News

Komentari 123

Tragedija kod Daruvara: Dijete poginulo pod kotačima traktora

Tragedija kod Daruvara: Dijete poginulo pod kotačima traktora

Užasna tragedija pogodila u nedjelju nešto iza osam sati mladu obitelj iz naselja Trojeglava, gdje je pod kotačima traktora stradala djevojčica u dobi od šest godina

Užasna tragedija pogodila je u nedjelju nešto 8,45 sati mladu obitelj iz naselja Trojeglava, gdje je pod kotačima traktora stradala djevojčica u dobi od šest godina. Nakon očevida na stranicama PU Bjelovarsko-bilogorske, stoji da se 39-godišnjak traktorom za koji je bila priključena poluprikolica kretao unatrag. 

U jednom trenutku iza priključnog vozila našlo se 6-godišnje dijete, koje je s priključnim vozilom vožnjom unatrag pregazio. 6-godišnje dijete je zbog zadobivenih ozljeda vozilom hitne medicinske pomoći Daruvar prevezeno u Opću županijsku bolnicu Pakrac, ali je tijekom vožnje, nažalost uslijed zadobivenih ozljeda preminulo. Očevid su napravili policijski službenici Policijske postaje Daruvar temeljem usmenog naloga zamjenika Općinskog državnog odvjetnika u Bjelovaru, a koji je naložio da se u ponedjeljak obavi obdukcija.

Cijelo naselje, koje ima 100-tinjak žitelja je u šoku, jer se radi o obitelji koja služi svima za primjer svojom marljivošću. Svakodnevno su radili od jutra do mraka kako bi iz dana u dan farmu od gotovo 70-tak muznih krava dizali za stepenicu više.

Susjedi s kojima smo razgovarali, jer je obitelj u šoku, jednva izgovaraju po koju riječ. Koliko je ova tragedija sve potresla vidi se i po tome što brojni prijatelji i rodbina sjede na dvorištu lica uronjena u dlanove.

Na obiteljskoj farmi koja se bavi proizvodnjom mlijeka gotovo svi su radili. Osim roditelja poginule curice, koja je bila, kako nam je jedna susjeda rekla, mali plavi, uvijek nasmijani anđeo, pomagala su i dva sina u dobi od 14 i 16 godina te očeva majka.

Jedan sin ide u završni razred osnovne škole, a drugi je krenuo u srednju. Nakon školskih obveza su se primali posla. O njihovoj marljivosti svjedoči i dvorište puno strojeva i poljoprivredne mehanizacije.

Najčitaniji članci