News

Komentari 43

Traži ga i HGSS: Davorinu (15) se od subote izgubio svaki trag

Traži ga i HGSS: Davorinu (15) se od subote izgubio svaki trag

PU međimurska navodi kako se Davorin Štefulj u subotu oko 14 sati udaljio iz kuće u Trnovcu u nepoznatom smjeru. Za njim intenzivno tragaju policija, ali i pripadnici HGSS-a

Policijska uprava međimurska zaprimila je obavijest da se u subotu, 26. studenoga oko 14 sati od kuće u nepoznatom smjeru udaljio Davorin Štefulj, rođen 7. prosinca 2000. iz Trnovca.  

Međimurske novine objavile su Davorinovu fotografiju koja je snimljena dan prije nestanka:

U trenutku odlaska od kuće bio je obučen u crnu jaknu, traperice i sive tenisice (tzv. „Conversice“). Visine je oko 170 centimetara, srednje tjelesne građe, kestenjaste boje kose i očiju. Davorinov nestanak prijavljen je i na stranici nestali.hr.

Davorin boluje od epilepsije, a od osobe bliske obitelji saznajemo da nije bio sklon bježanju i da s njim nikada nije bilo problema.

- Mole se svi građani ako imaju bilo kakva saznanja koja bi mogla pomoći da se Davorin pronađe ili uoče osobu koja bi odgovarala opisu da o tome odmah obavijeste policiju pozivom na broj 192 - priopćila je policija. 

Također, sve informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr.  

Sve raspoložive policijske snage potpomognute pripadnicima HGSS-a intenzivno tragaju za nestalom osobom. Trenutno se pretražuje područje Nedelišća, a potraga za mladićem je počela još u subotu, kada je nestanak i prijavljen.

Podsjetimo, za Antonijom Bilić potraga je trajala 17 mjeseci, a spasioci su u potrazi za nestalim Josipom Cindrićem (81) na Velebitu propješačili 3800 kilometara teško prohodnog terena.

Najčitaniji članci