Obavijesti

News

Komentari 101

Turiste spalili žive: Masa bila uvjerena da su pedofili ubojice

Turiste spalili žive: Masa bila uvjerena da su pedofili ubojice
1

Madagaskar: Francuza Sebastiana Judaleta i Roberta Gianfala ubila je gomila uvjerena da su pedofili koji su ubili osmogodišnjeg dječaka. Obojica su bili nevini

VIDEO

Francuza Sebastiana Judaleta i Roberta Gianfala ubila je bijesna gomila tijekom odmora na Madagaskaru, nakon što su ih optužili da su ubojice osmogodišnjeg lokalnog dječaka, piše Daily Mail.

Sebastian, inače otac 11-godišnje djevojčice, vrištao je da je nevin tek nekoliko sekundi prije nego su ga živog spalili.

Optužili ih da su ubili dječaka i odsjekli mu genitalije

Njega i Gianfala uhvatila je gomila od 300-tinjak ljudi. Optužili su ih da su pedofili koji su ubili osmogodišnjaka, nakon što su mu navodno odsjekli genitalije. Ipak, madagaskarska policija izvijestila je u utorak kako nema nikakvog dokaza da su muškarci povezani s nestankom djeteta, te da postoji mogućnost da se on utopio u indijskom oceanu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U jezivoj snimci ubojstva koja kruži mjestom čuje se kako Judalet u očaju vrišti 'Ja sam žrtva urote. Ja sam nevin!'.

'Volim djecu, otac sam djevojčice'

Moguće je da su njegovu smrt izazvale zbunjujuće riječi. Nakon što je prvo rekao kako ne voli djecu, nakon pitanja nekoga iz gužve 'Ne voliš djecu?' pokušao je objasniti i rekao kako voli djecu, te da i sam ima djevojčicu. 

Skinuli ga, osakatili i spalili na plaži

Iako je plakao i molio za milost, napadači su ga skinuli, osakatili i spalili na plaži uz Ginafala. Obojica su bili na odmoru na Madagaskaru i nijedan nikada ranije nije dovođen u vezu s pedofilijom. Navodno je ubijen još jedan muškarac koji je u rodu s dječakom.

'Našao se na krivom mjestu u krivo vrijeme'

- Sebastien ne bi nikoga povrijedio. Jasno je da se našao na krivom mjestu u krivo vrijeme - rekao je njegov susjed u Montreuilu, predgrađu Pariza. 

Pariški detektivi uskoro idu na otok istražiti slučaj

Francuzi su pokrenuli istragu o ubojstvu i pariški detektivi uskoro bi se trebali zaputiti na otok istražiti slučaj. Madagaskarska policija je u međuvremenu uhitila 26 ljudi zbog tri ubojstva

Vincent Laza rekao je kako je dječakovo tijelo bilo mokro kada su ga pronašli, što sugerira da se utopio, te da su njegove genitalije odsječene kasnije. Potvrdio je da se mjestom proširila glasina da su u smrt uključeni stranci nakon čega se formirala osvetnička mafija, čija su dva pripadnika policajci upucali. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 101
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a
Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'
POSTIZBORNI PREGOVORI

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1