Obavijesti

News

Komentari 1

Tri mjeseca od tragične smrti tri člana obitelji Krstić kod Mostara i dalje se čeka na optužnicu

Tri mjeseca od tragične smrti tri člana obitelji Krstić kod Mostara i dalje se čeka na optužnicu
6

Tužiteljstvo hercegovačko-neretvanskog kantona saslušalo je sve svjedoke nesreće u kojoj je u rujnu poginulo četvero ljudi te analiziraju nalaze naloženih vještačenja

VIDEO

Istraga u slučaju pogibije obitelji Krstić iz Mostara, još uvijek traje. Preživio je jedan član četveročlane obitelji, nakon stravične prometne nesreće u rujnu u naselju Buna kod Mostara. Odgovor institucija na pitanje: “Postoji li sumnja da su tri člana obitelji Krstić stradala zbog neodgovornosti drugih sudionika u prometu?”, do danas nemamo, piše Dnevni.ba.

Policijsko izvješće davno je dostavljeno Tužiteljstvu Hercegovačko-neretvanske županije, koje već tri mjeseca radi na predmetu.

– Tužiteljstvo HNŽ i dalje poduzima sve zakonom propisane mjere i radnje, te da su provedena sva naložena vještačenja. Također, saslušani su svjedoci-sudionici prometne nezgode i u tijeku je analiza prikupljene dokumentacije, dostavljene uz policijsko izvješće, kao i nalaza provedenih vještačenja, a planirano je saslušanje još određenih svjedoka koji mogu dati korisne informacije o ovom tragičnom događaju - kazali su za portal iz tužiteljstva.

Nakon njihove pogibije, organizirana je i humanitarna akcija, a dio prikupljenog novca isplaćen je na račun preživjele curice (3) dok će drugi dio biti uplaćen u fond kako bi mu u narednih 15 godina vrijednost rasla, da si malena tada uplati studij po želji ili uloži novac u ono u što će željeti.

Podsjetimo, u stravičnoj prometnoj nesreći na lokalitetu Bune 24. rujna, živote su izgubili Boris (35), Marijana (34) i Roberto (9) Krstić, dok je četvrta članica obitelji G. K. (3) preživjela. Zbog vrlo teških ozljeda bila je hospitalizirana u mostarskoj bolnici. U nesreći je poginuo i hercegovački tajkun Mate Primorac (46)

U nesreći su sudjelovala četiri vozila: L. Š.(22) s vozilom BMW, Krstić s vozilom Renault Scenic, Primorac s vozilom BMW X5 i M. D. (31) s vozilom Mercedes. U danima nakon nesreće u bosanskohercegovačkim medijima pojavila se teorija da je nesreću skrivio Primorac pretječući drugo vozilo, no iz policije ni tužiteljstva nisu to željeli potvrditi, kao ni jesu li neki sudionici bili pod utjecajem alkohola.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa