News

Komentari 0

U četvrtak na svim kioscima: Samo dobre vijesti u 24sata! I veliki godišnji horoskop na dar

U četvrtak na svim kioscima: Samo dobre vijesti u 24sata! I veliki godišnji horoskop na dar

Već 12. godinu traje tradicija sretnog broja 24sata. I ovog 30. prosinca čitajte samo pozitivu: Zaruke 's neba' na Zrinjevcu, hrana za sretan ulazak u Novu godinu, prvi koraci malog Jone...

Kada su 30. prosinca 2010. godine 24sata prvi put objavila broj samo s pozitivnim pričama bila je to vijest o kojoj su pisali najveći svjetski mediji. Priču o 24sata, kao 'vodećem dnevnom listu u Hrvatskoj koji je objavio samo pozitivne vijesti', tada je emitirala jedna od najuglednijih svjetskih agencija, Associated Press, a prenijeli i Reuters, Washington Post, Forbes, Focus i brojni drugi ugledni mediji diljem svijeta.

Postala je to tradicija naših novina, pa vam i ove godine na isti datum donosimo 68 stranica čiste pozitive. Nema politike (osim satire), crne kronike, afera i drugih životnih nedaća. Opustite se i zabavite uz divne priče o malome heroju Joni, koji je nakon borbe sa srčanom manom napravio prve korake. Upoznajte nepopravljivog romantika Leonarda koji je na zagrebačkom adventu priredio nezaboravno iznenađenje djevojci. Pogledajte tko su bile zvijezde prve velika proslava Nove godine na otvorenom u Zagrebu 1989. godine, pročitajte ispovijesti žena koje su udomile desetke djece i saznajte sve o neobičnom plivačkom šampionu iz Vukovara, koji je do titule došao iako je proveo čak 74 dana (!) u izolaciji. Za ljepši ulazak u Novu godinu donosimo vam popis hrane za sreću, a svim čitateljima darujemo veliki godišnji horoskop za 2022.

Ne propustite svoj primjerak sretnog broja 24sata u četvrtak na svim kioscima!

 

Najčitaniji članci