News

Komentari 221

Tko je tu lud?! U splitskoj crkvi misa za torcidaše koji su završili u pritvoru nakon nereda na A1

Tko je tu lud?! U splitskoj crkvi misa za torcidaše koji su završili u pritvoru nakon nereda na A1

Dok policija traga za preostalim sumnjivcima za nerede, u Splitu je u četvrtak misa za torcidaše. Možda je najpozitivnija stvar zapravo ono što će fra Jozo reći na kraju mise - idite u miru. Jer isti dan je finale Kupa

U četvrtak u 11 sati u crkvi svetog Dominika u Splitu bit će misa posvećena navijačima Hajduka koji su, kako prenosi Dalmacija Danas, stjecajem okolnosti završili u pritvoru nakon nereda na autocesti. Misu će predvoditi fra Jozo Ćirko.

Pogledajte video: Privođenje osumnjičenih za nerede

Misa za torcidaše u pritvoru bit će na dan utakmice finala Kupa između Hajduka i Rijeke na Poljudu. 

Podsjećamo, policija je objavila kako je više od 1000 torcidaša na putu iz Zagreba prema Splitu, između Lučkog i Karlovca, namjerno zaustavilo promet pa napalo policajce. Policija je objavila i snimke. Braneći se od huligana, pucali su u zrak i u beton.

Meci su ozlijedili najmanje trojicu, Hajdukovi navijači tvrde - četvoricu. Policija je objavila da traži još više od 100 ljudi za koje sumnja da su sudjelovali u neredima, ostali su u pritvoru i žale se da bi morali kući jer počinje sezone.

I dok policija traga za preostalim sumnjivcima za nerede, u Splitu drže misu za torcidaše. Možda je najpozitivnija stvar zapravo ono što će fra Jozo reći na kraju mise - idite u miru. Jer kasnije tijekom dana na Poljudu je finale Kupa Hajduk - Rijeka.

Najčitaniji članci