News

Komentari 0

U Dubrovačko-neretvanskoj 59 novozaraženih koronom

U Dubrovačko-neretvanskoj 59 novozaraženih koronom

Zaraženo je 30 osoba iz Dubrovnika, devet iz Župe dubrovačke, osam iz Metkovića, šest iz Konavala, po dvije iz Dubrovačkog primorja i Kule Norinske te po jedna iz Korčule i Stona

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji zabilježeno je 59 novih slučajeva zaraze koronavirusom, a oporavilo se 68 osoba, izvijestio je u subotu županijski Stožer civilne zaštite.

Zaraženo je 30 osoba iz Dubrovnika, devet iz Župe dubrovačke, osam iz Metkovića, šest iz Konavala, po dvije iz Dubrovačkog primorja i Kule Norinske te po jedna iz Korčule i Stona.

Među 68 oporavljenih osoba 34 su iz Dubrovnika, devet iz Metkovića, šest iz Konavala, četiri iz Župe dubrovačke, po dvije iz Korčule, Opuzena, Ploča, Stona i Vele Luke te po jedna iz Dubrovačkog primorja, Kule Norinske, Lumbarde, Orebića i Slivnog.

U posljednja 24 sata obrađeno je 213 uzoraka, a od početka pandemije ukupno 235.186.

U dubrovačkoj bolnici hospitalizirano je 14 osoba pozitivnih na koronavirus, od kojih dva na intenzivnoj skrbi i na respiratoru.

U samoizolaciji je 369 osoba, a u posljednja 24 sata zabilježeno je jedno kršenje te mjere, što je ukupno 1.014 od početka pandemije.

Županijski stožer civilne zaštite apelira na građane da se drže svih uputa i mjera Nacionalnog stožera civilne zaštite.

Najčitaniji članci