News

Komentari 0

U Istri umrla četiri pacijenta, jedan je bio bez komorbiditeta

U Istri umrla četiri pacijenta, jedan je bio bez komorbiditeta

U pulskoj Općoj bolnici na liječenju se nalazi ukupno 76 pacijenata, od kojih je na Odjelu za infektologiju 61 osoba, na Odjelu za ginekologiju dvije osobe, a u respiracijskom centru 13 osoba

Na području Istarske županije u protekla 24 sata potvrđena su 132 nova slučaja zaraze koronavirusom, a u pulskoj bolnici umrle su četiri covid-19 pozitivne osobe, izvijestio je u četvrtak istarski Stožer civilne zaštite.

Prema dnevnom izvješću županijskog Stožera civilne zaštite, tijekom protekla 24 sata u Nastavnom zavodu za javno zdravstvo Istarske županije ispitano je 482 uzoraka briseva na covid-19, potvrđene su 132 novozaražene osobe s istarskog područja dok od jučer oporavila 131 osoba.

U pulskoj Općoj bolnici na liječenju se nalazi ukupno 76 pacijenata, od kojih je na Odjelu za infektologiju 61 osoba, na Odjelu za ginekologiju dvije osobe, a u respiracijskom centru 13 osoba.

Jučer su u umrle četiri covid-19 pozitivne osobe u dobi od 83, 82, 75 i 60 godina, od kojih su tri osobe s pridruženim kroničnim bolestima, a jedna bez komorbiditeta.

Najčitaniji članci