Obavijesti

News

Komentari 105

Masturbirao ispred asistentice: 'Dirao joj je grudi i stražnjicu'

Masturbirao ispred asistentice: 'Dirao joj je grudi i stražnjicu'
1

Jednog starijeg zastupnika žene su optužile da je masturbirao ispred mlade asistentice dok 22-godišnja djevojka tvrdi da ju je dirao zastupnik iz Njemačke...

VIDEO

Mlade asistentice u Europskom parlamentu u Bruxellesu optužile su neke starije zastupnike za seksualno uznemiravanje. Više od 10 žena izašlo je sa svojim pričama u medije, ali zbog straha od gubitka radnih mjesta i sudskih tužbi, nisu htjele spominjati ničija imena. Navodna zlostavljanja nisu prijavile niti policiji.

Jednog starijeg zastupnika žene su optužile da je masturbirao ispred mlade asistentice dok 22-godišnja djevojka tvrdi da ju je dirao zastupnik iz Njemačke:

- Sjedili smo i on je najednom stavio ruku na moju na moju stražnjicu. Nisam znala što da radim, pomislila sam, o Bože, zar se ovo zaista događa. Žao mi je što nisam ništa učinila, ali bojala sam se šefa i bila premlada da bi se suočila sa situacijom, kaže asistentica. 

Ona dodaje i kako je zastupnik jako dobro znao da će se izvući i da mu nije bilo nimalo neugodno zbog onog što čini:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Europski parlament je leglo zlostavljača. Zastupnici namjerno zapošljavaju mlade djevojke za asistentice i misle da nikome nisu odgovorni.

Ovo nije izoliran slučaj. Sličnu priču ispričala je i 24.godišnjakinja koja tvrdi da su je tretirali kao "komad mesa".

- Prepriječio mi je put rukom dok sam izlazila s konferencije, a onda mi je dirao grudi i dijelio komplimente. Pozvao me na piće, a ja sam se samo nervozno smijala. Oni stvarno misle da mogu što im padne na pamet.

Sunday Times, koji je objavio priče djevojaka, u posjedu je i poruke koju je francuski zastupnik (71) poslao 25-godišnjoj djevojci. Pozvao ju je da za večerom razgovaraju o njenim strastima, snovi i fantazijama, prenosi IBT.

Jedna djelatnica Europskog parlamenta tako tvrdi pak kako ju je ugledni zastupnik, navodno otac dvoje djece, 'neprikladno dirao'.

- Milovao mi je kosu, vrat leđa... Nisam znala što učiniti, bila sam u strahu. Rekla sam to kolegici koja mi je savjetovala da ga prijavim, ali to ipak nisam učinila... Bilo me strah da ću izgubiti posao i da će to uništiti moju karijeru.

- Kad netko ima moć nad vama, morate imati puno samopouzdanja. Članovi Europskog parlamenta često se ponašaju nepristojno, rekla je zastupnika iz Velike Britanije Caterine Bearder. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 105
VIDEO

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'

Izbori su iza nas, obrađeni su svi glasovi, a sada kreće političko nadmudrivanje. Tko će s kime koalirati i stvoriti većinu...

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef
IZBORNA NOĆ U MOSTU

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef

Božo Petrov došao je nešto prije 19 sati, ali je netragom nestao, pričalo se da je otišao kući oko 22 sata. Ipak, zvali su ga nazad. Ubrzo više neće biti predsjednik i Most traži novog šefa stranke
Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...
KOMENTAR BORISA RAŠETE

Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...

Plus+ Birači nisu previše kaznili HDZ ni za brojne afere, niti za Lex AP, ni za Turudića. Naprotiv, uz ovako visoku izlaznost njihova politika dobila je legitimaciju. A za nastavak vladavine trebat će im solidna trgovačka vještina