Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
93 komentara

Mila (2) je spojila 'dream team' stručnjaka za borbu protiv raka

Ne želim ovu priču privatizirati, ne želim da bude samo za spas mog djeteta... Ima toliko bolesne djece, a u ovu akciju su uključeni svi. Mi sad od ovoga možemo napraviti zaista veliku priču, kaže otac Marin

Foto: Privatna arhiva
93 komentara

Ivan Đikić, Richard Aplnec, Dragan Primorac i Jelena Roganović su stalno u kontaktu i zajedno rade na slučaju Mile Rončević i na njezinom liječenju. Djevojčica sutra s roditeljima putuje u Philadelphiju, a liječenje će vjerojatno trajati godinu dana. Prema planu liječnika, Mila će dobivati imunoterapiju s kemoterapijom i kad bude spremna, ići će na transplantaciju koštane srži.

POGLEDAJTE VIDEO:
Ova priča prerasla je cijelu Hrvatsku i ponovno smo pokazali da smo jedno. Ovaj tim vrhunskih svjetskih i europskih stručnjaka koji puno može napraviti za cijelo čovječanstvo. Ovo je "dream team" za onkologiju.

Profesorica Roganović, iz riječkog KBC-a, koja liječi Milu, pozvana je u Philadelphiju da sudjeluje u daljnjem liječenju i konzultacijama oko naše djevojčice - rekao nam je otac Marin Rončević.

Richard Aplenc je liječnik iz Philadelphije koji je radio i na slučaju male Nore Šitum. Jedan je od najboljih na svijetu u svom području.

PODSJETILA JE NA ONO NAJVAŽNIJE Navala emocija: Ljudi su dali i polovicu svojih plaća za Milu...

Otac je dodao kako ova priča treba i dalje ujedinjavati i ova priča treba postati priča koja može spasiti nebrojene živote teško bolesne djece. Smatra da bi trebali oformiti radnu skupinu na čelu s vrhunskim liječnicima kao što su Roganović ili Đikić.

- Ne želim ovu priču privatizirati, ne želim da bude samo za spas mog djeteta... Ima toliko bolesne djece, a u ovu akciju su uključeni svi, pa i američki NBA igrači, mi sad od ovoga možemo napraviti zaista veliku priču - zaključio je otac Marin.

U ponedjeljak u 12 sati će se znati točan račun za liječenje i kompletan plan terapija koje će djevojčica dobiti.

PODRŠKA SA SVIH STRANA Višnjić, Modrić, Franka... za malu Milu svi su ujedinili snage

Dosad je za Milu skupljeno više od 10 milijuna kuna, a obitelj sutra leti u Ameriku.

Ukoliko i vi želite pomoći, novac možete uplatiti na račun:

HR3641330063110002644 u Banci Kovanica Varaždin na ime Marin Rončević, opis plaćanja obavezno - “darovanje za zdravstvene potrebe - liječenje Mile Rončević”.

Za plaćanja iz inozemstva BIC/SWIFT je SKOVHR22.    

U humanitarnu akciju se uključila i Zaklada Nora Šitum. Milini roditelji zamolili su Norinu mamu Đanu Atanasovsku da prijavi i organizira humanitarnu akciju kako bi sve bilo po zakonu.

Žiro račun humanitarne akcije - PBZ:
Zaklada Nora Šitum
HR2423400091511004008
SWIFT: PBZGHR2X

Tema: Hrvatska

Možda vas zanima i ovo:
Message