Obavijesti

News

Komentari 16

'U busu me napao, udarao me po glavi, a svi su samo gledali'

'U busu me napao, udarao me po glavi, a svi su samo gledali'
1

Udario me šakom u glavu, u predjelu uha i ponovo u oko, nakon čega sam pala. Nitko od putnika u autobusu nije reagirao. Onda me krenuo šutirati u trbuh, glavu, priča Beograđanka

VIDEO

Društvenim mrežama regiji počela se širiti priča djevojke koju je prošloga petka u beogradskom gradskom autobusu na liniji 95 napao 82-godišnji muškarac, bivši boksač. 

- Šutnuo me u nogu, počeo udarati u glavu, prvo iza uha, zatim u oko, a nakon toga sam pala. Kako nitko od putnika nije reagirao, krenuo me šutirati dok sam bila na podu, započela je svoju ispovijest za Blic Mina Kus. 

- Bilo je oko 8.45, čekala sam na stanici prijevoz do posla. U neposrednoj blizini bio je čovjek koji je konstantno gunđao zbog kašnjenja autobusa - prisjeća se Mina.

U tom trenutku ni slutila nije što je čeka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Čim je autobus stigao počeo je vikati na vozača i vrijeđati ga jer prijevoz kasni i govoriti mu strašne stvari. U jednom trenutku djevojka od 15-20 godina je krenula izaći iz vozila, a on ju je povukao za ruku i izvukao, nakon čega samo što nije pala.

Zimska jakna ublažila udarce

Kad mu je Mina rekla da nema potrebe da djevojku izvlači iz autobusa, on se razljutio, da bi nakon svađe krenuli - udarci.

- Prvo me je udario u nogu, zatim je uslijedio i drugi udarac, nakon čega sam refleksno reagirala uzvraćajući udarac da bih se obranila.

To je bio samo okidač.

- Udario me šakom u glavu, u predjelu uha i ponovo u oko, nakon čega sam pala. Nitko od putnika u autobusu nije reagirao. Onda me krenuo šutirati u trbuh, glavu, dok sam bila na podu, ali srećom zimska jakna je ublažila udarce - priča Mina.

Nitko od putnika, prema njenim riječima, nije se htio miješati u sukob samo je par njih riječima pokušalo zaustaviti čovjeka.

 Pukom srećom prometna policija bila je u blizini, a vozač im je dao znak da se nešto događa. Tada je napadač krenuo bježati.

- Viknula sam: “Uhvatite ga, udario me je.“ Jedan policajac je počeo trčati za njim i sustigao ga, dok je drugi došao do mene i pokušavao me smiriti, prisjeća se Mina.

'Nisam te jako udario'

Ipak, kako kaže, potpuno su je dotukle riječi napadača kada ih je suočila policija.

- Pitao me: “Što hoćeš, nisam te jako udario”.

Nakon svega odlučila je cijelu priču o incidentu, kao i fotografije, podijeliti na društvenim mrežama.

Mina je doznala da napadač ima 82 godine:

- Ne želim da se izvuče na neuračunljivost i da prođe nekažnjeno. Mene njegov novac ne zanima, samo hoću da bude adekvatno kažnjen za to što je učinio - poručuje djevojka u razgovoru za Blic.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Obustavili potragu za Dankom (2) u Srbiji. Djed: 'Bugarska je blizu, bojim se da je oteta...'
JOŠ JE NISU PRONAŠLI

Obustavili potragu za Dankom (2) u Srbiji. Djed: 'Bugarska je blizu, bojim se da je oteta...'

Djevojčicu od jučer traže stotine ljudi. Tu su volonteri, policija, potražni psi, Gorska služba spašavanja, rudari, helikopteri, termovizijske kamere...

Majka ostavila auto iza štale? Susjedi sumnjičavi: 'Nestanak je prijavila tek sat i pol nakon...'
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Majka ostavila auto iza štale? Susjedi sumnjičavi: 'Nestanak je prijavila tek sat i pol nakon...'

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...
Tragedija u Njemačkoj: Autobus Flixbusa se prevrnuo, u nesreći poginulo najmanje pet osoba...
FOTO: STRAVIČNA PROMETNA

Tragedija u Njemačkoj: Autobus Flixbusa se prevrnuo, u nesreći poginulo najmanje pet osoba...

U autobusu je bilo 53 putnika te dvoje vozača. Uz pet poginulih više ljudi je teško ozlijeđeno u ovoj nesreći...