News

Komentari 2

U Istri dvije prometne nesreće, oba vozača sletjela u isti jarak

U Istri dvije prometne nesreće, oba vozača sletjela u isti jarak

Vozač Renault Cila naišao je na ledenu i neposutu površinu kolnika te je autom sletio u jarak u nisko raslinje, nedugo nakon ista stvar dogodila se vozaču Hyundai Getza koji nakon slijetanja zabio u stablo

U utorak oko 6,40 sati na cesti Višnjan-Karojba dogodile su se dvije prometne nesreće u kojoj samo pukom srećom nitko nije ozlijeđen.

Kako saznajemo od glasnogovornice PU Istarske Nataše Rogić, nesreća se dogodila kada je 25-godišnjak upravljao automobilom Renault Clio pulske registarske oznake, i to iz smjera Karojbe u smjeru Višnjana kraj Poreča. Po ulasku u lijevi oštar zavoj, vozač je naišao na ledenu i neposutu površinu kolnika te je zbog toga automobilom sletio u jarak i udario u nisko raslinje.

Nekoliko minuta kasnije, i 27-godišnjak je u istom smjeru upravljao automobilom Hyundai Getz, također pulskih oznaka te je naletio na istu zaleđenu i neposutu površinu kolnika i sletio u jarak i udario u stablo. Obavljenim očevidom utvrđeno je da odgovorna i pravna osoba za održavanje cesta nisu poduzeli mjere glede omogućavanja odvijanja sigurnog i normalnog prometa te se protiv njih podnosi optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Sporni dionica ceste gdje se nalaz i opasan zavoj posipana je solju tek iza sedam sati ujutro.

Najčitaniji članci