News

Komentari 12

Trovanje ugljičnim monoksidom u BiH? Pronašli su dva mladića bez svijesti, jedan preminuo

Trovanje ugljičnim monoksidom u BiH? Pronašli su dva mladića bez svijesti, jedan preminuo

Mladiću I. M. liječnici nisu mogli pomoći i dežurni liječnik je proglasio njegovu smrt, drugi mladić A. J. koji je davao znakove života prevezen je u mostarsku bolnicu

U nedjelju oko 7:30 sati u Dom zdravlja u Prozoru (BiH) dovedena su dva mladića bez svijesti. Unatoč naporima liječnika, jedan od njih je preminuo. Dvojica dvadesetogodišnjaka su iz mjesta Kovačević Polja i Gornjeg Vakufa.

Dežurna sutkinja Tužiteljstva HNK s djelatnicima PU Konjic izašla je na mjesto nesreće. Mladiću I. M. liječnici nisu mogli pomoći i dežurni liječnik je proglasio njegovu smrt, drugi mladić A. J. koji je davao znakove života prevezen je u mostarsku bolnicu.

- Naložena je obdukcija smrtno stradale osobe, a poduzimaju se sve neophodne istražne radnje s ciljem rasvjetljavanja svih okolnosti - kratko su rekli u Tužiteljstvu HNK.

Prema neslužbenim informacijama mladići su, nakon sinoćnjeg izlaska, prespavali u obiteljskoj kući, koja najvjerojatnije, pripada A. J. Također, špekulira se da je do tragedije došlo najvjerojatnije uslijed trovanja ugljičnim monoksidom.

Najčitaniji članci