Obavijesti

News

Top 5 aplikacija koje će vam zasigurno trebati u prosincu

Top 5 aplikacija koje će vam zasigurno trebati u prosincu
8

Kako bi vam maksimalno olakšali put kroz blagdansku šumu prekrasnog kiča (sve je dozvoljeno) predlažemo vam pet aplikacija koje će vam pomoći, ali i zabaviti vas

VIDEO

Vrijeme darivanja, fine hrane, debljanja i pretvaranja u couch-potato službeno je počelo. U prosincu je skoro pa sve dozvoljeno pod izlikom blagdana pa božićnom ludilu rado tepamo kao najzabavnijem dijelu godine, što on uistinu i jest. Jer kako drugačije opisati svu adventsku ljepotu upaljenih lampica, kuhanog vina, izobilja kolača i poklončića?

Nezaboravne trenutke rado obilježavamo našim pametnim telefonima pa tako u galeriji prednjače fotografije hrane, pića i poklona. Kako bi vam maksimalno olakšali put kroz blagdansku šumu prekrasnog kiča (sve je dozvoljeno) predlažemo vam pet aplikacija koje će vam pomoći, ali i zabaviti vas. 

Ho, ho, ho pa krenimo

1. Izbjegnite blagdansku ludnicu kupovine pomoću Xmas organisera

Da ne morate šetati po trgovinama s papirićem i popisom božićnih poklona, pobrinila se aplikacija Xmas organiser. Ona umjesto vas organizira vaše poklone i to na najpametniji način. Jednostavno dodajete osobe i planirane darove, upisujete budžet dok aplikacija organizira vaše budžete. Nudi vam opciju naručenog, kupljenog ili zapakiranog poklona kako bi vam maksimalno pojednostavnila kupovinu. S mogućnošću zaporke kako vam znatiželjnici ne bi virkali u popis, još je bolje što s vama odbrojava dane do Božića.

2. Jesti se mora: Christmas Food

Patke i purice naručuju se još u studenome, a mahnita potraga za idealnim receptima za božićne kolače ne prestaje do siječnja. Zgodna aplikacija Christmas Food inspirirat će vašu blagdansku trpezu. Osim tradicionalnih recepata poput klasične purice, možete pronaći maštovita predjela, brze zalogajčiće i najslađe deserte poput božićnog pudinga s ricottom i narančom. Čisti #foodporn svakako ne zaboravite fotografirati.

3. Mašta postaje stvarnost: Santa Christmas Gift Delivery

Ako ste ikad poželjeli biti Djed Božićnjak, ova vam aplikacija to omogućuje. Instalacijom aplikacije teleportirate se u božićni grad s realističnim prikazom ulica, razvozite kamion pun darova, a nigdje nema sobova i vilenjaka da vam pomognu. Zabavna igrica nudi nekoliko razina pa vam neće tako skoro dosaditi.

4. Poželjno je forsiranje božićnih pjesama: Xmas radio

Izbacite Grincha iz sebe, zaboravite na Mariah Carey i Wham i za promjenu poslušajte istinske božićne pjesme. S ovom radio aplikacijom možete uživati u blagdanskim hitovima s 50 različitih stanica. Možete odabrati i live stream sa Sjevernog pola koji će sigurno razveseliti one najmlađe. S ovom besplatnom aplikacijom možete birati glazbu po žanru kojeg preferirate, a raznježit ćete i najtvrdokornije mrzitelje božićnih pjesmuljaka.

5. Stvorite uspomene: Merry Christmas Photo Editor

Zabavni božićni predlošci stvorit će slatke božićne fotomontaže. Jednostavno ubacite fotografiju, odaberite predložak koji želite i uživajte u trenutcima inspiriranim vilenjacima, božićnim drvcem, sobovima i poklonima.

Za sve ove tehnološke divote trebat će vam mobitel kojem dugo traje baterija, otporan je na udarce i ima kvalitetnu kameru. Sve to možete dobiti s novim Huawei uređajem Honor 8 koji je nedavno predstavljen i u Hrvatskoj. Izvanredan dizajn s vrhunskom brzinom,visokokvalitetnom kamerom i pametnim funkcijama odličan je izbor pametnog telefona.

Honora mobitel odlikuje jedinstvena opcija Smart Key koja olakšava pristup popularnim aplikacijama te ih čini dostupnima uz samo jedan dodir zaslona.

Osim što mu se baterije brzo puni, umjesto skidanja aplikacija za fotografiranje uvijek se možete osloniti na genijalne filtere. Za vaše fotografije hrane odaberite food mode, noćne snimke adventa super night, a opcija Perceft Selfie uljepšat će svaki osmijeh ili pozu. Usavršite svaku sliku i video koristeći niz alata kako biste bili drugačiji od drugih i učinite ove blagdane nezaboravnima.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Udruga Sjena upozorila: 'Novi Zakon o socijalnoj skrbi diskriminira njegovatelje'
TRAŽE IZMJENU SPORNE TOČKE

Udruga Sjena upozorila: 'Novi Zakon o socijalnoj skrbi diskriminira njegovatelje'

Smatraju da su točkom 8. navedenog zakona Roditelji njegovatelji i Njegovatelji ponovno i namjerno izmanipulirani, te da nisu zaslužili ovakav diskriminatoran i ponižavajući tretman

Sanader: Možemo ponižava SDP, a oni na to kukavički šute
SAMOSTALNO NA IZBORE

Sanader: Možemo ponižava SDP, a oni na to kukavički šute

Ustvrdio je i da je predsjednik SDP-a Peđa Grbin, zbog potencijalne koalicije, čak odustao od kandidature za premijera te je "bio spreman predati to mjesto Sandri Benčić"
Povjerenstvo za sukob interesa kaznilo Plenkovića s 3.000 kn, može platiti kaznu u 3 rate
NESRAZMJER U IMOVINSKOJ KARTICI

Povjerenstvo za sukob interesa kaznilo Plenkovića s 3.000 kn, može platiti kaznu u 3 rate

U razdoblju od 2016. do 2018. godine prijavio je veća primanja za suprugu od stvarnih. Tako je navedeno da joj je godišnja plaća 121.385 kuna, a tijekom 2016., 2017. i 2018. je u zbilji primila dvostruko manje