Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
14 komentara

Tinejdžerica umrla nakon što ju je silovala skupina djeačaka

Kad se djevojčica srušila na kućnoj zabavi, četvorica dječaka, inače njezini prijatelji, nasrnuli su na nju kako bi ju seksualno iskoristili dok je bila u nesvijesnom stanju...

Foto: YouTube
14 komentara

Jhoselin Monica Calani, 17-godišnja djevojčica iz Bolivije otišla je na tulum u kuću svojih prijatelja 16. listopada, kada se iznenadno srušila. Vjeruje se da je u tom trenutku grupa dječaka, njezinih prijatelja, nasrnula na nju kako bi ju seksualno iskoristili dok je bila u nesvjesnom stanju. Kada se probudila, nije se ničeg sjećala, samo se žalila na bolove u bokovima i nije mogla ustati.

Roditelji, još uvijek nesvjesni što se dogodilo, odvezli su ju u bolnicu gdje je umrla samo dva tjedna poslije. Njezina ožalošćena majka sada želi da četvorica tinejdžera koja su osumnjičena za silovanje budu osumnjičeni i za ubojstvo djevojčice. 

- Želim vam reći da oni ne smiju biti na slobodi, pravda se mora izvršiti. Moraju platiti za ono što su učinili i ne bi trebali biti kažnjeni malim kaznama - rekla je. 

Policija nastavlja istragu te ispituje osumnjičene dječake od kojih najstariji ima tek 17 godina.

Potvrdila je da je bilo alkohola na zabavi, no nije poznato da li je osim toga bilo i drugih opijata. 

Stotine ljudi okupilo se na sprovodu kako bi oplakivalo tragično umrlu djevojčicu. To je sedmi slučaj grupnog silovanja zabilježen u Boliviji posljednjih nekoliko mjeseci.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message