Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

U Beogradu u tijeku saslušanje 27 uhićenih navijača Torcide

Policija je ranije u petak uhitila i privela u policijsku postaju Grocka ukupno 28 navijača, a poslije saslušanja protiv njih podnijela prekršajne prijave za "drsko i beobzirno ponašanje u skupini"

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL/Igor Soban/PIXSELL
21 komentara

U prekršajnom sudu u Beogradu u tijeku je saslušanje uhićenih navijača splitske Torcide, a saslušano ih je devet od 27 privedenih, potvrdio je u petak medijima predsjednik suda.

Policija je ranije u petak uhitila i privela u policijsku postaju Grocka ukupno 28 navijača, a poslije saslušanja protiv njih podnijela prekršajne prijave za "drsko i beobzirno ponašanje u skupini", za šta je po zakonu o javnom redu i miru zaprijećena kazna od 30 do 60 dana.

'NAVIJAČI' S BENZINSKE Srpska policija uhitila huligane, prijeti im do 2 mjeseca zatvora

Prema dosadašnjim saznanjima, oni su okrivljeni da su, na putu ka Bugarskoj gdje je Hajduk u Sofiji igrao sa Slavijom, na benzinskoj crpki "Mola" u beogradskom prigradskom naselju Vrčin u četvrtak ujutro oko 3,30 sati uzeli raznu robu iz prodavaonice, vrijednu oko 200.000 dinara ( 1.680 eura), a nisu platili, dok je jedan pripadnik skupine osumnjičen za ispisivanje grafita s ustaškim znakovljem.

"Jedan okrivljeni je malodoban, pa se protiv njega ne vodi ovaj skraćeni postupak", izjavio je Tanjugu predsjednik prekršajnog suda Milan Marinović. 

HNK Hajduk - NK Rudes SRPSKI MEDIJI 'Navijači 'bilih' napravili kaos na benzinskoj kraj Beograda'

Kako se očekuje, dežurni sudac bi do kraja večeri trebao izreći presude okrivljenima, a poslije toga im teče osmodnevni rok da se žale na odluku suda.

Kako propisi za ovakve slučajeve ne predviđaju da žalba odgađa izvršenje eventualnih prekršajnih kazni, oni bi, ukoliko budu osuđeni na zatvor od 30 do 60 dana, bili odmah upućeni na izdržavanje kazne. 

Možda vas zanima i ovo:
Message