Obavijesti

News

Komentari 15

Trump opet napada: Liječnici, mediji, demokrati... Svi lažu!

Trump opet napada: Liječnici, mediji, demokrati... Svi lažu!

Trumpovi savjetnici pokrenuli su napade i na Anthonyja Faucija, vladinog stručnjaka za zarazne bolesti. Proslijedili su američkim medijima popis njegovih izjava na početku pandemije koje nisu bile točne, javlja Post

VIDEO

Američki predsjednik Donald Trump napao je na Twitteru medicinske stručnjake koji se bore protiv novog korona virusa, optuživši ih da se igraju politike i otežavaju ekonomski oporavak.

On je u ponedjeljak na Twitteru podijelio objave nekih konzervativaca, ali ih nije izravno sam komentirao.

VIDEO: Trump istupa kao nijedan njegov prethodnilk

Pokretanje videa...

01:08

- Svi lažu. CDC, mediji, demokrati, naši liječnici, ne svi ali većina, za koje nam je rečeno da vjerujemo - navodi se u jednoj od objava koje je Trump podijelio i u kojoj se referira na centre za kontrolu bolesti.

Drugi tvit koji je podijelio izgleda dolazi s profila pristalice teorije zavjera.

Trumpovi savjetnici također su pokrenuli napade na Anthonyja Faucija, vladinog stručnjaka za zarazne bolesti. Oni su navodno proslijedili američkim medijima popis njegovih izjava na početku pandemije koje nisu bile točne, izvijestio je Washington Post.

Mary Trump: Varanje je način života strica Donalda, uvrnut je
Mary Trump: Varanje je način života strica Donalda, uvrnut je

Predsjednik Trump izjavio je da je Fauci 'dobar čovjek, ali je napravio puno pogrešaka', što ukazuje na zaokret Bijele kuće. Fauci tjednima nije bio na američkoj televiziji i nije izravno brifirao Trumpa od prošlog mjeseca.

Predsjednik je na udaru kritika zbog svojih izjava, uključujući tvrdnju da će virus samo nestati, zagovaranje neprovjerenog medicinskog liječenja i umanjivanje važnosti nošenja maske.

U međuvremenu niz američkih saveznih država bilježi porast broja zaraženih, a raste i broj smrti u više od dvanaest država. Florida je zabilježila 15.000 novih slučajeva u jednom danu prošli vikend u vrijeme dok se gospodarstvo nastavlja otvarati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.