News

Komentari 167

Tko su gole djevojke kažnjene na Jadranskoj magistrali? Dio su zloglasnog 'Guznog odreda'

Tko su gole djevojke kažnjene na Jadranskoj magistrali? Dio su zloglasnog 'Guznog odreda'

Diana Oksanič (19), Ruslana Kovkova (21) i Viktoria Rohalčuk (21) snimale su se gole u Crnoj Gori, vatrogascima su uzele šmrk i polijevale se vodom. Privedene su te su ih kaznili s po 450 eura svaku...

Tri djevojke kažnjene prošlog tjedna zbog golotinje na Jadanskoj magistrali pripadaju takozvanom 'Guznom odredu' (Butt squad). Djevojke su Ukrajinke, a ovo im nije prvi susret s policijom.

Naime, nedavno su završile i u zatvoru nakon što su se, s još desetak kolegica, snimale gole na terasi jednog nebodera u Dubaiju. 

Sad su skandal napravile i u Crnoj Gori. Prvo su šetale gole Kotorom, a onda su se i  snimale nage na Jadranskoj magistrali. Potom su vatrogascima uzele šmrk i polijevale se vodom nasred ceste.

Diana Oksanič (19), Ruslana Kovkova (21) i Viktoria Rohalčuk (21) privedene su te su ih kaznili s po 450 eura svaku.

- Samo smo pomagale vatrogascima da operu cestu - izjavile su kasnije djevojke te dodale kako se vatrogascima svidjela ideja.

Djevojke su podignule prašinu i fotografijom pred finale Svjetskog prvenstva. Naslikale su zastavu Engleske na stražnjice i time im dale potporu.

Kršili zakon u Dubaiju

U Dubaiju je uz djevojke, uhićen i njihov organizator, američki playboy Vitaliy Grechin (41). Napisao je na društvenim mrežama kako je platio dvadeset djevojaka da iz Rusije otputuju u Dubai kako bi napravili golišavi editorijal.

- Nisam napravio ništa loše, samo smo se zabavljali, ali naravno da mi je žao. Koštalo me to mjesec dana života, a zamislite samo sudske i putne troškove. Zbog toga mi se plače - napisao je Grechin.

Tko je Vitaliy Grechin?

Grechin je inače biznismen i bivši američki vojnik. Kako piše The Sun, 1998.-2005. radio je za američku vojsku kao prevoditelj. Potom je otputovao u Ukrajinu i tamo otvorio tvrtku koja se bavila financijama. Kasnije ju je prodao milijarderu Olegu Boyku. Bio je i veliki donator u Obaminoj kampanji. Danas putuje svijetom i svoje dogodovštine rado dijeli na društvenim mrežama, a sa sobom uvijek vodi desetak atraktivnih djevojaka.

- Ja živim onako kako bi 90% muške populacije voljelo živjeti. I neću se ispričavati zbog toga - tvrdi Grechin.

 

Najčitaniji članci