zukhru Albekovu. Optužili su je za vrijeđanje ruske vojske, dok su njezini roditelji ukoreni

Na proslavi zadnjeg dana škole u gradiću Izberaš u Dagestanu jedna se ruska srednjoškolka odlučila s kolegama pozdraviti anti-ratnom porukom. 

- Recimo ne ratu! Sloboda za Ukrajinu!. Putin je sotona! - rekla je djevojka u mikrofon, nakon čega se čuo i lagani aplauz okupljenih. 

Snimka se brzo proširila društvenim mrežama i tako došla na radar policije koja je djevojku sa snimke identificirala kao Zukhru Albekovu. Optužili su je za vrijeđanje ruske vojske, dok su njezini roditelji ukoreni zbog lošeg odgoja. 

Uskoro je uslijedila i isprika tinejdžerice, prema kojoj je 'puknula zbog stresa' priprema za završne ispite.

- Žalim zbog svojih postupaka. Prije toga sam se posvađala s majkom i burno sam reagirala. Ispričavam se što sam svima uništila ovu proslavu - govori na snimci srednjoškolka. 

Njezina majka još je bila stroža u svojem istupu.

- Izražavam duboko žaljenje zbog nepromišljene odluke moje kćeri. U potpunosti podržavam sve akcije predsjednika Vladimira Putina. Ja sam ruski patriot i stoga podržavam akciju u Ukrajini. Žao mi je što sam očito napravila veliku grešku u odgoju svojeg djeteta - poručila je majka učenice.

Prema izvještajima iz neovisnih ruskih medija, obitelj i nije imala drugog izbora nego se ispričati i tako barem izbjeći veće novčane, a moguće čak i zatvorske kazne. 

SITUACIJU U UKRAJINI IZ MINUTE U MINUTU PRATITE OVDJE