Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
članak

U Europski parlament prolaze tek HDZ, SDP, Živi zid i Most

Anketa koju je za Europski parlament provela Promocija plus nije uzela u obzir Amsterdamsku koaliciji, pa je HDZ apsolutni pobjednik izbora sa šest mandata, SDP ima tri, Živi zid dva, a Most jednog zastupnika

Komentari 114 Prikaži odgovore
Popularni
 • Popularni
 • Od najstarijeg
 • Od najnovijeg
 • Avatar nori 🖖
  nori 🖖

  A Amsterdamska čiji experti misle da im se glasovi jednostavno zbrajaju !?

  2 Ponedjeljak, 18.02.2019. u 13:26
  • Avatar luka_cro

   luka_cro: Gledaj parizer bojne kako se lijepo zna medjusobno dogovorit pa onda udri po plusevima. Ocito im je Zivi Zid trn u oku. Uzivajte dok jos mozete, vrijeme vam otkucava. Tiktak tiktak

   Odgovori Ponedjeljak, 18.02.2019. u 14:37
  • Avatar luka_cro

   luka_cro: Pa ovoga nema ni u Sjevernoj Koreji. Ovi koji po dogovoru sistematski udaraju po plusevima i minusima su isti ti sa partijskim knjizicama iz bivseg nam sistema. Nekad partijasi, sada kradezejovski "domoljubi"

   Odgovori Ponedjeljak, 18.02.2019. u 16:04
 • Avatar ExcessZG
  ExcessZG

  ŽZ protiv Europe, a želi u europski parlament 😂😂

  21 Ponedjeljak, 18.02.2019. u 13:20
  • Avatar mit

   mit: Protiv su EU al nisu reklu da su protiv € 😂

   Odgovori Ponedjeljak, 18.02.2019. u 13:32
  • Avatar Anarhosindikalist

   Anarhosindikalist: Žz je protiv ovakvog unitarnog uređenja EU, gdje su u posebno lošem (kolonijalnom) položaju zemlje europske periferije. Dakle, Žz je za redefiniranje odnosa, a o eventualnom izlasku odlučili bi građani na referendumu.

   Odgovori Ponedjeljak, 18.02.2019. u 13:49
  • Avatar ExcessZG

   ExcessZG: Anarhista, možeš mi molim te navesti primjer za to što govoriš? Što to točno treba redefinirati? I molim te, nemoj nešto općenito, nego konkretno

   Odgovori Ponedjeljak, 18.02.2019. u 14:05
  • Default avatar - lika hrvatska dika

   lika hrvatska dika: Uče od najboljih - Pupija!

   Odgovori Ponedjeljak, 18.02.2019. u 14:23
  • Default avatar - lika hrvatska dika

   lika hrvatska dika: Excess ja ću ti pokušati objasniti samo na jednom primjeru: ono što je dozvoljeno Jupiteru, nije i volu pa će Njemačka izgraditi Sjeverni tok za direktnu nabavku ruskog plina, a nama su stopirali gradnju Južnog toka.

   Odgovori Ponedjeljak, 18.02.2019. u 14:25
  • Avatar Anarhosindikalist

   Anarhosindikalist: Zašto ne, ali kratko koliko mogu. EU je projekt banaka i korporacija s ciljem stvaranja otvorenog tržišta i slobodnog protoka kapitala. To je jako pogodno za snažne ekonomije poput njemačke ili francuske, ali propast za slabe poput hrvatske ekonomije. Dakle, ...prikaži još! to je kao kada vukovi i lisice zovu kokoši da izađu u slobodnu divlju šumu kako bi se tamo "ravnopravno" nadmetali. Pravila igre kreira Europska komisija, hrpa sivih birokrata, koji su pod kontrolom krupnog kapitala. Tamo je među 28 članova, Neven Mimica zadužen za međunarodnu suradnju. Dakle, ta ekipa predlaže zakone, koje usvaja EU parlament. U povijesti EU samo jednom je parlament odbio prijedlog zakona EK. U EU parlamentu, koji broji 750 članova, naših je 12! S tim da su tamo zastupnici razvrstani po političkoj, a ne nacionalnoj pripadnosti. Dakle, ako nam regulativa dolazi u formi direktiva, zaključi sam, je li Hrvatska suverena zemlja? Monetarnog suvereniteta (najvažnija poluga suvereniteta neke države) smo se odrekli 94. u Maastrichtu, a kasnije i Lisabonskim sporazumom. Hrvatska nema nikakav način da zaštiti svoju proizvodnju od europske konkurencije s kojom se ne možemo mjeriti, ni po učinkovitosti, a ni po cijenama. Cijene su nam visoke zbog prevelikih državnih nameta, ali i zbog katastrofalne monetarne politike HNB-a, koja pogoduje bankarskom sektoru.

   Odgovori Ponedjeljak, 18.02.2019. u 14:45
  • Avatar Anarhosindikalist

   Anarhosindikalist: Kuna nam je preskupa, a to su svojevremeno rekli i Kolindini savjetnici, ali su normalno dočekani na nož od strane bankarskih lutaka, koje zovemo ekonomskim analitičarima. Rezultat? Sveopća propast domaće industrije i poljoprivrede, a ona industrija, koja nije propala, sada ...prikaži još! je u vlasništvu stranaca. Dakle, "redefiniranje" bi išlo u smjeru veće uloge nacionalnih država u regulatornom smislu, kako bi se zaštitila domaća proizvodnja, preuzela monatarna politika i povećala naša konkurentnost na međunarodnom tržištu. Gotovo svaka napisana rečenica je posebna opširna tema, ali se ndam da si stekao bar neku sliku. Inače, nisam član Žz, ako je to važno.

   Odgovori Ponedjeljak, 18.02.2019. u 14:50
  • Default avatar - NEO 23

   NEO 23: I sto s tim oni zbog toge nebi smili u EU parlament a boze sacuvaj sto majka rodi

   Odgovori Ponedjeljak, 18.02.2019. u 15:07
  • Avatar moreuduši

   moreuduši: A kako češ razbiti tu EU sotonsku tvorevinu, nego da uletiš unutra i razbiješ ih ko beba zvečku? Ljepo udješ, kažeš NE, DOSTA! Bajke pisali o europi bez granica, a gle čuda, žice , zidovi se dižu. Koja budala osim ...prikaži još! m ovog briselskog dupelizca još vjeruje u takvu glupavu ideju?

   Odgovori Ponedjeljak, 18.02.2019. u 19:22
  • Avatar Anarhosindikalist

   Anarhosindikalist: Evo, prenosim upravo objavljenu poruku na fb...: "Najnovija kolonijalna "direktiva" tehnokratske Europske komisije čije je prihvaćanje ravno veleizdaji - tzv. direktiva BOLKESTEIN. Naime, Europska komisija dobit će pravo veta na odluke lokalnih jedinica samouprave u vezi upravljanja energetikom, vodoopskrbom, zdravstvom, ...prikaži još! , javnim dobrom... Dakle, gradsko ili županijsko vijeće npr. odluči odbiti ponudu strane privatne tvrtke i ne privatizirati vodovod? Europska komisije moći će srušiti tu odluku. Danas se odlučuje u Vijeću Europe, cijela EU bruji, kod nas totalna medijska blokada i dogovorena šutnja vlasti, oporbe i nevladinih udruga..." (kraj citata). Dakle, kao što sam gore napisao, krči se put krupnom kapitalu i kolonizaciji. Dakle, sve sam uvjereniji da ovakva EU sve više naliči na novu tamnicu naroda.

   Odgovori Ponedjeljak, 18.02.2019. u 19:31
  • Avatar ExcessZG

   ExcessZG: Dečki moji, zvučite kao tipični antivakseri i ravno-zemljaši, koji se obrazuju na YouTube-u. Lika, tebi je važno s koje strane dobiješ plin? Znači prihvatljivo ti je da ide preko Bugarske i Srbije, pa onda zaobiđe HR da dođe u Mađarsku, ...prikaži još! Sloveniju i Austriju, a smeta te ako dolazi preko Njemačke. Zanimljivo. Znam da Srbi nisu sretni sa sjeverni tokom, ali nisam mislio da to smeta Hrvatine. Anarhist, puno toga si rekao i zaključak je da nas neke mračne sile uvijek je.u. Mi jadni za ništa očito nismo krivi. Uvijek su tu neke velike ekonomije, lobiji, banke i razno razne gluposti koje ljude zabavljaju, a u biti, za sve je kriv mali Hrvat. Mali neobrazovani Hrvat koji se da navući na priče o partizanima. Tko nam brani da napravimo reformu školstva, da proizvodimo intelektualace, pa da prodajemo znanje ako već nismo konkurentni u mljekarstvu. Ko nam brani da napravimo poreznu reformu da stimuliramo poduzetnike. Imat ćemo više zaposlenih, ubrati će se više poreza u konačnici ako ti ljudi uspiju. Tko nam brani da popravimo pravosudni sustav. Sa svim novcima koje su domoljubi iz HDZa pokrali, mogla su se napraviti čuda! Ali eto, ajmo kriviti Europu (koja nam je ok kad nam npr grade Pelješki most) i banke. Zašto Rimac nema problem s Europom, zašto Tedeschi nema problem, zašto onaj mali šta radi pametne klupe nema problem, zašto AD plastik nema problem. Problem imaju ovi koji se obrazuju na skupovima ŽZ čitajući njihove transparente.

   Odgovori Ponedjeljak, 18.02.2019. u 20:21
  • Avatar Anarhosindikalist

   Anarhosindikalist: @Excess, pristojno sam ti odgovorio, a kao odgovor dobio... što? Ex cathedra prenemaganje i diskvalifikacije, tipa "antivakseri i ravno-zemljaši"? Ja tebi o katastrofalnim negativnim trendovima, a ti uzvraćaš primjerima nekolicine koji su uspjeli, unatoč, a ne zahvaljujući sustavu. Ako se ...prikaži još! spustimo na razinu pojedinca, onda je naravno krivnja na njemu, jer znamo primjere, zar ne, da su pojedinci postali i nobelovci, unatoč nepogodnom socijalnom okolišu iz kojega su potekli. Opisao sam ti sustav, koji je stvoren od strane krupnog kapitala, koji svijet kreira prema sebi. Financijska sredstva im nisu problem. Kako vidimo, ide im odlično, jer je sve veći kapital u rukama sve manjeg broja ljudi. Prosječan stanovnik EU nema gotovo nikakav utjecaj na formiranje pravila zajedničkog djelovanja, i na taj način ostaje potpuno nemoćan. Tu, gore sam napisao o 'Bolkestein directive'... Možda sam ja jadni i priglupi 'teoretičar zavjere', ali od mene su još gluplji oni, koji vjeruju da je razvoj društva rezultat spontanih događaja.

   Odgovori Ponedjeljak, 18.02.2019. u 21:07
  • Avatar ExcessZG

   ExcessZG: Anarhista, prijatelju, činjenica je da si pristojno odgovorio i zahvaljujem ti na tome. Meni je jasno da će veliki uvijek drmati, da velika riba jede malu i isto tako vjerujem da je to stanje nepromjenjivo. Mi da smo veliki, i ...prikaži još! mi bi nametali neke svoje interese manjima. Jasno kao dan i nepromjenjivo. A ovo šta ŽZ radi i predlaže je čista anarhija. Izlazak iz EU, izlazak iz NATO, zabrana ovrha, opći otpisi poreznih dugova, neobavezna cijepljenja itd itd, za to sve nemam riječi. Znam da bi Rusi bili presretni s takvim razvojem događaja, a i vjerojatno i Srbi.

   Odgovori Ponedjeljak, 18.02.2019. u 21:43
  • Avatar ri_ko_k_sni_123

   ri_ko_k_sni_123: @ExcessZG, da ne bude zabune, neki od stavova ŽZ su i meni smijesni, pogotovo oni vezani uz cijepljenje, pa i dijelovi vezani za otpise dugova i slicno. No, smijesno je nekoga stavljati u kontekst ravnozemljasa, a nemati rijeci za izlazak ...prikaži još! iz EU ili NATO-a. Jednoj VB, koja je nemjerljiva po gospodarskoj snazi sa RH, to nije smijesno, ali tebi je? Naravno da bi jedni Srbi bili presretni takvim razvojem dogadjaja jer imaju balkanski mentalitet "hajmo bilo kud i s bilo kime se udruziti jer ne znamo kako sami", kao uostalom i velika vecina Hrvata koji su uvjereni da je EU odlicna i da iz nje izvlacimo milijune, a ne dajemo valjda nista, a da je NATO nekakva miroljubiva humanitarna organizacija koja organizira mirovne misije za pomoc jadnim seljanima po razrusenim gradovima.

   Odgovori Utorak, 19.02.2019. u 01:40
  • Avatar ExcessZG

   ExcessZG: Riko...smiješno mi je kako se VB sad pokušava svim silama izboriti za neki soft Brexit jer im se sviđa trgovina bez granica. Smiješno mi je da su na takav tijesan ishod na referendumu utjecali ljudi koji su na tv izjavili ...prikaži još! da su glasali protiv eu jer im je dosta europskog prvenstva u nogometu. Umirem od smijeha. Još ću se više smijati kad ih Škotska, koja je bila skoro 70% za ostanak u eu, napusti nakon eventualnog Brexita. Već su imali referendum za neovisnost i bilo je vrlo tijesno. U slučaju Brexita vjerujem da neće biti tako. Smiješno mi je da navodiš vb kao neki primjer velikih koji žele izaći, a s druge strane velike poput Njemačke, Francuske, Italije, Danske, Nizozemske, Belgije, Austrije, Švedske...koji žele ostati, ne vidiš. Vjerujem da više ni vb ne bi izglasala Brexit na referendumu. Sorry, al fakat mi je smiješno. Smiješan mi je ŽZ s tim izlascima i svega pro zapadnog i svrstavanje uz bok istočnjacima. Smiješno mi je da mogu zagovarati ukidanje ovrha nad jedinom nekretninom jer u tom slučaju nitko nikad ne bi dobio kredit, pa ni Sinčić za svoj stan. Sve skupa, skupina anarhista bez imalo mozga.

   Odgovori Utorak, 19.02.2019. u 08:18
  • Default avatar - lika hrvatska dika

   lika hrvatska dika: Excess o čemu ti pričaš???? Oponiraš mi bez razumijevanja onoga što sam napisao jer je Južni tok uz sve pobrojane zemlje trebao prolaziti i kroz RH, tako smo trebali dobivati plin direktno od Rusa bez posrednika minimalno 30% jeftinije nego ...prikaži još! dosad, ali koliko čujem lobiranjem Amera stavljen je veto na cijeli taj projekt dok su se nijemci uspjeli izboriti za Sjeverni tok. Da li je netko od ovih naših marioneta u međuvremenu na nagovor Amerikanaca odlučio RH isključiti iz priče oko Južnog toka stvarno ne znam iako me ne bi čudilo, ali ja se definitivno zalažem da taj famozni Južni tok prolazi Lijepom našom, a da ne gradimo svugdje u Europi dokazano neisplativi LNG terminal.

   Odgovori Utorak, 19.02.2019. u 08:25
  • Default avatar - lika hrvatska dika

   lika hrvatska dika: Excess vidjeli smo gdje ide ovaj svijet kad ga vode super inteligentni, ali zato do srži pokvareni npr.bankari pa više ni sam nisam ziher za što točno da navijam, ali ovome da pojedine skupine društva mogu raditi što god hoće, ...prikaži još! a da onda mi plaćamo račune njihove bahatosti i pohlepe - NO PASARAN!

   Odgovori Utorak, 19.02.2019. u 08:28
  • Avatar ExcessZG

   ExcessZG: Lika, Hrvatska je trebala dobiti neku grančicu od Mađarske, ali u svakom slučaju nije bila na glavnoj trasi iako bi zemljopisno to bilo logično. Ovako ćemo dobiti grančicu odozgo. Pretpostavljam da nama neće biti neka velika razlika, a siguran sam ...prikaži još! da ni ti ne znaš točne brojke. Drugo, užasno me smeta što si izjednačio intelektualce sa pokvarenjacima kao što Hrvati izjednačavaju poduzetnike s lopovima. Tko bi po tebi trebao voditi države? Ljudi s osnovnom školom koji primaju socijalnu pomoć? Ne razumijem to. Ja sam za poštene intelektualace (ne bi vjerovao, postoje i takvi) i ljude koji imaju senzibilitet za realni sektor, za poduzetnike. Jer od poduzetnika svi skupa živimo.

   Odgovori Utorak, 19.02.2019. u 10:57
  • Default avatar - lika hrvatska dika

   lika hrvatska dika: Da, dobit ćemo "grančicu" iz Mađarske zato što su pametni desničari optužili Mesića da radi u interesu Rusa, a sad svi lijepo vidimo tko točno cijelo vrijeme radi za strani interes nauštrb hrvatskog - samoprozvani domoljubi!!! Kakvu grančicu odozgo kad ...prikaži još! ti Sj.tok ide skroz sjeverom Njemačke (Hamburg je glavno središte) što je tisućama kilometara od granica RH.

   Odgovori Utorak, 19.02.2019. u 11:04
  • Default avatar - lika hrvatska dika

   lika hrvatska dika: Inteligentan i intelektualac nisu sinonimi što u prijevodu znači da nigdje nisam "oprao" intelektualce! Aludirao sam na pokvarenost i pohlepu bankarskog sektora koji su gotovo uništili svjetsku ekonomiju zbog svog profita, a na kraju je nama poreznim obveznicima ispostavljen račun ...prikaži još! njihovih smišljenih prijevara.

   Odgovori Utorak, 19.02.2019. u 11:09
  • Avatar Anarhosindikalist

   Anarhosindikalist: @Excess (Ponedjeljak, 18.02.2019. u 21:43)..., ne slažem da su stvari "nepromjenjive" i da se ništa ne može, jer eto, "mi smo mali". Dubrovačka republika je dokazala da se može, a u novije doba, Island sa svojih 300.000 stanovnika. Europi su ...prikaži još! pokazali srednji prst, odbili ulazak u EU, pozatvarali bankare koji su sudjelovali u financijskom inženjeringu. Itekako se može. Mađari, Poljaci, Čehi ... pokazuju da se suverena politika može ostvarivati i unutar granica EU, doduše na različite načine i sukladno svojim nacionalnim interesima. O izlasku iz EU ne bih pisao ponovo... opcija je i uvjetni ostanak u EU, ali o tome bi odlučio referendum. Podmetanje je da bi Žz ukinuo ovrhe. No, ako su građani u minusu oko 5+ milijardi kuna, a ukupni dug iznosi preko 40 milijardi (s raznim fantomskim troškova), onda, jebiga, nešto ne valja i treba mijenjati i upristojiti. Slovenski ovršni zakon se smatra najboljim u EU, ali eto, ne omogućuje ekstraprofit parazitima. Što nedostaje neobaveznom cijepljenju? Taj institut imaju sve najrazvijenije zapadne EU zemlje. Netko si je dao truda i složio tablicu EU članica s dvije kolone. U prvoj je indeks korupcije, a u drugoj regulatorni status cijepljenja, obavezno/neobavezno... Guess what! U najkorumpiranijim zemljama, cijepljenje je obavezno! Tko bi to očekivao?! Srbi...? U perspektivi će biti dio EU, dakle, kupovat će hrvatsku obalu, kuće, tvornice, zemlju... naseljavati se. Déjà vu?

   Odgovori Utorak, 19.02.2019. u 11:49
 • Avatar mehanicar321
  mehanicar321

  Živi zid je protiv eu sad hoće da se kandiduju nek se odluce sta zele.

  16 Ponedjeljak, 18.02.2019. u 13:18
  • Avatar Forrest Gump

   Forrest Gump: mehaničar, a imaš li možda neko tako "pametno" objašjenje i za Ružu Tomašević? najgorljivijeg protivnika i pljuvača EU koja već godinama prima europarlamentarsku plaću...

   Odgovori Ponedjeljak, 18.02.2019. u 13:36
  • Avatar lakej999

   lakej999: ruža je pametna i ne buni se protiv par tisuća eura na svom računu i svime ostalom...

   Odgovori Ponedjeljak, 18.02.2019. u 13:43
  • Avatar Forrest Gump

   Forrest Gump: btw. "hoće da se kandiduju" je onoj najtvrđi šumadijski "pravopis"... Hrvati tako NE GOVORE, NE PIŠU i NE IZRAŽAVAJU SE!

   Odgovori Ponedjeljak, 18.02.2019. u 13:47
  • Avatar lakej999

   lakej999: Nigel Farage..i skoro za sve je bio u pravu

   Odgovori Ponedjeljak, 18.02.2019. u 13:51
  • Avatar ExcessZG

   ExcessZG: Forest, ja nigdje nisam vidio Ružu u komentaru. Ne znam kak si došao do nje? Možda čovjek ima identično mišljenje i o njoj. Drž se teme, inače ćemo završiti na iluminatima 😀

   Odgovori Ponedjeljak, 18.02.2019. u 14:18
  • Avatar mehanicar321

   mehanicar321: Forest pernar je rekao da HR treba izaci iz eu a ne ruza tomasic.

   Odgovori Ponedjeljak, 18.02.2019. u 14:20
  • Default avatar - lika hrvatska dika

   lika hrvatska dika: Ruža se preziva Tomašić!

   Odgovori Ponedjeljak, 18.02.2019. u 14:26
  • Avatar mehanicar321

   mehanicar321: Lika nisam znao da je tomašić.

   Odgovori Ponedjeljak, 18.02.2019. u 14:31
  • Default avatar - lika hrvatska dika

   lika hrvatska dika: Kad sam to pisao još mi se nije prikazao tvoj komentar pa malo bolje pogledaj zašto sam to napisao, fala.

   Odgovori Ponedjeljak, 18.02.2019. u 14:37
  • Avatar mehanicar321

   mehanicar321: Lika ako nemaš šta pametno za reći šutnja je zlato fala.

   Odgovori Ponedjeljak, 18.02.2019. u 14:45
  • Default avatar - lika hrvatska dika

   lika hrvatska dika: Još jednom ta tvrdoglave svađalice: referirao sam na Forrest gumpa!!!

   Odgovori Ponedjeljak, 18.02.2019. u 14:59
  • Default avatar - NEO 23

   NEO 23: Bas se vidi da si mehaničar drzi se mehanike politika nije za tebe

   Odgovori Ponedjeljak, 18.02.2019. u 15:09
  • Avatar mehanicar321

   mehanicar321: Nisam znao

   Odgovori Ponedjeljak, 18.02.2019. u 15:19
  • Avatar mamojebac70

   mamojebac70: Sto ce tamo ŽZ..nezreli su...ko zeleni kiwi su.. i jos profiv..Licemjeri...dno su dosegli u mojim očima sada..

   Odgovori Ponedjeljak, 18.02.2019. u 15:25
  • Default avatar - NEO 23

   NEO 23: Sada znas

   Odgovori Ponedjeljak, 18.02.2019. u 16:46
 • Default avatar - Kenny
  Kenny

  taj živi zid je obična prevara,oni nebi ništa a za kune bi se prodavali 1

  6 Ponedjeljak, 18.02.2019. u 13:29
  • Avatar Anarhosindikalist

   Anarhosindikalist: Je, istina. Zato su dijelili lovu samohranim roditeljima. No, tko sam ja da tebi zabranim pisanje bedastoća.

   Odgovori Ponedjeljak, 18.02.2019. u 13:51
  • Default avatar - lika hrvatska dika

   lika hrvatska dika: ... i glasanje za dokazane lopove!!!

   Odgovori Ponedjeljak, 18.02.2019. u 14:29
  • Avatar Batgirl :D

   Batgirl :D: @Anarhosindikalist: tako je! Rijetko koja stranka radi tako nešto. I uvijek govore ono sto narodu ide u korist i predstavljaju stanje u RH bez uljepšavanja- realno. Naravno, vodeća stranka (HDZ) i dalje kupuje naivne ljude dijeljenjem penkala, upaljača, jeftinim obećanjima ...prikaži još! a i naravno, vjerom. Bez crkve ne ide ništa.

   Odgovori Ponedjeljak, 18.02.2019. u 15:41
  • Avatar Anarhosindikalist

   Anarhosindikalist: @xox, ovo je samo najnovija njihova humanitarna akcija, ali bilo ih je puno.

   Odgovori Ponedjeljak, 18.02.2019. u 16:01
  • Avatar Batgirl :D

   Batgirl :D: Vjerujem, oni su ipak neko osvježenje na političkoj sceni 😊

   Odgovori Ponedjeljak, 18.02.2019. u 19:55
  • Avatar Anarhosindikalist

   Anarhosindikalist: Evo, i ovdje ću prenijeti najnovije s fb... Stvarno ispada da su naši eurofili izdajnici i kolaboranti...."Loše nam se piše... Najnovija kolonijalna "direktiva" tehnokratske Europske komisije čije je prihvaćanje ravno veleizdaji - tzv. direktiva Bolkestein. Naime, Europska komisija dobit će ...prikaži još! će pravo veta na odluke lokalnih jedinica samouprave u vezi upravljanja energetikom, vodoopskrbom, zdravstvom, javnim dobrom... Gradsko ili županijsko vijeće npr. odluči odbiti ponudu strane privatne firme i ne privatizirati vodovod? Europska komisije moći će srušiti tu odluku. Danas se odlučuje u Vijeću Europe, cijela EU bruji, kod nas totalna medijska blokada i dogovorena šutnja vlasti, oporbe i nevladinih udruga..." (Branko Obradović - facebook)

   Odgovori Ponedjeljak, 18.02.2019. u 20:07
 • Avatar Smoke_on_the_Water
  Smoke_on_the_Water

  Dragi moji stranački prijatelji iz HDZ-a želim vam poručiti samo ovo: "We are the champions, my friends". Mi smo pobjednici, mi smo domovinska politička velesila, naše zajedništvo i organiziranost uništava bijedne izazivače, ne mogu tako nešto nedostojno ni nazvati protivnicima. Idemo dalje!

  4 Ponedjeljak, 18.02.2019. u 13:22
 • Avatar croarmy47
  croarmy47

  Zasto nagadjati,?? strpimo se jos malo i pricekajmo zvanicne rezultate izbora, mnogi ce biti neugodno iznenadjeni, a zasto se Zivi Ce Vitamoin uopce kandidira kad je protiv EU???? Oni vole Eure ko i Antifasisti Ustaske kune, dupe bi dali za novac.

  4 Ponedjeljak, 18.02.2019. u 13:14
 • Avatar svi-smo-isti
  svi-smo-isti

  Baš zanimljivo da neke stranke ne bjeze od Eurića a lobiraju protov. Isto je i sa kreditima, pozivaju na bojkot a sami uzimaju kredit. Baš zanimljivo.

  2 Ponedjeljak, 18.02.2019. u 13:35
  • Avatar Anarhosindikalist

   Anarhosindikalist: Tko poziva na bojkot?

   Odgovori Ponedjeljak, 18.02.2019. u 14:04
  • Avatar svi-smo-isti

   svi-smo-isti: Svi znamo ko je pozivo na bojkot kredita a sam kasnije uzeo kredit. Ne zelim nikog inenovat, za mene su svi isti. Pričaju jedno a drugo rade. Prodaju maglu gradjanima, svi do jednog. Sve sami lazovi...

   Odgovori Ponedjeljak, 18.02.2019. u 16:50
 • Avatar AmbrozStubički
  AmbrozStubički

  Pupavac je na listi HDZ a ??

  2 Ponedjeljak, 18.02.2019. u 15:44
 • Default avatar - NEO 23
  NEO 23

  Hrvatska je kolonija hrvatski narod roblje koji jos to ne zna i klice svojim osvajačima a da ni ne znaju da su porobljeni

  Ponedjeljak, 18.02.2019. u 15:13
 • Default avatar - Mate Labudan
  Mate Labudan

  ŽIVI ZID ce se izboriti za naše interese u EU.a sta je hejteri ne paše vam da udemo u parlament?Pa normalno da treba uzeti svaku stolicu HDZ-u.nemate pojma o politici,znate samo mrziti. ŽIVI ZID❤💙💚💛

  1 Ponedjeljak, 18.02.2019. u 15:12
 • Default avatar - NEO 23
  NEO 23

  Samo zivi zid !!!

  1 Ponedjeljak, 18.02.2019. u 15:08
 • Avatar pegla4
  pegla4

  Zasto im se koalicija zove Amsterdamska?

  3 Ponedjeljak, 18.02.2019. u 13:44
 • Default avatar - Sangajac
  Sangajac

  To što Živi Zid želi u EU parlament nikako ne znači da su kontradikrorni, već uparavo suprotno. Upravo je EU parlament pravo mjesto za borbu protiv EU birokracije i bankarskog sistema. Samo naprijed!

  Ponedjeljak, 18.02.2019. u 21:57
 • Avatar ikominator
  ikominator

  Ekipo draga kojima nije jasno zašto ŽZ želi ići u eu parlament,a protiv EU je,molim vas izvadite glavu iz pjeska,prestanite slušati korumpirane medije i proćitajte program ŽZ jedine,ponavljam JEDINE domoljubne Hrvatske stranke!

  1 Ponedjeljak, 18.02.2019. u 15:55
 • Avatar Bad card
  Bad card

  Ja sam samo siguran da neću glasati za HDZ, SDP, Živi zid i Most.

  1 Ponedjeljak, 18.02.2019. u 21:49
 • Avatar Cipelcug
  Cipelcug

  Ne kontam ako sre zna tko će biti izabran, čemu onda trošenje novaca na izbore????

  Ponedjeljak, 18.02.2019. u 16:49
 • Default avatar - Lopud
  Lopud

  Dolje HDZ-e, ruka bi mi se osušila da im dam glas!

  Utorak, 19.02.2019. u 10:35
 • Avatar skipi
  skipi

  Muka mi Sinčića kada ga vidim....

  Ponedjeljak, 18.02.2019. u 19:09
 • Avatar ri_ko_k_sni_123
  ri_ko_k_sni_123

  Sto se tice EU izbora, definitivno sam za ŽZ ili Most. Oni su danas (nazalost) jedini u stanju boriti se za interese Hrvatske bez zelje i potrebe za ulizivanjem Europskim cinovnicima i celnicima. Danas imamo na vlasti covjeka koji je ...prikaži još! doveo u pitanje cjelokupno gospodarstvo zbog odrzavanja svojih dobrih odnosa sa lihvarima (sto je proslo, onako, mimo radara) i koji je u stanju potpuno unistiti drzavu koju vodi zbog moguce lijepo placene buducnosti u nekoj od EU institucija. Niti SDP nije daleko od svega navedenoga, samo nisu imali prilike pokazati se u punom svjetlu i sjaju. Izbori u RH su ipak drugi par rukava, ali u EU nas sigurno nitko nece neovisnije zastupati od ŽZ ili mozda Mosta ili nekog slicnog. Ne slazem se s nekim stavovima, ali barem necemo imati tamo EU ulizice.

  Utorak, 19.02.2019. u 01:31
 • Default avatar - TV13
  TV13

  Ha, ha. Nijedna stranka nema što tražiti, jer tu je ŽIVI ZID, svi ostali idu na GOLI OTOK🙂✌️👍👏❤️

  Ponedjeljak, 18.02.2019. u 23:22
 • Ne slažeš se? Komentiraj!

  Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.
Message